Så här lägger du till ett konto till e-postappen på windows

Dessa dagar har de flesta människor mer än ett e-postkonto. Oavsett om det är för företag eller personligt, har den inbyggda Windows-postprogrammet (app) fått dig täckt. Det tar bara några enkla steg för att lägga till olika e-postkonton i appen. Den här appen ingår i Windows 10 och 8.

Steg

Metod 1 av 2:
Windows 10
  1. Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 1
1. Öppna postappen. Klicka på Start
Bild med titeln WindowsStart.jpg
och typ post in i sökfältet.Ett litet fönster ska automatiskt visas, och appen som visas längst upp ska vara den app du letar efter. Klicka på det en gång för att öppna och fortsätt.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 2
    2. Öppna menyn Kontoinställningar. När appen slutar laddas, bör du se en serie av 4 ikoner i nedre högra hörnet. Den undre ikonen ska se ut som ett litet redskap
    Bild med titeln windowsettings.jpg
    . Klicka här och en liten meny ska glida ut från höger sida av skärmen. Klicka på Konton för att fortsätta.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 3
    3. Välj en kontotyp. Klicka på knappen Lägg till konto från menyn Kontoinställningar, och en liten låda ska visas och visa en rad olika alternativ. Dessa alternativ är "Outlook.com (Outlook.com, live.com, hotmail, msn), utbyte (utbyte, kontor 365), Google, Yahoo! Mail, iCloud och annat konto (Pop, IMAP)."Om du försöker lägga till ett konto från något av de listade alternativen, klicka på den för att fortsätta.
  • Om du anger en anpassad e-postadress, och känner till de specifika alternativen måste du ansluta, klicka på den andra konto-knappen längst ner för att ange den nödvändiga informationen.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 4
    4. Ange din kontoinformation. Du kommer att behöva ange ditt användarnamn och lösenord innan du kan få tillgång till ditt e-postkonto. Klicka på den typ av konto du försöker komma åt. Ett nytt fönster kommer att dyka upp för att begära din kontoinformation. Följ anvisningarna att fortsätta.
  • Denna process är inte densamma för varje typ av e-postkonto, men det är i allmänhet mycket liknande.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 5
    5. Öppna ditt e-postkonto. När du har lagt till ett konto till din e-postapp, vill du komma åt den. På den övre vänstra sidan av postfönstret ska du se en lista över anslutna konton. Välj det konto du vill komma åt, och du är klar.
  • Metod 2 av 2:
    Windows 8
    1. Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 6
    1. Öppna postappen. Tryck på Windows-tangenten ⊞ Vinn på tangentbordet, eller klicka på ikonen Windows
    Bild med titeln WindowsStart.jpg
    I nedre vänstra hörnet av din startmeny. Typ post och en sökfält ska automatiskt dyka upp från höger sida av skärmen. Den bästa appen i listan ska vara den app du letar efter. Klicka på den för att fortsätta.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 7
    2. Öppna menyn Konton Inställningar. Flytta musen till det nedre högra hörnet av din skärm och glida sedan upp på samma sida. Du borde se en meny popup. Klicka på knappen Inställningar längst ner på den här menyn. Det borde ha ett redskap
    Bild med titeln windowsettings.jpg
    För en ikon. Nu bör du se en ny meny. Högst upp på den här menyn bör du se konton listade. Klicka här för att fortsätta.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 8
    3. Välj en kontotyp. Klicka på knappen Lägg till en konto från menyn Kontoinställningar. En liten låda ska visas och visa en serie olika alternativ. Dessa alternativ är "Outlook.com (Outlook.com, hotmail, live.com), utbyte (utbyte, kontor 365), Google, Yahoo! Mail, annat konto (Pop, IMAP) och AOL."Om du försöker lägga till ett konto från något av de listade alternativen, klicka på det för att fortsätta.
  • Om du anger en anpassad e-postadress, och känner till de specifika alternativen måste du ansluta, klicka på den andra konto-knappen längst ner för att ange den nödvändiga informationen.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 9
    4. Ange din kontoinformation. Du kommer att behöva ange ditt användarnamn och lösenord innan du kan få tillgång till ditt e-postkonto. Klicka på den typ av konto du försöker komma åt. Ett nytt fönster kommer att dyka upp för att begära din kontoinformation. Följ anvisningarna att fortsätta på.
  • Olika e-posttjänster kommer att kräva olika uppgifter, men de flesta fungerar mycket lika. Kontrollera din e-posttjänst supportsida om du inte kan få din e-postadress ansluten till e-postappen.
  • Bild med titeln Lägg till ett konto till e-postappen på Windows Steg 10
    5. Öppna dina e-postkonton. När du har lagt till ett konto till din e-postapp, vill du komma åt den. I nedre vänstra sidan av postfönstret bör du se en uppsättning alternativ. De konton som du har lagt till bör listas här under deras servicenamn. (Gmail, Hotmail, Live mm.). Klicka på e-postkontot för att komma åt mapparna för den e-postadressen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande