Hur man gör en fishtail crown braid

Tack delvis till Pinterest och Instagram har flätade uppdateringar blivit det ultimata bohemiska tillbehöret. Om du bara har behärskat den traditionella trestrådsflätan kan du dock vara skrämmad av den här strukturerna i dessa stilar. Lyckligtvis är Fishtail Crown Braid en stil som ser mycket mer komplicerat ut än det är faktiskt. Även om du är en flätande nybörjare, kan du hantera den här stilen! Förvandla enkla Pigtail flätor till en vacker fiskstuga krona med bara några enkla steg.

Steg

Del 1 av 3:
Dela ditt hår
1. Spraya ditt hår med torrt schampo eller texturering av spray. Innan du börjar skapa denna frisyr, är det bra att lägga till konsistens och grit med en spray. Detta är särskilt viktigt om det har det bra, silkeslen hår som glider igenom fingret. Genom att lägga till lite textur i ditt hår, gör du flätningsprocessen enklare och Se till att din fläta är på plats hela dagen. Ta din spray av val och spritz den genom ditt hår, kör fingrarna genom håret för att hjälpa till att distribuera produkten.
  • Bild med titeln Gör en Fishtail Crown Braid Steg 2
    2. Dela håret i två sektioner. Det enklaste sättet att göra denna frisyr är att skapa två flätade pigtails. Först, dela ditt hår rakt ner i mitten. Sedan, samla håret i två sektioner, en på vardera sidan av ditt huvud. Klipp en pigtail ur vägen när du börjar med den andra.
  • 3. Dela en sektion i två strängar. Innan du börjar fläta ditt hår, se till att du drar ut några slag eller hårsträngar på framsidan som du vill rama ditt ansikte. Sedan dela, splittra delen av håret i två jämn bitar. Till skillnad från en traditionell tre-strand fläta, är en fishtail fläta med två strängar.
  • Del 2 av 3:
    Flätar ditt hår
    1. Ta en tunn del av håret från den yttre kanten av en sträng. Korsa den över och gå med med den motsatta delen av håret. Gör samma sak på motsatt sida: Ta en liten del av håret från den yttre kanten av den andra strängen, korsa den över och gå med med den motsatta sektionen. Mellan var och en av dessa rörelser, kommer du bara att ha de två ursprungliga hårdelarna. Se till att du håller dessa tätt så att flätan är tuten.
    • Skapa en perfekt fishtail fläta tar lite längre än en traditionell fläta, men är inte komplicerad. Du borde vara bra att gå efter lite träning!
  • 2. Braid längden på ditt hår. Fortsätt korsa hårsträngar och ansluta dem med motsatt sektion. Innan länge ser du det invecklade utseende mönstret. Håll de två sektionerna tätt och fortsätt att göra det tills du inte har något hår kvar till flätan.
  • 3. Dra ihop din fläta och säkra den. När du når slutet av ditt hår, håll slutet i ena handen ordentligt. Med din andra hand, dra försiktigt bort flätan. Med andra ord, dra på kanterna på din fläta för att lägga till volym och bredd till din fläta. Du vill att din färdiga fishtail fläta att se stor och lös, snarare än tätt och perfekt. När du är nöjd med hur det ser ut, säkra slutet med ett tydligt elastiskt hårband.
  • 4. Gör exakt samma sak till den andra hälften av ditt hår. Unclip den andra delen av håret på andra sidan huvudet. Dela det här avsnittet i två stycken och börja fishtail flätar det. När du når slutet av ditt hår, lossa din fläta med fingrarna och säkra den med en hårbindning. Du borde nu ha två lösa fishtail fläta pigtails.
  • Del 3 av 3:
    Skapa kronan
    1. Vik en av dina pigtails över huvudet. När du är klar med att skapa dina två pigtails är det dags att skapa kronan. Lyft upp en av dina pigtails - det spelar ingen roll som - och sträck det över huvudet som ett huvudband. Använd Bobby Pins för att säkra slutet av pigtailen på plats på andra sidan av ditt huvud.
  • 2. Stift den andra pigtailen under huvudet. När den första pigtailen är fast på plats över toppen av ditt huvud är det dags att slutföra hela kronan. Ta din andra pigtail och linda den under ditt huvud. Med andra ord kommer de två pigtailerna att sluta bilda en hel cirkel runt ditt huvud - "Crown"! Gilla den första flätan, stift denna andra flätan på plats med Bobby Pins.
  • 3. Säkra allt med hårspray. När du har funnit dina pigtails på plats, använd en handhållen spegel för att undersöka baksidan av din frisyr. Se till att du gillar hur allt som ser ut, och sätt på dina flätor om det behövs! Spritz hela din stil med hårspray. Detta kommer att hjälpa till att hålla dina flätor på plats såväl som att minska chansen för frizz och flyways.
  • Saker du behöver

    • Hårklipp
    • Klar hårband
    • hårnål
    • hårsprej
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande