Så här ändrar du inställningar för kontoåterställning på aol-post

AOL Mail har funnits under en längre tid, långt före sociala medier och deras privata meddelandesystem kom in i mode. AOL Mail är ett mycket tillförlitligt e-postsystem även till denna dag. Det är viktigt att hålla ditt konto säkert, så AOL erbjöd kontoåterställningsinställningar bör något untoward hända. De är lätta att ställa upp, och perfekt för att hålla ditt konto säkert.

Steg

  1. Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL Mail Steg 1
1. Logga in på AOL-post. På din webbläsare, gå till post.aol.com. Detta tar dig till den viktigaste AOL-postsidan där du loggar in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord. Klicka på knappen "Logga in" längst ner på sidan för att fortsätta.
  • Bild med titeln Ändra dina återställningsinställningar på AOL Mail Steg 2
    2. Gå till "Kontoinformation." När du är inloggad kommer du att vara på den viktigaste AOL-postsidan som har din inkorg. Längst till höger, precis under ditt namn, leta efter "Alternativ" -knappen och klicka på den. Leta efter "Kontoinformation" på menyn som visas och klicka igen.
  • Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL Mail Steg 3
    3. Svara på din hemliga fråga. På den nya sidan kommer du att bli ombedd att verifiera ditt konto genom att svara på din hemliga fråga. Skriv ditt hemliga svar i rutan och klicka på "OK" bredvid det.
  • Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL-post Steg 4
    4. Få tillgång till din återställning av konto. Efter att ha rätt svar, laddas en ny sida som har all din kontoinformation. I mitten av sidan kommer "Kontoåterställningsinformation."Det finns fyra alternativ som du kan lägga till och redigera därifrån.
  • Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL-post Steg 5
    5. Lägg till ett mobilnummer. Till höger om avsnittet Mobiltelefonnummer är en blå "Lägg till" -knapp. Klicka på den för att få textrutan att visas. Klicka på rutan och ange ditt mobilnummer (områdeskod först). När du är klar klickar du på knappen "Spara" bredvid rutan.
  • Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL-post Steg 6
    6. Lägg till ett alternativt telefonnummer. "Alternativ telefon" ger dig möjlighet att ange ett annat telefonnummer om något händer med din mobiltelefon. Klicka bara på "Lägg till," Ange numret genom att klicka på rutan och klicka på "Spara" en gång klar.
  • Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL Mail Steg 7
    7. Lägg till en alternativ e-postadress. Klicka först på knappen "Lägg till / redigera" för att öppna en ny låda till och med att skriva en alternativ e-postadress. Klicka på "Spara" efteråt.
  • Ett e-postmeddelande kommer att gå ut till den e-postadressen du just har angett för att bekräfta att det är din. Logga bara in på det andra e-postkontot när du är klar med AOL, och klicka på bekräftelsekopplingen i det e-postmeddelandet.
  • Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL-post Steg 8
    8. Ändra din säkerhetsfråga. Ändra det genom att klicka på "Redigera" bredvid säkerhetsfråga. Detta pussar upp två lådor. Den första låter dig välja frågan. En enkel rullgardinsmeny, klicka bara på rutan och bläddra igenom tills du hittar den fråga som passar dig. Klicka på rutan nedan för att skriva in svaret på din säkerhetsfråga. Klicka på knappen "Spara" efteråt.
  • 9. Granska återställningsinställningarna nyligen inställda på plats. Se till att allt är exakt hur du vill ha det. När du är klar bläddra till undersidan av sidan och klicka på den blå "Klar" -knappen. Du har framgångsrikt redigerat ditt AOL-mail att återställa inställningar!
  • Bild med titeln Ändra dina kontoåterställningsinställningar på AOL-post Steg 9

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande