Hur man gör bröllopsuppdateringar

Under planeringen av ett bröllop är en spännande tid, det kan också vara en stressig mellan omfattande planering och exekvera de finaste detaljerna. En av dessa detaljer väljar den perfekta frisyren, med uppdateringar som är en av de mest populära. Denna artikel kommer att bidra till att processen lättare genom att diskutera hur man väljer den bästa updo baserade på ett antal faktorer, som längden på ditt hår, din ansiktsform, stilen på din klänning och ditt val av hårutsmyckningar. Det kommer också att ge dig steg-för-steg instruktioner på ett antal klassiska och moderna uppdateringar för lång, medium och kort hår.

Steg

Metod 1 av 4:
Välja och förbereda dig för din Updo
  1. Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 1
1. Börja med att få ditt hår i toppform. Alla frisyrer kommer att se mer polerade en gång gjort och vara lättare att skapa när ditt hår är friskt. Om det inte är i sin bästa form, börja fixa det tidigt. Börja med att få en djup konditionering och en allover trim. Fortsätt dessa, förutom att bibehålla den nödvändiga balansen mellan fukt och protein i ditt hår, genom tvättning och konditionering. Slutligen, undvik styling ditt hår med värme så mycket som möjligt, eller se till att du använder termiska värmeskyddsprodukter och låg värme när du gör det.
  • Du kommer att veta att ditt hår behöver mer protein om det känns torrt och krusigt, sträcker sig mycket, men fortfarande bryter, känner sig limp när det är våt, eller om det inte håller sin krullning eller stil väldigt bra.
  • Det behöver mer fukt om det bryts eller snaps mycket enkelt, känns skört eller halmliknande, eller sträcker sig inte mycket eller alls.
  • Eftersom du kanske inte vet vilken uppdunskap du väljer, gör inte några drastiska frisyrförändringar i snitt eller färg före ditt bröllop.
  • På din bröllopsdag vill du inte överdriva det på hårprodukter. Ditt mål är glänsande och frysfritt hår, men du vill också att det ska se naturligt, inte kärnkraft.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 2
    2. Känna till de fyra grunduppsättningarna. De klassiska uppvisningarna är den franska twist, bouffant, chignon och bun. Härifrån finns det inte bara underkategorier som bikupan är att bouffant men också hundratals, om inte tusentals, av variationer till dessa fyra klassiker. Ett antal tekniker används i dessa variationer, såsom flätning, vridning, rullande, tucking, knutning, retning och massor av pinning hår. Nedan är beskrivningar av de grundläggande fyra.
  • En bulle är vanligtvis gjord av en hästsvans, även om det inte behöver vara, det är omslaget runt sig, oavsett om det är vridet eller flätat. De kan vara var som helst på huvudet.
  • En chignon betyder tekniskt en låg bulle, men i moderna termer representerar också att använda en mängd olika tekniker som tucking och rullande hår. De är alltid låga på huvudet.
  • En fransk twist är en skapad av tucking hår i en vertikal rad på baksidan av huvudet. En fransk fläta är ett flätat nära huvudet från tre sektioner av hår.
  • En bouffant är en stil som är populär av Audrey Hepburn, där håret i allmänhet retas och ordnas i en högre rundad form med smällar i de flesta fall.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 3
    3. Ta med din hårlängd och ansiktsform. När du väljer en updo, tänker du på din hårlängd vid tiden för ditt bröllop (och provkörning) kritisk. Medan det finns dussintals uppdateringar för kort, medium och långt hår, inte allt arbete för alla hårlängder. Dessutom, som med alla frisyrer, är vissa mer smickrande på vissa ansiktsformer än andra. Här är några tips för att välja en updo enligt din ansiktsform.
  • Ovala formade ansikten kan göra nästan vilken uddo som helst, och Bangs kommer att accentuera dina ögon. Men bära inte för mycket hår i ditt ansikte.
  • Rundformade ansikten vill lägga till fokus på kronan, så en fransk vridning med lockar på toppen, tousled bangs till sidan och off-center delar alla fungerar bra. Undvik slick-back-stilar, de som lägger till bredd runt ditt ansikte, eller rakt och platt bangs.
  • Hjärtformade ansikten drar nytta av bangs och wisps på sidan av ansiktet och siddelarna men borde hålla sig borta från slick-back stilar och för mycket höjd på kronan.
  • Avlånga / rektangulära formade ansikten ser bra ut med slick-back utseende, sidodelar, fylligare stilar som staplade lockar och smällar för att förkorta ditt ansikte. Blyg bort från täta lockar ovanpå huvudet, wisps runt ansiktet och mittdelarna.
  • Omvänd triangel / päronformade ansikten ser bäst ut med updos som lägger till höjd på kronan, speciellt med fulla smäll och uppdateringar med wisps av hår vinklade mot ansiktet. För mycket höjd bör dock undvikas som bör centrera delar.
  • Square-formade ansikten gör det bra med wisps runt ansikts- och bangområden och lockiga updos. Straight, Flat Bangs och Center Parts, men, men är inte din bästa satsning.
  • Kolla in den här webbplatsen också för att hjälpa dig att välja en smickrande updo: thhairstyler.com / hår-konsultationer / hitta-din-perfekt-updato-frisyr.
  • Bild med titeln gör bröllopsuppdateringar Steg 4
    4. Se till att din updo kommer att fungera med ditt huvudstycke, slöja och / eller hårutsmyckningar. Inte alla brud väljer att bära ett huvudstycke, slöja eller prydnader i håret, men om du gör det är det viktigt att du bestämmer dig för en updo. Det kommer att påverka dina alternativ. Faktum är att du inte kan välja en updo tills du har valt ditt huvudstycke. Om du dock hittar en updo du blir kär i, kan du överväga att ett huvudstycke helt och hållet. Här är några tips om att välja headpieces och prydnader om du bestämmer dig för att göra det.
  • Håll dig borta från huvudstycken som poke och prod i ditt huvud när du först försöker dem. Det kommer inte bli bättre, och i slutet av din långa bröllopsdag kommer ditt huvud att döda dig, bokstavligen.
  • På grund av detta, leta efter huvudstycken som kräver färre stift eller har färre tänder i kammarna.
  • Om ditt hår är bra och rakt, behöver ditt huvudstycke fint tandkammar om det är så att det är bifogat. Om du hittar en med breda kammar som du älskar, fråga butiken om de kan ersätta dem.
  • Korthåriga uppvisningar kan väsentligt dra nytta av prydnad, till exempel en ros i ryggen där en bulle kan vara om ditt hår var längre, till exempel.
  • Större, avlånga hårklipp fungerar bra på den medelstora sömmen av franska vridningar, och jeweled pins klippt på låg-svepade fronter och bland röriga lockar ersätter snyggt för ett huvudstycke.
  • Bild med titeln gör bröllopsuppdateringar Steg 5
    5. Tänk på din klänning och tema när du väljer en updo. Vilket ord skulle du använda för att beskriva ditt utseende och bröllop? Årgång? Klassisk? Glamorös? När du väljer en updo, behåll det här ordet och välj i enlighet därmed. Till exempel, om din klänning är en stor men enkel bollkakning, kan en dramatisk updo vara mest lämplig, medan något mer dämpat och elegant kan vara bäst för en klänning med en mer invecklad design.
  • Din updo bör komplettera din bröllopsklänning, inte i tävling med det.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 6
    6. Titta på bilder av Updos för att hjälpa till i ditt val. När du letar efter en bröllopsklänning kan du försöka på dussintals eller mer. Samma gäller inte när du söker efter den perfekta uppdunken. Ändå, för att hitta det du mest vill, behöver du se vad som är där ute, för att välja. Börja med att titta igenom brudmagasiner och webbplatser, med fokus på hur olika updos är parade med klänningar och ansiktstyper. Se även på publikationer och webbplatser där kändisar finns på att delta i red-carpet-evenemang, eftersom många kommer att ha på sig uppdateringar.
  • När du hittar uppdateringar du gillar, antingen riva dem från publikationen eller skriv ut dem. Använd en Sharpie för att skriva vad du gillar om var och en, och fila dem i en mapp märkt "updos."
  • När du har samlat ett fint prov, gå igenom dem för att se om du märker några teman, som flera bilder av en sida-svept, låg bulle eller ett visst sätt bangs är utformade.
  • Härifrån, begränsa den ner till 1-2 updo-stilar och välj versionerna av varje du gillar mest.
  • Om du har problem, kom ihåg att klassiska uppdateringar är tidlösa, de du inte kommer att se tillbaka på bilder och ångra. Trender kommer och de går!
  • Bild med titeln gör bröllopsuppdateringar Steg 7
    7. Schema eller utför en provkörning eller mer än en. Du kan välja att göra ditt hår själv, eller du kan ha en pålitlig vän eller en stylist gör det för dig. Oavsett vad du väljer, vänta inte förrän ditt bröllopsdag för att ta reda på vad din updo kommer att se ut på dig - eller om det ens kommer att fungera med din hårstruktur och längd. Om ditt hår är längden blir det när du vill, du kan gå vidare och göra rättegången så snart du har valt en klänning, slöja och huvudstycke. Om inte, är det bäst att vänta tills du är närmare din bröllopsdag som väder påverkar håret, stylister, du kan ändra dig och så vidare.
  • Om du väljer att gå med en stylist men har inte valt en, fråga andra kvinnor du vet, din bröllopsplanerare, samordnaren vid ditt bröllop eller mottagningsplats, titta på nätet, prata med din bröllopsfotograf, etc., För rekommendationer.
  • Ta dina insamlade bilder med dig, tillsammans med ditt huvudstycke, slöja och ett foto av din klänning, till din provkörning.
  • Be om att se stylistens portfölj, och var inte rädd för att inte bara rösta din åsikt utan också söka en annan stylist om det bara inte fungerar till din tillfredsställelse.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 8
    8. Tvätta inte ditt hår dagen före ditt bröllop. "Dirty" hår håller curl längre, är lättare att reta och kommer att ha mer glans eftersom de naturliga oljorna i hårbotten har haft tid att sprida längden på ditt hår. När du duschar, lägg en keps på eller dra tillbaka den med en scrunchy. I de flesta sköljning, men säkert inte shampoo. Och kom ihåg: Ge dig gott om tid, ha en knapp-down-skjorta eller en med en mycket lös hals, och lida inte i timmar från hår som dras för hårt eller från stiften jabbing dig överallt.
  • Metod 2 av 4:
    Skapa långhårklassiker
    1. Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 9
    1. Vik en ballerina bulle. Gnugga en pea-stor mängd utjämningsserum eller en närande hårolja som argan i dina palmer. Använd dina händer för att ta tag i håret och slicka tillbaka till en hög hästsvans och sedan lägga den med ett klart elastiskt band. Nästa vrid hästsvansen runt sig i en tight bulle, säkra den med Bobby Pins färgen på ditt hår. Använd en medellång hårspray och spruta den över huvudet i en kontinuerlig rörelse, med kan hållas ca 12 "från huvudet.
    • Försök att tucka en blomma i bungen något över och framåt av ditt öra.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 10
    2. Reta dig till en fransk twist. Börja på toppen av huvudet och reta ½ - 1 "hårsektioner i hårbotten hela vägen runt huvudet innan du använder fingrarna för att försiktigt bryta upp retningen på hårets yta, vilket gör det smidigt. Nästa Skapa en mild sida och släta den mindre delen till mitten av huvudet, säkra den med 2-3 stora bobbystift i en vertikal riktning. Ta den andra sidan av ditt hår (eller i sektioner) och använd dina händer eller en fin-tandad kam för att släta den till mitten och vika den över de exponerade bobbynapparna. Säkra vridningen med 3-4 stora franska hårnålar, eller öppna stiften, horisontellt.
  • Slät över ditt hår med händerna innan du avslutar med en medelstold hårspray.
  • Om du har lång, tjockt och rakt hår, prova det här: Dra håret i en hästsvans mellan kronan och nacken i ditt huvud, vrid hästsvansen runt sig två gånger, tuck ändarna i twisten, säkra dem med bobbyppar och finish med en flexibelt hårspray.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 11
    3. Gå chic med en chignon. Tease ditt hår på kronan och skapar en tight hästsvans precis under mitten av huvudet och säkrar det med ett tydligt elastiskt band. Vikta en 2 "bit av hår från hästsvansen runt det och bandet, mer än en gång om det behövs, och säkra under med 2 Bobby Pins. Dela hästsvansen i två sektioner - topp och botten - och reta bottenbrunnen medan du slipper toppen. Släta den övre sektionen över den häpnade botten och rulla den under, mot nacken och nacken i nacken och stiftet vid basen av din hästsvans. Använd dina händer för att försiktigt bredda varje sida av rullen.
  • Gnid en naturlig olja mellan dina palmer och kör fingrarna genom håret innan du spritar på en medelstold hårspray.
  • För en Messier Chignon, dela ponnytan i fyra sektioner, vrida och vinda var och en till hästsvansens bas. Säkra med Bobby Pins, lämnar ändarna ut.
  • Bild med titeln gör bröllopsuppdateringar Steg 12
    4. Mode en bouffant. Platt järn dina smällar till sidan och använd sedan en liten tandkam för att reta håret, börja på kronan i horisontella sektioner och gå vidare till smällarna. Sedan släta ut ytan av det håret och samla resten i en mittlång hästsvans, omsluter den i ett tydligt elastiskt band. Vrid hästsvansen uppåt medurs, tucking hår i twisten. Använd Bobby Pins eller franska hårnålar för att säkra när du går. Släta sidorna och vridningen med dina händer eller kammen.
  • Ställ in den på plats med åtminstone en medelstold hårspray.
  • Headbands går bra med bouffanter och hjälper till att hålla stridshår på plats.
  • Du kan också prova korkskruvstift, som fungerar särskilt bra om du har lockigt hår.
  • Använd alltid ett termiskt värmeskyddsmedel innan du använder ett platt järn för att skydda ditt hår från potentiellt irreversibel skada.
  • Bild med titeln gör bröllopsuppdateringar Steg 13
    5. Göra antingen jungfru eller mjölkmaid flätor som lindrar runt ditt huvud. Skapa en mittdel, sektion hår till vardera sidan av ditt huvud och fläta var och en i tjocka, lösa pigtails. Wrap varje fläta över huvudet, så de är lite överlappande och säkra var och en i nacken med nacken med bobby pins. Du kan behöva lägga till bobby pins någon annanstans också. Om du har extra hår, tuck det under och pin eller fortsätt lindning och stift.
  • Alternativt kan du börja med att slingra varje flätat under huvudet och säkra dem på toppen.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 14
    6. Ser söt ut i upswept curls med mjuka, sidobangs. Platt järn bangs till sidan och curl resten av ditt hår med vilken storlek som helst som du föredrar att dina lockar är. Spruta dem sedan med en lätt håll eller arbeta hårspray och låt dem svalna. Avsnittet av dina smällar från håret från örat till öra och binda det till en hög hästsvans med ett klart elastiskt band. Använd Bobby Pins för att ordna dina lockar i hästsvansen i ditt föredragna mönster, säkra dem i den hästtails bas. Ta tag i krullade sektioner från botten av ditt hår, lyft dem till hästsvans och stift.
  • Dimma med en medellång hårspray för håll men ändå tillräckligt med studsa.
  • Tuck en blomma bakom örat för att lägga till mjukheten.
  • Se till att du har använt en termisk värmeskyddare innan du använder det plana järnet.
  • Metod 3 av 4:
    Att göra uppdateringar för medellängdshår
    1. Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 15
    1. Skapa en loop chignon. Dela håret över din krona och klistra in den nedre delen med ett krokodilklämma eller annat stort klipp. Säkra resten av ditt hår i ett klart elastiskt band som om du gör en hästsvans, strax ovanför den nedre delen av håret - men dra inte håret hela vägen. Bilda en slinga istället och använd Bobby Pins att tucka i hår som sticker ut från slutet av hästsvansen som har looked. Wrap den nedre delen runt hästsvansen så många gånger som krävs för att sluta längst ner. Säkra med fler Bobby Pins.
    • Avsluta med en medellång hårspray eller spraya några i dina händer, gnugga dem ihop och släta över ditt hår.
    • Du kan också dra ut bitar av hår runt ditt ansikte för att mildra dina funktioner.
  • Bild med titeln gör bröllopsuppdateringar Steg 16
    2. Gör en rörig updo. Skapa ringlets genom att lindra 1 "hårsektioner runt ett 1 till 1 ½" fat krulljärn, hålls vertikalt och lossa dem sedan med fingrarna när de är coola. Därefter ta 1 "hårsektioner på toppen av ditt huvud och sidor och vrid dem inåt, säkra var och en med en bobby-stift för att lägga till volymen på toppen av ditt huvud. Separera baksidan av ditt hår i två sektioner och löst knyta toppen med ett klart elastiskt band. Reta botten för att skapa en rörig bulle genom att ta det in i en massa, omslut ett klart elastiskt band runt det och sträcker det vertikalt och horisontellt. Ta sedan den övre halvan av ditt hår och linda runt bungen och säkra den med Bobby Pins i botten.
  • Du kan dra några hårstycken ner runt huvudet eller använda en torktumlare för att gå runt huvudet för en mer vindblåst utseende.
  • Avsluta med en medelstold hårspray och en ljus spritz av glanspray.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 17
    3. Prova en omvänd fransk twist. Använd en fin-tandad kam för att reta ditt hår överallt. Släta ytan på ditt hår endast med fingrarna innan du skapar en mild del och griper en 2 "sektion av håret nära ditt tempel från ditt hår som du har avskedat. Dra det till mitten av ditt huvud, utjämna det när du går och säkra med första en bobby-pin och sedan en annan korsning. Fortsätt att göra detta till botten. Flytta till andra sidan och gör detsamma, vilket garanterar att håret täcker de korsade Bobby-stiften och säkra dessa sektioner med vertikala Bobby Pins dolda under. Tryck svansen som är kvar under twist och slip Bobby Pins under för att hålla den på plats.
  • Om du vill ha lite mer volym på toppen, använd försiktigt fingrarna för att dra håret upp på toppen av ditt huvud.
  • Spraya en medellång hårspray över hela huvudet för att ställa in.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 18
    4. Piska ut en flätad bulle på nolltid. Samla allt håret i ett lågt centrum hästsvans och säkra med ett klart elastiskt band. Fläta hästsvansen och vrid det runt sig själv. Säkra det med antingen bobby pins eller franska hårnålar, beroende på hur tjock ditt hår är.
  • För en mer avslappnad känsla, dra ut några hårsträngar runt ditt ansikte och löst krulla dem med ett curlingjärn innan de skapar hästsvansen.
  • Gnid en ärtformad mängd utjämningsserum eller en naturlig olja som Argan mellan dina palmer och smidigt smidiga dina händer från dina front och sida hairlines till bullen för ett snyggt och glänsande utseende. Ställ den med en lätt hårspray.
  • Du kan också placera bun till sidan av huvudet genom att skapa en lågsidans hästsvans eller på toppen av huvudet genom att skapa en hög hästsvans.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 19
    5. Återskapa en romantisk, Edwardian-Era Gibson Tuck. Skapa en mild del och vrid 1-2 "hårsektioner över sig själva, börjar högst upp i huvudet, kontinuerligt griper fler delar av håret för att dra ut och över dem före tills du når strax under ditt öra. Säkra det tundna håret på plats med ett klipp innan du gör detsamma med andra sidan. Därefter kombinera både i en låg hästsvans vid nacken och arbeta fingrarna i håret strax ovanför hästsvansbandet för att skapa en avlång påse. Gäng upp håret från din hästsvans och ta det inuti påsen, säkra med bobby-stiften tryckt nedåt i påsen.
  • Om du vill ha den rulla som produceras för att ha mer volym, reta och sedan släta ytan på din hästsvans innan du tucking.
  • Släta överallt med dina händer och avsluta med en medelstold hårspray.
  • Om du har bangs kan du vrida dem i när du börjar på framsidan eller lämnar dem, manipulerar dem till sidan med ett platt järn eller bär dem rakt ner.
  • Metod 4 av 4:
    Crafting short-hair updos
    1. Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 20
    1. Stil en poofy-front ballerina bulle. Skapa tre sektioner av hår - en på framsidan från örat till öra, en över din krona och en med resten av ditt hår - och knyta var och en med ett klart elastiskt band för att bilda en rad ovanpå huvudet. Hårspray och reta botten två ponytails. Vik i mitten runt baksidan av botten och säkra den med en bobby pin. Nästa linda den nedre delen runt framsidan av den nu formande bun och stiftet. Ta ut det främre hästsvansbandet, reta håret, släta det övre lagret, dra tillbaka det till bun, stift det och linda resten runt bun, säkra den med en bobby-stift eller två tucked under.
    • Innan du drar fram sektionen tillbaka kan du använda en liten mängd pomade för att släta bunna och använd stiften för att tucka i stridstycken.
    • Ge det en bra, all-over misting med en medelstold hårspray för att slutföra utseendet.
  • Bild med titeln gör bröllopsuppdateringar Steg 21
    2. Rama ditt ansikte med en fauxbob. Skapa en djup sida och använd antingen ett 1-2 "fat eller triple-fat curling-järn för att skapa vågor, sektionen, genom hela håret innan du låter ditt hår coolt. Dra försiktigt tillbaka håret från strax över din krona ner till öronen och säkra det med ett klart elastiskt band i en lös hästsvans precis ovanför nacken i nacken. Dra bandet ner så det finns utrymme mellan det och din hårbotten och tuck svansen och bandet under ditt hår, håller det på plats med bobby pins.
  • Använd ett ljus eller medellång hårspray och spraya spray hela ditt hår så att krullar inte blir vägda ner.
  • Du kan lossa krullarna på framsidan genom att försiktigt köra en eller två fingrar genom dem.
  • För mer volym i framsidan, rostar fingret i roten och sedan med hårspray.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 22
    3. Design en romantisk chignon. Vind 1-2 "Sektioner av hår runt ett 2" fat curlingjärn hålls vertikalt för att skapa stora lockar för textur över hela huvudet. Låt dem svalna och sedan reta håret på din krona. Ta en 1-2 "del av håret på båda tempel och stift dem i nedre delen av huvudet med Bobby Pins. Fortsätt klämma tillbaka sektionerna slumpmässigt - du går för lös, inte styv och tätt. Curl några strängar som faller ut i botten och några långa bitar framför för att rama ditt ansikte.
  • Avsluta med en lätt hårspray.
  • Se till att du applicerar en termisk värmeskyddare i ditt hår innan du slår ut curlingjärnet.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdateringar Steg 23
    4. Arbeta underverk med en korthår fransk twist. Reta toppen av ditt hår, släta det, vrid det i den riktning du vill att vridningen ska gå, tryck upp det för volymen och säkra den med en bobby pin. Ta hela håret på andra sidan, dra den till mitten av ditt huvud och säkra med en vertikal rad av crisscrossed bobby pins. Ta 1-2 "avsnitt av hår från andra sidan, som börjar på toppen och slät varje på ett krökt sätt för att täcka Bobby-stiften innan du säkrar var och en med en Bobby Pin dold under twisten. Skapa en liten bulle från det återstående svanshåret, tuck i ändarna och stift det mot ditt huvud.
  • Spraya hårspray på dina händer eller gnugga en dab av utjämningserum eller arganolja mellan dina palmer och springa dem andra fram och sidor av ditt hår för att släta.
  • Lägg ett hårklipp i twistens söm för att glamma upp eller dölja områden som är lite korta och samarbetar inte.
  • Bild med titeln Gör bröllopsuppdatering Steg 24
    5. Inkorporera ett bröllopshuvudband i en tucked chignon. Curl ändarna av ditt hår med ett 1-1¼ "fat curling järn för att hålla dem från att poppa ut ur tucken. Applicera sedan en mycket liten mängd av en ljusstylingskräm till ändarna för extra håll. Placera ett elastiskt huvudband 1-2 "bakom håret och stift den på plats. Börja på på ena sidan fram och flytta ner, ta 1-2 "hårstycken, vrida dem tillbaka och upp, ta dem in i huvudbandet och säkra var och en med en bobby-stift om det behövs. Gör det hela vägen runt ditt huvud.
  • Spraya bra med en medellång hårspray.
  • Du kan också lätt reta och sedan släta håret innan du vrider och tucking om din är särskilt bra.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande