Hur man gör foder i flätor

Feed-in flätor är ett roligt sätt att göra dina flätor större och längre. I huvudsak är de en typ av cornrow flaid där du lägger till hårförlängningar, vilket innebär att du kan lägga till i en rolig färg om du vill! Börja med att få ditt hår klart och sedan avskilja det i de avsnitt du vill ha. Då kan du fläta ditt hår i cornrows när du lägger till hårförlängningar i små sektioner.

Steg

Del 1 av 3:
Kamma ut ditt hår
  1. Bild med titeln Foder i flätor Steg 1
1. Kamma genom ditt hår för att avskräcka det. Braiding ditt hår blir lättare om det är gratis från knutar och tangles. Kör en kam eller borsta genom ditt hår, arbeta på 1 till 2 tum (2.5 till 5.1 cm) i taget - oavsett vilken typ av kam eller pensel du föredrar är bra. Börja på tipsen, kamma ner, så du drar inte så mycket på rötterna. När tipsen blir avskräckta, flytta din väg upp, fortfarande kamma ner genom ditt hår.
  • Borsta en detangling produkt genom ditt hår om du behöver lite extra hjälp att få tanglarna ut.
  • Bild med titeln Foder i flätor Steg 2
    2
    Tvätta och tillstånd ditt hår som du normalt skulle. Det är bäst att börja med rent hår för denna process. Massage shampoo i din hårbotten och hår i några minuter och skölj sedan det. Du kan schampo två gånger om ditt hår är särskilt smutsigt. Sedan arbetet i ditt hår i några minuter innan du tvättar ut det.
  • Om du använder många produkter på ditt hår, kanske du vill prova ett klargörande schampo-dess syfte är att ta bort ditt hår av all uppbyggnad. Leta efter ett schampo märkt som "klargörande" I apoteket och använd det som du skulle ha något schampo.
  • Bild med titeln Foder i flätor Steg 3
    3. Applicera en fuktkräm i ditt våta hår. Prova en ledande djup balsam, en hydrerande olja, eller till och med en mask. Vanligtvis applicerar du dessa på ditt hår utan att tvätta dem. Men läs alltid etiketten - med några, lämnar du dem i en timme eller så innan du sköljer dem.
  • Försök leta efter en mild fuktkräm, en som är fri från sulfat och torkande alkoholer. Till exempel, prova en som är Curly Girl Godkänd. Någon slag är bra så länge det är mildt på ditt hår.
  • Bild med titeln mata i flätor Steg 4
    4
    Blåsa ditt hår och borsta den igen. Klippa det mesta av ditt hår på toppen av ditt huvud, förutom bottenskiktet - du kan använda en råtta-svansskam för att skilja ut det genom att göra en horisontell del över håret. Rita ut en del av håret lika bred som borsten från bottenskiktet. Dra borsten ner i håret när du strävar efter torktumlare. Upprepa rörelsen tills området är torrt. När det är, gå vidare till ett annat område. Slutligen börja dra ner de skikt som kläms upp ovanför, torka dem på samma sätt.
  • En rund borste är bra för denna process.
  • Du kan också låta ditt hår lufttorka, men att torka ditt hår hjälper till att ge dina flätor ett snyggare, speciellt om ditt hår är lockigt, tjockt eller vågigt.
  • Håll hårtorkaren 6 tum (15 cm) bort från ditt hår.
  • Del 2 av 3:
    Avskedar ditt hår
    1. Bild med titeln mata i flätor steg 5
    1. Dela ditt hår med en rått-svanskam. Börja framför ditt hår och kör kammen längs en linje till baksidan. Använd kammets tänder för att skilja håret till varje sida. Du kan göra så många delar som du vill, från bara 1 del för 2 flätor till 5-6 delar för 6-7 flätor.
    • Utrymme delarna jämnt över huvudet. Klipp eller binda upp håret för varje sektion innan du går vidare till nästa.
    • Du kan också göra vågiga delar genom att flytta kammen fram och tillbaka när du går från framsidan till baksidan.
  • Bild med titeln mata i flätor steg 6
    2. Använd kantkontroll runt om i ditt hår. Få en dollop av kantkontrollkräm eller gel i handen, om storleken på en druva. Gnugga grädden eller gelen på plats, flyttar från den främre kanten i ditt hår 1 till 2 tum (2.5 till 5.1 cm). Släta det i kanten med fingrarna. Gör detsamma på sidorna och baksidan av ditt hår, alltid rör sig upp mot kronan.
  • Du behöver kantkontroll under hela processen för att hålla ditt hår på plats. Det är en kräm eller gel som släpper ut kanterna och håller dem på plats. Du kan hitta den i drogbutiker eller online.
  • Bild med titeln Foder i flätor Steg 7
    3. Gnugga kantkontroll i delarna för att göra dem snygga och rena. Detta kommer också att hjälpa till att släta flyways och främja glans. Separera ditt hår längs varje del. Gnid från mitten av delen ut mot håret så att du släpper det på plats för flätan. Du kommer sannolikt att behöva en annan druvstorlek av kantkontroll för denna process.
  • Du kan lägga kantkontroll på baksidan av din hand så att du har lätt tillgång till det.
  • Del 3 av 3:
    Flätar ditt hår
    1. Bild med titeln Foder i flätor Steg 8
    1. Separera de flätande hårförlängningarna i 7-8 eller sektioner per fläta. Ta håret ur paketet. Skapa små sektioner med progressivt mer hår när du skiljer dem ut. Den minsta sektionen ska ha 15-20 strängar - den största sektionen kan ha 50-100 strängar. Det beror på hur stor du vill att dina flätor ska kunna experimentera med olika storlekar för att se vad du vill.
    • Du kan använda förlängningar som matchar ditt hår eller i roliga färger.
    • Du kommer sannolikt att behöva flera hårpaket, eftersom du behöver 7-8 sektioner för varje fläta du skapar.
  • Bild med titeln Foder i flätor Steg 9
    2. Flätas den första delen av en del av naturligt hår att börja En Cornrow Braid. Separera avsnittet nära framsidan till 3 delar - Börja flätning om 0.5 i (1.3 cm) från framsidan. Korsa den högra delen över mittdelen så den högra delen är nu den mellersta. Korsa den vänstra delen över mittdelen, som blir mittdelen. Lägg lite hår till mitten från det återstående naturliga håret när du flyttar ner huvudet.
  • Gör det i ca 1 tum (2.5 cm) eller så innan du lägger till det falska håret.
  • Bild med titeln foder i flätor steg 10
    3. Gör 3 strängar ut ur den minsta delen av hårförlängningar. Ta den minsta sektionen och separera den i 2 sektioner med en ungefär dubbelt så stor som den andra. Slinga strängarna runt varandra som 2 "Du"s möte i botten eller som 2 kedjelänkar möte. Låt den mindre sektionen komma ihop med sin andra sida över den andra strängen för att bilda 1 sektion. Låt de andra 2 strängarna vara separerade.
  • Knippa den sammanfogade sektionen tillsammans nära toppen med ditt pekfinger och tumme och vrid sedan det något. Vänd det under de andra 2 strängarna och komma upp mellan dem. Ta den motsatta sidan med samma fingrar och låt den tredje strängen hänga över tummen. Du borde ha 2 strängar av flätan klämd i ditt finger och tumme och den tredje över tummen.
  • Bild med titeln Foder i flätor Steg 11
    4. Fläta hårförlängningen i ditt hår. Med samma pekfinger och tumme har du hårförlängningarna i, plocka upp mitten av håret där du har blivit flätat. Rita den i en av hårförlängningssektionerna. Ta den högra delen av håret och dra det i den andra hårförlängningssektionen du har klämnat i fingrarna. Korsa både håret och hårförlängningen över mitten som innehåller både hår och hårförlängning.
  • Dra den andra strängen av hårförlängningen i den vänstra delen och dra den över mitten.
  • Tänk på att varje del av förlängningen ska se ut som den är en del av ditt eget hår. Flätorna ska vara platt och blanda in i ditt hår så att förlängningarna inte är märkbara.
  • Bild med titeln mata i flätor steg 12
    5. Flätat ner 0.5 i (1.3 cm) eller så innan du lägger till nästa avsnitt. Håll flätning som du normalt skulle, vilket ger höger sida över mitten och sedan vänster sida över mitten (vilket var den högra sidan). Fortsätt dra det naturliga håret i mitten av flätan lite i taget så det stannar nära huvudet.
  • Bild med titeln Foder i flätor Steg 13
    6. Ställ in nästa avsnitt av förlängningar under fläkten. I stället för att vrida den i 3 stycken, ta bara hårförlängningen i mitten. Placera slingan under flätan och gå med 1 arm av hårförlängningen i vänster sida och 1 arm till höger sida. Fortsätt flätning för 0.5 i (1.3 cm) eller så.
  • Bild med titeln mata i flätor steg 14
    7. Fortsätt lägga till sektioner när du går ner i flätan. Lägg till en ny del av hårförlängning varje gång du känner att det gallrar ut lite. Se till att mata i samma mängd hår varje gång. Fortsätt att lägga till hår från huvudet i mitten av flätan. När du når nacken, bör du ha allt hår från den delen på huvudet som ingår i flätan. Vid den tiden, fortsätt bara fläta ner resten av håret tills du når slutet.
  • Du kan fortsätta att lägga till hårförlängningar även efter att du kommer till nacken om du vill att flätan ska vara längre. Ta bara hårförlängningen i mitten och slingan den under flätan, som införlivar strängarna i flätans sidor.
  • Du kan använda en liten kantkontroll för att hålla änden av flätan på plats, eller du kan bränna ändarna något med en tändare eller doppa dem i varmt vatten för att täta dem. Dessa alternativ kommer att ge dina flätor en neater look än att lägga till hårband i ändarna.
  • Bild med titeln Foder i flätor Steg 15
    8. Upprepa processen för varje del på huvudet. När du blir klar med den första flätan har det roliga just börjat! Flätade förlängningar i var och en av delarna på huvudet en i taget. I slutet kan du lägga till en mousse, fuktkräm eller kantkontroll över flätorna för att hålla dem på plats.
  • Tips

    Bära en silke halsduk på huvudet på natten för att hålla frizz ner.
  • Undvik att hålla dina flätor i i mer än 8 veckor för att hålla ditt hår och hårbotten frisk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande