Hur man gör daniel craig hair

Daniel Craig, skådespelaren som porträtterade James Bond i Skyfall, är känt för hans korta, något rörigt hår. Detta kan vara en rolig stil att emulera, speciellt om du föredrar ditt hår på den kortare sidan. Med rätt hårklipp och några enkla stylingstekniker, kan ditt hår se så bra ut, om inte bättre, än Daniel Craig s.

Steg

Metod 1 av 3:
Få rätt frisyr
  1. Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 1
1. Begär en kort blekstil. Begära en "kort blekna" Hårstil på din barberare. Den här stilen tillåter dig att stildra ditt hår som Daniel Craig hemma. Den korta blekna stilen betyder att ditt hår kommer att börja längre nära toppen av ditt huvud och gradvis bli kortare, eftersom din barberare arbetar ner på sidorna.
  • En kort blekning hjälper emulera craig på grund av den stil Craig brukar ha på sig sitt hår. Hans hår ramar sitt ansikte genom att göra en rund kurva nära toppen av hans huvud som bleknar ut något mot sina tempel. Detta ramar sitt ansikte och mjukar hans egenskaper.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 2
    2. Begär specifika mätningar. Begär att din Barber skär ditt hår mellan en och en punkt fem centimeter (om .4 och .6 av en tum) på sidorna. På toppen av ditt huvud, begära längden vara cirka 2 centimeter (om .8 av en tum).
  • Det kan också hjälpa till att låta din frisör veta att du går för en rundad effekt. Du vill ha en titt som kommer att rama ditt ansikte, så ditt hårs längd bör minska gradvis när din frisör flyttar från toppen av huvudet till sidorna.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 3
    3. Be om en texturerad snitt nära toppen. Texturering av ett skärmedel Hår är skurna med mindre variationer i längd. Medan det mesta av håret nära toppen av ditt huvud är det fortfarande lämpliga två centimeter (.8 av en tum), din frisör kommer att skära lite hår kortare eller längre här och där. Dessa subtila variationer i längd skapar en känsla av djup, vilket gör tunnare, kortare hår ser och känner sig fullare.
  • Metod 2 av 3:
    Styling ditt hår som Daniel Craig
    1. Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 4
    1. Handduk torka ditt hår efter duscha. En mikrofiberhandduk är ditt bästa alternativ för handdukstorkning. När du kommer ut ur duschen, kör försiktigt en handduk genom ditt hår. Gå långsamt och var försiktig för att hålla ditt hår att se smidigt. Om du vill kan du tillämpa en inlämningsbehållare strax före handdukstorkning för extra jämnhet.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 5
    2. Låt ditt hår torrt. Det är alltid bäst att stila ditt hår när det är helt torrt. Handdukstorkning brukar inte helt torka ditt hår. Du kan använda en hårtork om du har bråttom för att torka ditt hår längre. Lufttorkning är också ett alternativ om du inte är i rush.
  • Om du går, blåsa, torka, torka håret till en riktning och lite tillbaka. Använd en liten, rund borste för att rikta håret när du blåser torrt. Detta kommer att hjälpa till att efterlikna den avrundade stilen av Craigs hår. Kom ihåg, Craigs hår ramar sitt ansikte genom att böjda runt det.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 6
    3. Gnugga matt lera i ditt hår. Du kan köpa matt lera på de flesta frisörsalonger eller online. Börja med att applicera lera till toppen av ditt huvud. Arbeta mattlera i ditt hår genom att flytta från dina rötter till dina tips. Skjut leren utåt från toppen av huvudet när du går, sprida leran genom hela håret.
  • Se ditt paketets instruktioner för det exakta beloppet att använda. Mängden matt lera du behöver beror på din lera specifika formel.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 7
    4. Ge ditt hår en rörig del. Nära ena sidan av ditt huvud, ge dig en något Messypart. Craigs hår är inte känt för att vara helt snyggt, så har lite hårkorsning för att skapa en grov, ojämn linje som skiljer ditt hår.
  • En kam kan skapa en mycket snygg del, så det är lättare att använda fingrarna för att efterlikna det röriga utseendet på Craigs hår.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 8
    5. Lägg till lite konsistens med fingrarna. Craigs hår skapar en rundad form som ramar sitt ansikte, så ditt hår borde röra sig i motsatta riktningar på vardera sidan av delen. Men ditt hår borde inte ligga helt platt. Använd dina fingrar över en borste för att stilla ditt hår. När du trycker på ditt hår för att rama ditt ansikte, ta med ditt hår något med fingertopparna. Detta kommer att få några hår att stå upp något, förhindra en platt utseende. Du vill ha en liten spikad effekt att ge av Daniel Craig-vibe.
  • Metod 3 av 3:
    Underhålla ditt utseende
    1. Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 9
    1. Planera extra tid att ställa ditt hår på morgonen. Daniel Craig look tar lite tid och ansträngning uppnår, särskilt med tanke på att ditt hår ska vara helt torrt innan du stilar det. Var noga med att ge dig en extra några minuter på morgonen om du vill bära Daniel Craig-stilen till jobbet eller skolan.
    • Medan blåsning torkar ditt hår kan påskynda torkningsprocessen, det tar fortfarande lite extra tid. Ge dig själv extra tid även när du torkar.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 10
    2. Skär ditt hår var tredje vecka. Du måste hålla håret ganska kort för att behålla din stil. Var tredje vecka, gör ett möte med din barberare för att få en frisyr. Kom ihåg att begära en kort blek och ge specifika mätningar.
  • Bild med titeln Daniel Craig Hair Steg 11
    3. Raka regelbundet. Om du vill emulera andra aspekter av craigs stil, förbli ren rakad. Craig är känt för att ha minimalt ansiktshår, så att hålla ditt ansikte nakna kan hjälpa dig att se mer ut som Craig.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande