Hur man rengör louis vuitton läder

När du har köpt en dyr, hög kvalitet Louis Vuitton väska eller handväska, vill du ta hand om läder för att hålla det i ett orört skick så länge som möjligt. Om läder eller duk ser lite trött och i behov av lite TLC, kan du enkelt ge Yourlouis Vuitton en makeover med några enkla idéer. Du vill också se till att du kan rengöra några fläckar utan att skada det känsliga läder.

Steg

Metod 1 av 3:
Rengöring Louis Vuitton Vachetta Läder
  1. Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 1
1. Använd en fuktig trasa för ytfläckar. För små, yta satin eller smuts, kan du helt enkelt rengöra läder med en mjuk, fuktig trasa. För att undvika en vattenfläck, vill du ha dricken ordentligt för att ta bort så mycket vatten som möjligt innan du börjar.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 2
    2. Blott vatten fläckar torr så snart som möjligt. Använd en absorberande trasa omedelbart för att blotta något spillt vatten. Om vattnet har lämnat ett märke kan du klappa ner hela området med en fuktig trasa för att göra det ursprungliga märket att försvinna, men du måste jobba ganska snabbt så att du inte hamnar med en ny vattenfärg.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 3
    3. Ljusa smuts och oljemärken. Små oljesfläckar kan omedelbart avlägsnas genom att gnugga majsstärkelsen snabbt i fläcken. Vakuum eller borsta det överskottspulver borta.
  • Denna metod fungerar bäst om du kan komma till det omedelbart, eftersom pulvret kommer att ha en chans att absorbera oljan snabbare än läder.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 4
    4. Använd en magioseraser om ditt vachetta läder är blank. Du kan gnugga, inte skrubba, vaketta läder med en lätt dämpad magikererer. Fokusera på varje plats i högst 15 sekunder eftersom utgifterna för mycket tid kan torka ut det.
  • Skinnet kommer att se betydligt mörkare efter att ha gjort det, men inte panik, det kommer snart att börja lätta.
  • Om du är orolig för att skada ditt Louis Vuitton-läder, eller om du har en fläck som bara inte kommer att bjuda, överväga att betala för en professionell ren. Att få en tekniker att rengöra ditt läder kan verkligen hjälpa till att ta bort ångest om processen och även rädda dig från att göra några kostsamma misstag.
  • Metod 2 av 3:
    Rengöring Louis Vuitton Coated Canvas
    1. Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 5
    1. Använd barnservetter för att ta bort smuts och smuts. Vattenbaserade städare är ok för dukdelen av din Louis Vuitton, så det är i allmänhet lättare att rengöra än läderremmarna eller handtagen. För lätta fläckar, torka försiktigt canvasen med hjälp av barnservetter.
    • Välj ett doftfritt och alkoholfritt varumärke som inte torkar ut den belagda duken.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 6
    2. Ta bort scuff-märken eller fläckar med en läderrengörare. Monogram Louis Vuitton Canvas kan ibland få scuff-märken genom daglig användning eller om det inte är ordentligt lagrat. Ta bort dessa svårare till Budge-fläckar genom att använda en liten mängd specialiserad läderrengörare, som äpple, dabbed på en fuktig trasa eller baby torka.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 7
    3. Applicera en antibakteriell dimma till duken. Du kan tillämpa en antibakteriell rengöringsmedel för extra skydd mot bakteriell uppbyggnad.
  • Helt enkelt dimma en fin spray jämnt över duken och lämna den till lufttorka i en timme eller två.
  • Metod 3 av 3:
    Omsorg för ditt Louis Vuitton läder
    1. Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 8
    1. Låt läder naturligt mörkas. Louis Vuitton-produkter är gjorda av naturligt, vegetabiliskt garvat kohudskinn, vilket avslöjar naturliga markeringar, vener och rynkor över tiden. Detta känsliga, lätt repade läder kommer att utveckla en rik bärnsten patina, unik för varje väska och en större smidighet i tid.
    • Försök inte att rengöra din Louis Vuitton-produkt om den är färgad innan denna patina utvecklas. Istället låt läder naturligt mörkna och fläckar blir mindre uppenbara.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 9
    2. Villkor läder. Använd regelbundet en specifik läderkonditionering för att förhindra mörkning och sprickor. Rengör inte med eventuella tvål, lösningsmedel, kemikalier eller kommersiella rengöringsmedel eftersom de kan äventyra läderens kvalitet och integritet över tiden.
  • En bra balsam, som Apple eller Cadillac, kommer att återhydrat, utan att mörkare, läder.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 10
    3. Undvik överdriven sol exponering. Färgen på ditt Luis Vuitton-läder kan blekna om det utsätts för solljus under långa perioder. Du bör också hålla Vernis Leather bort från alla material som kan överföra färgpigment, till exempel tidskrifter, denim eller andra läder.
  • Bild med titeln Clean Louis Vuitton Läder Steg 11
    4. Polish Tarnished Brass Hardware. Louis Vuitton använder en kombination av mässing och guldton metall för hänglås och dragkedjor och pläterad metall för dragkedja och handtag ringar. Rengör dessa delar regelbundet med en fuktig trasa, men om de är tungt tarnished kanske du vill välja en metallpolsk som Brasso.
  • Var försiktig så att ingen av metallpolsken kommer i kontakt med läderbanden, men det kan lämna fläckar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande