Hur man får ingång till sky haven temple i skyrim

När du escort Esbern tillbaka till Riverwood i Quest "Alduins vägg," kommer han att avslöja att du måste hitta Alduins vägg för att lära dig att besegra Alduin World-eater. Han säger att väggen kan hittas inom de gamla Akaviri-ruinerna och tidigare bladkvarter av Sky Haven Temple. Egentligen, att komma in i Sky Haven-templet, är dock inte lika enkelt som det först visas.

Steg

  1. Bild med titeln Gain Entré till Sky Haven Temple i Skyrim Steg 1
1. Välj att resa ensam eller i en grupp. Du kommer att ges valet att resa ensam eller resa med Delphine och Esbern till Sky Haven Temple. Att resa ensam kan vara det snabbare valet, eftersom du bara behöver snabb resa eller ta en vagn till Markarth, och följ sedan vägen öster. Att resa med Delphine och Esbern tar längre tid men kommer att bevisa säkrare, eftersom du kommer att ha två andra följeslagare för att hjälpa dig att fånga av några homeriler under vägen.
  • Bild med titeln Gain Entré till Sky Haven Temple i Skyrim Steg 2
    2. Tvinga dig igenom Karthspire-lägret. Ett läger fyllt med Forsworn kommer att blockera dig till Sky Haven Temple. Om det inte är dåligt, måste du också ta itu med en drake som flyger runt lägret. Förbered dina vapen, stavar, potioner och rustning för en hård kamp om du väljer att köra huvudet i lägret.
  • Om du själv placerar dig, kan du faktiskt ställa upp saker så att draken och forsworn kommer att kämpa mot varandra. Krypa nära till lägret, och Forsworn kommer att börja skjuta pilar på draken, vilket förpliktigt börjar tugga upp Forsworn för dig. Du kan sedan gå in och moppa upp de överlevande efter ena sidan slutar den andra.
  • Du kan också välja några Forsworn genom att långsamt utvecklas på lägret, vilket ger ut en båge och frigör, varierade smygattacker mot Forsworn att du först stöter på. Detta ger dig också den extra fördelen med att dra bara några få ssworn i taget, vilket ger dig en serie lätt slagsmål istället för en stor rumble mot hela lägret.
  • Du behöver inte oroa dig för Esbern och Delphine Dying under kampen i lägret. De är markerade som "essentiella" i spelet, vilket innebär att de bara kommer att falla ner till ett knä när de går ur hälsan, men kommer aldrig att dö - även när en drake andas av spisar av eld ner i halsen.
  • Du kan faktiskt hoppa över en stor del av kampen genom att dashing genom lägret och komma in i Karthspire själv. De flesta av Forsworn kommer att vara upptagen med att kämpa för draken - vilket ger dig chansen att springa förbi dem och gå in i Karthspire själv.
  • Bild med titeln Gain Entré till Sky Haven Temple i Skyrim Steg 3
    3. Rensa oppositionen i Karthspire. Låt inte din vakt ner när du går in i grottan, eftersom du fortfarande måste möta några Forssworn samt en tuffare Forsworn Briarheart inuti. Om du sprang genom lägret och rusade direkt till Karthspire, måste du också neutralisera Forsworn som jagar dig eftersom de så småningom kommer in i grottan efter att du har gjort det.
  • Det finns några bedrolls här, så du kan vila upp för att återställa hälsa när du har rensat ut allt motstånd.
  • Bild med titeln Gain Entré till Sky Haven Temple i Skyrim Steg 4
    4. Lös det första pusslet. Ta dig igenom Karthspire och du kommer så småningom att stöta på det första pusslet. Det involverar tre roterande stenpelare som du måste rotera så att symbolen för den drändska (det hjärtformade mönstret) står inför dig. Att göra det kommer att sänka bron som leder till nästa pussel.
  • Bild med titeln Gain Entré till Sky Haven Temple i Skyrim Steg 5
    5. Lös det andra pusslet. Du kommer att stöta på ett rum fyllt med tryckplattor med symboler ovanpå dem. I slutet av rummet finns en kedjespak, som du behöver dra för att sänka den upphöjda bron och neutralisera fällorna. Undersök tryckplattorna och gör dig till kedjespaken genom att bara gå på plattorna med symbolen på den drakeborn ovanpå dem. Dragonbornsymbolerna på dessa kommer att vara identiska med de dragonbornsymboler på de pelare du stött på tidigare. Dra kedjespaken för att sänka bron till nästa område.
  • Det här segmentet blir mycket lättare om du använder Whirlwind Sprint Shout för att kringgå plattorna. Den eteriska ropet kommer också att negera skadorna från flammorna, medan ljusfoten från Sneak Färdighetsträdet gör att du kan gå över plattorna utan att utlösa dem.
  • Bild med titeln Gain Entré till Sky Haven Temple i Skyrim Steg 6
    6. Använd ditt blod för att låsa upp Sky Haven Temple. Du hittar den gigantiska statyn av ett huvud som Esbern kommer att anmärka är i bilden av Reman Cyrodiil, den världsliga Gud och grundaren av Reman-dynastin. Detta område kommer, vid första anblicken, verkar vara en död, men Esbern kommer att märka en blodtätning på golvet. Denna tätning kommer bara att låsa upp med blodet av en drakeborn. Närma sig tätningen, interagera med den och vänta på att ditt tecken matar blodtätningen genom att skära en palm. Det gigantiska stenhuvudet kommer sedan att dra tillbaka dig tillgång till de tidigare bladkvarteret för Sky Haven Temple.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande