Hur man undviker att bli förbjuden på roblox

Är du rädd för att rapporteras och förbjudas för att göra något fel på Roblox? Du kan undvika att bli förbjuden, lyckligtvis. Det är en enkel process.

Steg

  1. Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Roblox Steg 1
1. Använd inte mycket dåliga ord. De flesta robloxians använder cuss ord, men kom ihåg att Roblox är för människor i åldrarna 8-22+. Det finns små barn leker också, och du vill inte förstöra deras barndom. Det finns ett filter på plats som stannar de flesta svära ord, och ingen skada kommer till dig om du ser till att dina svärord filtreras i studio först (ett enkelt sätt är att göra ett skript som skriver ut dina chattmeddelanden till debugkonsolen).
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Roblox Steg 2
    2. Var inte olämplig. Tala inte om droger, kön, gäng, hacking mm. Om du gör det kommer spelarna att ta reda på och rapportera dig till Roblox.
  • Kom ihåg att Roblox kan läsa chattloggen för bevis. Om du gör spel om sex, kommer du att ha en 98% chans att ditt spel kommer att tas ner och kommer antingen att varnas eller förbjudas när ROBLOX-stabilarna är ett klagomål från en användare om dina sexuella spel och har granskats.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Roblox Steg 3
    3. Berätta inte för andra personer du är en administratör (administratör). Om du berättar för alla att du är en administratör, kommer de förmodligen inte att tro på dig. Om du har läst Robloxs säkerhetsregler, säger de att om någon hävdar att de är administratören när de inte är, kommer spelarna att behöva rapportera dem och roblox kommer att kolla det dåliga beteendet ut. Det kan dock inte gälla för alla med adminskript som används för ett visst spel.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Roblox Steg 4
    4. Hack inte spelet. På samma sätt utnyttjar inte buggar på webbplatsen som ger dig orättvisa fördelar med syfte och hävdar att du är spelets administratör.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Roblox Steg 5
    5. Hack inte spelet, be om lösenord eller spam. Många spelare säger, "Builderman gav mig ett hack för att ge mig 9999999 Robux, kopiera och klistra in det här på 8 hattar, logga in och logga ut och du får Robux". Det är inte sant, men hur kan du få Robux bara för kopia, klistra in, logga in och ut? Om du gör det, kommer du att få dig att se ut som en dåre! Fråga inte spelare för sitt lösenord eller de kommer att rapportera dig.
  • Community Q & A

    Sök
    Lägg till ny fråga
    • Fråga
      Om administratören säger cuss ord, och han säger att jag gjorde det, varför skulle jag vara förbjuden utan anledning?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Det beror på om du har bevis för att visa det. Om han skyller på dig, och han gjorde det, då skulle han behöva bevisa. Om du har bevis får du inte ett förbud.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 11helpful 88
    • Fråga
      Har jag något återkommande om jag är förbjuden?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Du kan kontakta Roblox om du tror att beslutet var orättvist.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 24helpful 123
    • Fråga
      Kan jag vara förbjuden att säga att någon är en hacker?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Nej du kommer inte att bli förbjuden men du måste ha bevis. Om personen inte är en hacker, är det bara namnsamtal, vilket kan rapporteras. Anta inte någonting, har alltid fakta att visa för moderatorerna.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 34helpful 145
    Se fler svar

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Berätta inte någon din riktiga info.
  • Var noga med att kontrollera att ditt spel är gratis från alla regelbrytare. Spel som bryter mot riktlinjerna kan märkas snabbt och har den svåraste effekten.
  • Att bryta mot reglerna om och över kommer att resultera i att IP förbjuds från att någonsin spela Roblox igen. (Hände med quackity efter att han inte slutar raiding forumet, vilket resulterar i att han är ip förbjuden och får forumet borttagna)
  • Var snäll och förstör inte spelet för andra spelare.
  • Använd inte upphovsrättsskyddat material för dina spel. Roblox spårar för närvarande eventuella upphovsrättsskyddade spel som kommer att resultera i 3 strejker. 1st strejk är en varning. 2 fler strejker kommer att resultera i kontot borttagning.
  • Om du rapporterar någon av någon anledning, kommer de inte att bli förbjudna genast. Om inte en administratör eller moderator var i spelet, kommer spelaren inte att bli förbjuden direkt.
  • Använd inte olämpliga låtar, dekaler eller ord.
  • Det är bäst att läsa reglerna och följa dem i bästa möjliga utsträckning du kan.Då kan du undvika att bli förbjuden.
  • Du kan skicka länkar på Roblox till Twitter, Twitch, YouTube eller Discord. Alla andra länkar som är off-site, är begränsade.
  • Varningar

    Du kan förbjudas upp till en vecka för även de minsta överträdelserna, så var noga med att läsa användarvillkoren och sekretesspolicyen för Roblox innan du spelar.
  • När ett konto först byts till (eller startas) Safechat, är filtret otroligt aggressivt och kan förhindra att du kommunicerar korrekt på grund av alla falska larm kommer filtret att höja att du inte kan se. Denna effekt bleknar gradvis under 2 månader. Detta är ett dubbelkantigt svärd- "Snälla prata med min syster" filtreras ofta till "Vänligen prata med min ######", till exempel.
  • Att bryta reglerna en för många gånger kan resultera i kontot borttagning eller IP-förbud. eller ett tillfälligt förbud, beroende på vad det var.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande