Hur man lägger till hår till flätor

Flätor är en populär, skyddande stil för naturligt eller övergångshår. Du kan lägga till hår i låda flätor för att göra dem ännu längre än de redan är. Du kan också lägga till Marley Hair till Cornrows för ett mer naturligt utseende att du kan räta, curl och stil på något sätt du vill ha.

Steg

Metod 1 av 2:
Förlängningsboxflätor med tillägg
  1. Bild med titeln Lägg till hår till flätor Steg 1
1. Start Box flätor På rent, torrt hår. Tvätta, tillstånd och torka håret som vanligt, sedan avsnittet. Klippa upp några avsnitt som du inte planerar att lägga till flätan. Installera dina förlängningar i ditt naturliga hår med din föredragna metod, börja sedan fläta förlängningarna. Sluta när du är några inches / centimeter förbi ditt riktiga hår, och är bara flätning med förlängningshåret. Du kommer att fortsätta fläta och förlänga dem 1 i taget.
  • Denna metod fungerar bäst på mager flätor, till exempel boxflätor eller gudinna flätor. Det rekommenderas inte för tjockare flätor, som pigtails.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 2
    2. Fläta förlängningshåret tills du har 4 till 6 tum (10 till 15 cm) kvar. Välj ett flagg för att lägga till håret och fortsätt fläta det. Sluta när du har ca 4 till 6 tum (10 till 15 cm) hår kvar.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 3
    3. Dra en tunn hårsträng från ditt förpackning. Strängen måste vara ungefär samma tjocklek som strängarna som utgör din fläta. Du kan matcha färgen till din befintliga fläta, eller du kan använda en annan färg för en Ombre-effekt.
  • Kanekalon flätande hår är den vanliga typen av syntetiskt hår som används för Box flätor. Det kommer att fungera bäst för tunna, mikroflätor. Den vågiga, krympade konsistensen blir lättare att arbeta med och kommer inte att synas i den färdiga flätan.
    • Om syntetiskt hår ger dig en allergisk reaktion kan du istället använda riktigt mänskligt hår. Eller, för ett mer kostnadseffektivt alternativ, prova hypoallergeniskt syntetiskt hår.
    1. 1
    2. Om du arbetar med en enda fläta eller ett par pigtails, matcha förlängningshåret till ditt riktiga hårs konsistens.
    3. Bild med titeln Lägg till hår till flätor Steg 4
      2. Lägg till förlängningshåret till vänster och höger strängar i din fläta. Håll de 3 strängarna på din fläta separat, så att du har vänster, mitten och höger strand. Placera strängen av förlängningshåret bakom flätan. Lägg till vänster ände av förlängningen till vänster sträng på din fläta och höger ände av förlängningen till höger strand. Mellanssträngen borde inte ha något hår som läggs till det.
    4. Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 5
      3. Fläta ditt hår för några stygn. Korsa de långa / tjocka vänster och höger strängarna över den mellersta. Gör detta för några stygn tills de långa / tjocka strängarna är tillbaka på utsidan av flätan, och den korta / tunna strängen är tillbaka i mitten.
    5. Se till att du fortfarande har några inches / centimeter hår kvar på den korta / tunna strängen.
    6. Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 6
      4. Split 1 av de tjockare strängarna och lägg den till den tunna strängen. Välj 1 av de långa / tjocka yttre strängarna och dela den i hälften. Lägg till 1 av halvorna till den korta / tunna strängen i mitten och håll den återstående halvan på utsidan.
    7. Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 7
      5. Fortsätt fläta ditt hår som vanligt. Alla 3 strängar bör nu vara samma längd och bredd. Håll flätningen som tidigare genom att korsa vänster och höger strängar över mitten tills flätan är den längd du vill att den ska vara. Om du vill göra en ännu längre Braid, du kan lägga till en annan förlängning med samma teknik.
    8. Bild med titeln Lägg till hår till flätor Steg 8
      6. Binda flätan, ta sedan av överskottet. Vik en klar elastik runt flätans ände och skära resten av håret. Använd ett par sax för ett trubbigt klipp, och ett par tunna sheers för ett mer naturligt utseende. Räta ut flätans ände för att göra det krympade håret ser smidigare.
    9. Riktigt hår: räta håret med ett platt järn på en låg inställning.
    10. Syntetisk eller Kanekalon Hair: Doppa håret i kokt vatten och dra sedan ut det. Vik håret i en handduk för att ta bort så mycket vatten som möjligt, ta hand om att inte bränna dig själv. Sedan släpa fibrerna ut med fingrarna och låt håret torka.
    Metod 2 av 2:
    Lägga till marley hår till flätade cornrows
    1. Bild med titeln Lägg till hår i flätor Steg 9
    1. Börja med rent, torrt, fuktat hår. Tvätta håret med ett rengöringschampo, följ sedan upp med en djup balsam. Låt ditt hår torka naturligt och applicera en fuktgivande grädde och olja till den. Du kan använda butiksköp och oljor, eller du kan använda naturliga produkter, till exempel sheasmör och kokosnötolja.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 10
    2. Fläta ditt hår i cornrows. Använd en flätningsteknik som du är bekväm med. Se till att cornrows körs i samma riktning, från pannan ner till baksidan av ditt nacke. Hur många cornrows du skapar är upp till dig, men ju mer du gör, den tunnare och mindre skrymmande de kommer att vara.
  • Om ditt hår är väldigt länge, avsluta cornrows som vanliga flätor. Tuck dem mot din nacke och sy dem till de intilliggande flätorna.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 11
    3. Öppna en spärrkrok och skjut den under din cornrow. Arbeta spärren krok mellan stygn på cornrow så att du inte tvingar din väg mellan hårsträngar. Oavsett om du börjar på framsidan eller slutet av cornrow är upp till dig. De flesta tycker att det är lättare att börja i slutet av cornrow (baksidan av huvudet).
  • Denna stil är känd som häckar.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 12
    4. Fånga en sträng av vikta marley hår på kroken. Dra en sträng av marley hår ur ditt förpackning. Klipp det kortare, om så önskas, vik sedan den i hälften för att skapa en slinga. Släpp slingan på kroken.
  • Marley hår är mycket fluffigt. Om du drar på det kommer strängarna att komma ihop och förefaller mjukare.
  • Marley Hair separerar i lås på egen hand. Om det inte gör det, dra ut ett penna tjockt lås som krymper med garnens tjocklek när det sträcker sig ut.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 13
    5. Stäng kroken och dra tillbaka den genom cornrow. Vänd spärren över håret som fångats på kroken först. Dra kroken tillbaka genom cornrow tills du har ca 2 tum (5.1 cm) av det looped marley håret som sticker ut från under det.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 14
    6. Ta bort spärrkroken och dra svansarna genom slingan. Vänd spärrkroken öppen och skjut den av det loopade marleyhåret. Samla de 2 lösa ändarna av marleyhåret och mata dem genom den loopade änden. Dra inte på ändarna av Marley-håret för att dra åt slingan ännu, dock.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 15
    7. Vrid slingan och dra svansarna genom den. Glida fingrarna genom slingan, så att svansarna är under dem. Vrid slingan och ta bort fingrarna. Mata svansarna genom den vridna slingan. Gör det här steget två gånger för gott mått.
  • Bild med titeln Lägg till hår till flätor Steg 16
    8. Dra på svansarna för att dra åt slingan. Bogserbåt på svansarna först för att dra åt slingan. Därefter drar du 2 svansarna ifrån varandra och bort från varandra för att ytterligare dra åt knuten. Släpp av svansarna och låta dem drapa mot ditt hår. Du har just lagt till din första sträng av Marley-håret till din Cornrow!
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 17
    9. Upprepa processen tills du har fyllt varje cornrow. Arbeta dig tillbaka till framsidan (eller på baksidan om du föredrar). Fyll upp hela cornrow med strängar av marley hår innan du flyttar till nästa cornrow. När du är klar ska hela huvudet vara täckt med Marley-håret. Cornrows bör inte vara synliga.
  • Planera att lämna ca 1 till 2 tum (2.5 till 5.1 cm) utrymme mellan strängarna på baksidan av huvudet, och till och med mindre utrymme i framsidan.
  • Använd tjockare strängar i ryggen och tunnare strängar i framsidan. Detta kommer att hjälpa ditt hår att se fullare ut medan du fortfarande är naturligt i utseende.
  • Gå över huvudet med fingrarna när du är klar, fyll sedan i alla områden som känner sig för tunna.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 18
    10. Trim, fuktar och borstar marleyhåret. Titta i spegeln och notera eventuella strängar som verkar för långa. Trim dem med sax tills de är lika långa som de andra strängarna. Nästa, arbeta i små sektioner för att borsta håret och applicera en fuktgivande hårkräm till den.
  • Borsta håret som du skulle ditt eget hår: försiktigt och börja från ändarna.
  • Användning av produkten är valfri och inte alltid nödvändig. Du vill att håret ska fuktas, men inte så mycket att det ser glänsande eller mattat eftersom du använde för mycket produkt.
  • Bild med titeln Lägg till hår till flätor Steg 19
    11. Curl strängarna med bantu knutar och varmt vatten. Marley Strands är gjorda av syntetiskt hår, så att använda ett curlingjärn kommer att skada dem. Istället, wrap och vrid strängarna i lösa bantu knutar. Doppa knutarna individuellt i en kopp kokande vatten. Låt håret torka helt innan de unraveling det.
  • Du kan försöka curling de strängar med hjälp av en no-heat-metod, till exempel skumrullar, men de kan fortfarande sluta krusa.
  • Påfyll koppen med varmt vatten periodiskt. Om vattnet kyler ner för mycket, kommer det inte att krulla håret.
  • Bild med titeln Tillsätt hår till flätor Steg 20
    12. Blåsa strängarna raka om du vill ha en snyggare utseendet. Klipp de övre skikten av ditt hår ur vägen, dra sedan det rakt och kör munstycket på en hårtork längs toppen och undersidan av strängen. Håll munstycket så nära som möjligt till håret. Arbeta dig runt ditt hår i lager, arbeta i tunna strängar.
  • Beroende på kvaliteten på ditt marleys hår bör den högsta inställningen på din hårtork vara säker. Om du behöver, håll munstycket längre bort från strängarna.
  • De avsnitt du arbetar med borde vara bara lite smalare än bredden på din hårtorks munstycke.
  • Bild med titeln Lägg till hår till flätor Steg 21
    13. Ta bort förlängningarna efter att dina cornrows börjar lossa. Detta tar ca 2 till 8 veckor, beroende på hur snabbt ditt hår växer. När dina cornrows känner sig lösa, klippa Marley-håret så nära som möjligt till dina cornrows. Ångra flätorna och kamma ut resten av marleyhåret.
  • Tips

    Du kan hitta Marley Hair and Braiding Kanekalon i Wig butiker, flätande leveransbutiker och online.
  • Förlängningshåret behöver inte matcha din naturliga hårfärg. Det kan vara en vild färg, som lila eller blå.
  • Varningar

    Använd inte curlingstrykjärn eller plana strykjärn på syntetiskt hår, eller det kommer att smälta.

    Saker du behöver

    Förlängningsboxflätor med tillägg

    • 1 till 2 förpackningar med flätande hårförlängningar
    • Klar hår elastik
    • Sax eller tunna saxar
    • Varmt vatten
    • Hårkam
    • Hårklämmor

    Lägga till marley hår till flätade cornrows

    • 2 till 3 förpackningar av marley hår
    • Spärrkrok
    • Hårborste
    • Hårkam
    • Fuktkräm, för hår
    • Varmt vatten eller hårtork
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande