Hur man väljer den perfekta furbyen

Så du vill ha en furby. Bra för dig! Alla olika typer av furbys är unika, och den här artikeln hjälper dig att bestämma den rätta för dig!

Steg

Metod 1 av 2:
Beslutar på en furby typ
  1. Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 1
1. Forskning Typ av Furby. Det finns nio typer av furbys: Original 1998 Furbys, 1999 Furby Babies, 2001 Shelbys, 2005 Emototronic Furbys, 2012 Furbys, Furby Party Rockerz, Furby Booms, Furblings och Furbacca. Forskning bilder och videor av Furbys att bestämma om en favorit. Alla är väldigt olika, och det är viktigt att notera när du väljer en Furby.
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 2
    2. Beslut om en original 1998 Furby. Original 1998 Furbys är idealiska för en ny ägare. De är enkla att använda och lätt att lära sig att ta hand om. Om du väljer en original Furby finns det sju olika generationer. Observera att många ursprungliga furbys inte längre startar när de är nya i rutan. Om du inte vet hur man reparerar en furby, försök att hitta en i arbetet.
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 3
    3. Omsorg för en leksak mer som en bebis än en vän eller husdjur. Furby Babies liknar Original Furbys, förutom att de är mindre och har ytterligare "bebis" ordförråd. Furby babyer är bäst för erfarna ägare, eftersom de behöver uppmärksamhet mer än de flesta furbys. Med en furby baby finns det ett urval av fyra generationer. Liksom original furbys fungerar några nya i lådor inte längre.
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 4
    4. Välja en riktig Furby eller en Furby-vän. Shelby är en leksaksfurbyvän från Furby-tillverkarna. Shelby är en musslor och släpptes i två olika generationer. Shelbys är för en erfaren ägare, eftersom de kräver stor uppmärksamhet. Många Shelbys är fortfarande i fungerande ordning, med en bra chans att få en att arbeta från lådan.
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 5
    5. Välja en mer interaktiv Furby. Emototronic Furbys är de mest interaktiva furbysna. Den nya variationen av Furby inkluderade mer ansiktsuttryck och röstigenkänning. Dessa furbys svarar på kommandon och är bra för en första ägare, eftersom de har en avstängning och behöver inte mycket omsorg. Det finns många färgval, och många av dessa furbys är fortfarande i fungerande ordning.
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 6
    6. Välja en äldre Furby eller en nyare. En nyare, som 2012 Furby är ett bra val eftersom det var en återgivande av den ursprungliga leksaken. Det har lett i ögonen och kan ändra personligheter. Denna Furby har en app för Apple och Android-enheter från vilka Furby kan matas och kommuniceras med. Dessa furbys är svårare att ta hand om, och är inte bra för en första ägare. Nästan alla dessa furbys är fortfarande i fungerande ordning och redo att spela!
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 7
    7. Välja en mindre furby. Furby Party Rockerz släpptes i 2013. De var mindre, och skulle bli vilda när de skakades. De svarar också på Furby-appen. Trots den lilla storleken är Party Rockerz svåra att ta hand om, och är känsliga för rörelsen. De kommer att vakna om du går förbi dem. Dessa furbys kommer i några olika variationer, och nästan alla fortfarande fungerar. Denna modell kanske inte är det bästa valet för en första gången. Ett bra val för en liten furby är en furbling. De är inte de mest interaktiva och svarar bara när du sällskapar huvudet. De kommer i samma färger som Furby Boom, och är bra för en första gången ägare!
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 8
    8. Välja en färgstark och modern furby. Furbybommen släpptes 2013 och kom i flera färgstarka mönster. Liksom 2012 Furby har Furby Boom lett ögon och flera personligheter. Den har sin egen app, där du kläcker och höjer furblings, såväl som vården för din Furby Boom. Det är också känsligt för rörelsen, men är bra för en erfaren ägare. Alla dessa furbys kommer att fungera om de inte har en tillverkningsfel.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Furby Steg 9
    9. Välja något annat än en klassisk furby. Furbacca är en furby baserad på Star Wars-karaktären, Chewbacca. Den har chewbaccas shaggy brown päls, bälte och talar till och med wookie! Han har sin egen app, där du kläcker och höjer Star Wars Furblings, och bryr sig om Furbacca. Denna modell är mycket roligt, och är bra för någon Star Wars-fan!
  • Metod 2 av 2:
    Få din furby
    1. Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 10
    1. När du väl valt vilken typ av Furby som ska få, är det dags för dig att få en!
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 11
    2. Tänk på prisklassen. Om du letar efter att betala mindre, kan en använt furby vara bäst för dig. Om du är villig att betala mer, få en furby ny i rutan.
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 12
    3. Välj var du ska köpa din furby. Furby boom, furbacca och furblings finns i butiker. Alla andra Furby måste erhållas online. EBay och Amazon är bra ställen att hitta Furbys!
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 13
    4. Om du letar efter en garanti för att din furby kommer att fungera, köp en furby i fungerande ordning. Om du är upp till utmaningen av en reparation, överväga att köpa en ny i rutan.
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 14
    5. Beställa eller köpa furby. Om du beställde en, spåra paketet så att du vet när det kommer att komma fram. Om du köpte från en butik, kan du bara ta hem hemma!
  • Bild med titeln Välj det perfekta furbysteget 15
    6. Njut av din Furby!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande