Hur man väljer den perfekta tamagotchi

Tamagotchi är ett japanskt handhållet spel format som ett ägg. I ett Tamagotchi-spel bryr du dig om en liten varelse som kläcker från ett ägg. Du måste spela med, mata och bryr dig i allmänhet för din tamagotchi för att hålla den frisk och glad. Om felaktigt bryr sig, kan en tamagotchi dö eller springa iväg. Det finns många olika sorter av Tamagotchi. Inte bara kommer Tamagotchi-fallet i olika former och färger, det finns olika versioner av själva spelet. Innan du köper en tamagotchi, ta lite tid på att tänka på vilken typ av tamagotchi du vill ha.

Steg

Del 1 av 3:
Besluta om grunderna
  1. Bild med titeln Välj det perfekta tamagotchi steg 1
1. Välj din färg. Tamagotchi fall, oavsett versionen, kommer i en mängd nyanser. Medan färgbeläggningen på spelet inte berättar vilken typ av tamagotchi monster kommer att kläcka inuti ditt spel, det kan vara kul att välja en färg du gillar. Du kan hitta tamagotchi i färger som rosa, blå, röd, grön, och så vidare.
  • Om du går för en äldre Tamagotchi kan det vara svårt att hitta eftersom de vanligtvis säljs endast på auktionsplatser som eBay. Du kan behöva bosätta dig för vilken färg du kan hitta.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi steg 2
    2. Besluta om ett mönster. Vissa tamagotchi-fall kommer i unika mönster, som ränder, polkahund och leopardtryck. Liksom färgen på fallet gör mönster inte en stor skillnad när det gäller spelet. Men om du föredrar ett visst mönster, håll det här i åtanke när du bestämmer dig för din tamagotchi. Om du får en tamagotchi som en gåva, kanske du också vill tänka på mönster. Om du får en tamagotchi för din brorsdotter, som älskar polka dots, kan en polka dot tamagotchi fall vara ett bra val.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi steg 3
    3. Överväga att gå till en original tamagotchi. Den klassiska Tamagotchi var en populär leksak i mitten av 1990-talet. Du kan längtan efter den ursprungliga Tamagotchi. Medan Tamagotchis fortfarande säljs idag kan den ursprungliga Tamagotchi vara svår att hitta. Men vissa människor har nostalgi för den ursprungliga designen.
  • Om du får en tamagotchi för ett barn behöver du förmodligen inte oroa dig för att leta efter originalet. Den ursprungliga versionen kommer inte att vara fondly ihågkommen av små barn, och de kommer snabbt att anpassa sig till den nya storleken och funktionerna.
  • Men om du får en tamagotchi för någon äldre, eller för dig själv, om du är äldre, söker du förmodligen den ursprungliga versionen. Du måste använda webbplatser som eBay för att hitta en original Tamagotchi och priserna varierar mycket. Det är inte omöjligt att hitta en original tamagotchi, och det kan vara en bra bit av nostalgi. Men du kan behöva göra mycket att söka och bosätta sig för den färg / mönster du hittar.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi-steget 4
    4. Titta på en nyare version. Nya Tamagotchis, kallad Tamagotchi-vänner, säljs fortfarande idag. Du kan hitta dem på många ställen, till exempel webbplatser som Amazon och Toy Stores. Tamagotchi-vänner är mycket lättare att hitta, och du kan välja mellan olika färger och mönster.
  • En av de största skillnaderna är storlek. Nya Tamagotchis är ungefär dubbelt så stor som originalets storlek. Detta kan göra dem svårare att bära som nyckelringar, men det är också lättare att se grafiken.
  • Döden är också annorlunda i den nyare versionen. I den äldre versionen skulle Tamagotchis dö om inte korrekt omhändertagna och skulle också så småningom dö av ålderdom. I den nyare versionen kan Tamagotchis dö ibland. Men de kan också bara välja att lämna om de inte är ordentligt omhändertagna, och kan vara mer benägna att springa bort än att dö som svar på otillräcklig vård. Som en av klagomålen i den ursprungliga Tamagotchi var att dödsfaktorn kunde vara störande, kan en ny Tamagotchi vara rätt för dig om du är känsligare.
  • Del 2 av 3:
    Med tanke på kostnad
    1. Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi steg 5
    1. Lär dig den genomsnittliga kostnaden för en ny tamagotchi. Om du köper en ny tamagotchi kan du förvänta dig att betala runt $ 20. Du kan köpa Tamagotchis online, eller på en lokal butik. Tamagotchis kan kosta mer eller mindre än detta, men borde sväva runt detta prisklass.
    • Liksom alla populära leksaker, kan knock offs av tamagotchis hittas ibland. Det har varit många virtuella husdjur som släpptes på marknaden eftersom Tamagotchi släpptes. Dessa husdjur kan vara roliga, och kan vara billigare än Tamagotchis. Men om du har ditt hjärta satt på en tamagotchi, se till att varumärket Tamagotchi är skrivet på etiketten och spelas korrekt. Om du betalar bra under $ 20, undersök spelet nära för att se till att det är en legitim Tamagotchi. Kontrollera att Bandais logotyp är på förpackningen.
    • Om du köper en Tamagotchi online, kom ihåg att du kanske behöver betala frakt och hantering. Håll detta kostnad i åtanke och planera att spendera några dollar mer än du planerade.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi steg 6
    2. Bläddra bland webbplatser som eBay för att hitta original Tamagotchis. Original Tamagotchis kan vara svårare att hitta. Men användare på auktionsplatser som eBay säljer ibland original Tamagotchis. Du kan också snubbla på någon som säljer en tamagotchi på en annan liknande plats, som Craigs lista.
  • Tamagotchis såldes ofta som nintendo eller dataspel i 90-talet, så du vill söka efter "Original Tamagotchi" När du tittar på en auktionsplats. Detta kommer att försäkra dig om att du oftast hittar länkar till den ursprungliga nyckelringsversionen av spelet.
  • Som sagt har det varit många virtuella husdjur på marknaden eftersom Tamagotchi var populär. Du vill se till att du får en original tamagotchi, och inte ett annat virtuellt husdjur. Undersök bilder noga, letar efter Tamagotchi-etiketten. Köp inte något online utan att se bilder först.
  • Priserna varierar kraftigt, särskilt på webbplatser där användare kan fynda. Vissa Tamagotchis kan sälja för så billig som $ 10, men en konkurrenskraftig auktion kan öka priset upp till $ 50 eller $ 60.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi-steget 7
    3. Spara upp dina pengar, om det behövs. Om du köper en tamagotchi med egna pengar, kan du behöva spara. Spara upp din ersättning eller pengar från sysslor eller skolan. Du kan försöka ställa in en liten summa pengar, som $ 5, åt sidan varje vecka tills det lägger till tillräckligt med pengar för en tamagotchi.
  • Del 3 av 3:
    Tittar på smarta telefonalternativ
    1. Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi-steget 8
    1. Få en Tamagotchi-app för din iPhone. Tamagotchis kan köpas för smarta telefoner. Om du har en iPhone, är en Tamagotchi-app tillgänglig för köp för bara 99 cent. Det här är mycket billigare än att köpa en tamagotchi som kommer i sitt eget skal, och appen liknar den ursprungliga versionen. Det kan laddas ner på en Apple Watch, en iPhone eller en iPad.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi Steg 9
    2. Hämta en Tamagotchi-app för din Android. Om du har en Android-telefon kan du köpa en Tamagotchi-app för $ 3.99. Liksom iPhone-versionen liknar Android-versionen det ursprungliga spelet.
  • Med Android-versionen kan du titta på Tamagotchi i "leksaksvisning" eller "appvisning." I "leksaksvisning," Du tittar på tamagotchi genom en äggform. I "appvisning" Din Tamagotchi visas på skärmen på din telefon utan hinder.
  • Som ursprungliga versioner skickar Tamagotchis meddelanden när de är hungriga, sjuka eller behöver rengöras. De kan också dö av felaktig vård. Om du bryr dig om din tamagotchi korrekt, kan du låsa upp belöningar som speciella bakgrunder för spelet.
  • Bild med titeln Välj det perfekta Tamagotchi steg 10
    3. Tänk på fördelarna och nackdelarna med en telefonapp. Du kanske vill få en telefonapp istället för en verklig tamagotchi. Men innan det fattas detta beslut, väga fördelarna och nackdelarna.
  • Den största fördelen med en telefonansökan är kostnaden. Det är mycket billigare att få ansökan än den faktiska Tamagotchi. Det kan också vara lättare att ta hand om Tamagotchi, så många människor är på sina telefoner mycket. Detta gör det lättare att se när din Tamagotchi behöver vård.
  • Med en telefonapp kan du inte välja en speciell färg eller mönster för ditt ärende. Du kan också ogillar att vara ansluten till din telefon medan du spelar. Du kanske vill spela med din Tamagotchi utan irritation att kontrollera texter, e-post och andra telefonmeddelanden.
  • Tips

    Förfalskning

    1. När du letar efter en tamagotchi, se till att du kan upptäcka en falsk. Tamagotchis har bara tre knappar. Om en tamagotchi är avbildad med mer än tre knappar, är det en falsk.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande