Hur man gör glitches på super mario 64

Vill imponera på dina vänner - du vill prova något nytt? Det här är stället. Obs! Dessa glitches är endast för SM64. (inte DS-versionen)

Steg

  1. Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 1
1. Denna glitch fungerar bara med N64: (förlåt Wii och Wii U ägare) Försök långsamt lyfta spelpaketet på den sida som har ESRB. Mario kommer bli galen!
  • 2. Dead Flying Mario: För att göra det här glitch, gå till skiftande sandmark och utrusta vinglocket bredvid kanonen. Hoppa sedan in i kanonen och rikta dig själv och lämnas så långt du kan tills kanonen slutar flytta i den riktningen, skjut sedan. Mario kommer att stöta på den osynliga väggen och gå in i kanonen med hälften av sin hälsa saknas.Gör det igen och och hela hans hälsa kommer att vara borta. Skjut sedan någon riktning du vill skjuta. att göra: Lägg till en bild av Undead Mario som flyger i skiftande sandmark.
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 3
    3. Bakåt långhoppglitch: För att göra detta glitch måste du ha den andra nyckeln till den andra Bowser-chefen. Sedan fånga lite körhastighet och tryck på Z-knappen och tryck sedan om A för att göra bakåt långhoppet medan du vrider riktningen som hålls på joysticken. Du måste fortsätta mashing a efter att du startat honom på bakåt långhoppet eller du kommer att sluta bljing. Prova det på den oändliga trappan! Du kommer att zooma förbi oändligheten och anlända till Final Bowser`s Lair.
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 4
    4. Slå Koopa snabbt i noll sekunder: Att göra det här glitchen måste du få vingen. Då, utför ett trippelhopp, men när du är på väg att göra ditt tredje hopp, måste du landa av Koopa den snabba. Flyga och kanon din väg (marken pounding in i kanonerna verkligen hjälp) till flaggstången ovanpå King Bob-OMBs berg och Koopa snabbt kommer att prata med dig därifrån. F.S. Koopa börjar aldrig springa, sedan han försökte. Det betyder att du inte kommer att få stjärnan som han skulle ge dig. Hans hitbox är dock fortfarande...
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 5
    5. Duplikat hatt glitch:Gå till Snowmans land och komma in i kanonen och skjuta där du kan komma till snögubben på toppen för att blåsa din hatt. När hatten är blåst, få inte tillbaka det. Gå till trädet och teleportera dig själv över och tillbaka och kom tillbaka till var din hatt var. Det kommer att finnas två identiska hattar som ligger på marken.
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 6
    6. Hissen glitch: Gå till Hazy Maze Cave och gå till hissen för att göra ett bakåt långt hopp på baksidan av hissen. Mario kommer tillbaka till det svarta området och då kommer han antingen att dö eller han kommer att landa på andra våningen.
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 7
    7. Svart Room of Death: Denna glitch kräver 120 stjärnor för att komma åt kanonen utanför slottet. Skjut Mario till toppen av slottet, få flyghatten och flyga sedan ner till kanonen och skjut i mitten av slottet. Sedan fortsätt gå upp på mitten av slottet tills du faller inuti ut ur dörren. För att komma ut ur insidan, gå bara igenom grafiken.
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 8
    8. Kom på toppen av slottet utan 120 stjärnor: Gå till slottet till höger och du kommer att se ett litet vinklat berg. Triple Hoppa på det och nå kanten av slottet.
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 9
    9. Slotthörn av dödsglitch: Gå till kanten av slottets tak, häng på det och klättra upp igen. Om det är korrekt, kommer Mario bara att stå där, cap-ore, för till synes ingen anledning medan Bowser varumärke skratt hörs i bakgrunden.
  • Bild med titeln Glitches på Super Mario 64 Steg 10
    10. Hemligt sätt att gå in i slottet: Hoppa in i slottets grunder "kanon och rikta dig till toppen av slottet, få vinge kepsen och flyga till slottets högra vägg och sedan flyga in i det svarta rummet med dörren och gå in i dörren. Du kommer att vara i ett svart rum precis utanför det inre av slottet. Gå genom väggens vägg för att dyka in i.
  • Tips

    Det svarta rummet av död kan matas in utan 120 stjärnor. Faktum är att med glitchen kan du gå till det svarta rummet utan stjärnor!
  • Några av dessa glitches kan ta lite övning, så känner inte dåligt om du inte får det första gången. Bara fortsätt och du kommer att få det!
  • Se till att du har tillräckligt med poäng för att köpa det här spelet för virtuell konsol.
  • Den hatt som du får från att göra glitchen i steg 4 kan användas för att ta tag i utan att flytta Holp. Det betyder att du kan kasta något föremål från vart du äntligen kastade något utan hatten i din hand.
  • Varningar

    Några av dessa glitches kan skruva upp ditt spel. Var försiktig. Det kan skada spelpaketet och eller din konsol!

    Saker du behöver

    • Super Mario 64-spel (även tillgänglig på virtuell konsol om du har Wii)
    • N64 (om du inte har konsolen, överväga att köpa en Wii)
    • 120 stjärnor (valfritt)
    • Klassisk styrenhet. (för Wii)
    • Wii poäng kort. (För att köpa det här spelet på den virtuella konsolkanalen)
    • Super Mario 64 ROM + N64 Emulator
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande