Så här laddar du ner en äldre version av netflix

Om du har en äldre Android kan den senaste versionen av Netflix-appen inte vara kompatibel. ThisWill lär dig hur du laddar ner en äldre version av Netflix-appen om du har en Android mellan versioner 4.4 (KIT-KAT) och 7.1.2 (nougat). Men om du har en iPhone eller iPad som körs i liknande problem, kan du återställa Netflix om du redan har "köpt" det på din iPhone eller annan Apple-enhet. Om du aldrig har laddat ner Netflix innan du uppdaterar dina iOS till 11 eller senare (varje generation av enheter efter 2012 är kompatibel med uppdateringen), som du kommer att kunna göra i inställningar > Allmän > Programuppdatering.

Steg

  1. Bild med titeln Ladda ner en äldre
1
Avinstallera Netflix-appen du har från din Android. Tryck och håll appikonen (på en av dina hemskärmar eller i applådan) och tryck på Avinstallera eller den trashcan-ikonen.
  • Bild med titeln Ladda ner en äldre
    2. Öppna Inställningar
    Bild med titeln android7settings.jpg
    . Du kan antingen trycka på ikonen Gear App för att öppna appen eller tryck på växeln i din snabbinställningspanel när du sveper ner från toppen av skärmen.
  • Bild med titeln Ladda ner en äldre
    3. Tillåt nedladdning från externa källor. Om säkerhet är listad, tryck på det och välj "Okända källor: Tillåt installation av appar från andra källor än Play Store." Annars trycker du på Appar > ⋮ > Särskild tillgång > Installera okända appar.
  • Du kan ändra den här inställningen tillbaka efter att du har installerat den gamla Netflix-appen.
  • Bild med titeln Ladda ner en äldre
    4. Gå till https: // netflixhelp.s3.Amazonaws.com / netflix-4.16-200217-release.apk I en webbläsare på din Android. Webbplatsen öppnas och stängs av att nedladdningen har startat.
  • Bild med titeln Ladda ner en äldre
    5. Tryck på den nedladdade filen. Du bör få en anmälan när nedladdningen är klar.
  • Bild med titeln Ladda ner en äldre
    6. Knacka Installera. Ett fönster kommer popup när du trycker på filen som frågar om du vill installera en gammal fil.
  • När det är gjort nedladdning hittar du Netflix-appen på en av dina hemskärmar eller i applådan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande