Hur man är trendig

Att vara trendig betyder att följa populära fads och trender. Du kan följa modetrender samt trender av digitala medier. Försök att hålla dig uppdaterad om vad som är i och vad som är ute för att vara en trendig person. Det finns en mängd roliga sätt att följa de senaste stilerna.

Steg

Metod 1 av 4:
Följande modetrender
  1. Bild med titeln Var en modeikon Steg 9
1. Prata med en fashionabel vän. Om du vill vara mer framåt, nå ut till en vän vars stil du beundrar. Att vara trendig och fashionabel tar en viss mängd arbete. Du kan lära dig mycket från någon som vet hur man följer de senaste stilerna.
  • Fråga din vän hur han eller hon blir uppdaterad med de senaste mode. Fråga honom om vilka bloggar du ska följa för att hålla dig framåt. Du kan också använda din vän som en källa. Vissa trendprognoswebbplatser har stora användaravgifter. Det kan mycket lättare att luta sig på en välinformerad vän att hålla reda på det senaste på mode.
  • Kom ihåg att du aldrig ska kopiera någons stil. Medan du kan fråga din vän för råd, försök att inte bli en kopia av den personen. Att vara trendig betyder inte blint efter varje trend. Det betyder helt enkelt att vara medveten om en mängd olika stilar och följande trender som smickrar dig.
  • Bild med titeln har en bra känsla av stil steg 7
    2. Följ trender på lämpligt sätt. Inte varje trend fungerar för varje person. Människor kan ofta vara skyldiga att överdrivna det när det gäller trender också, vilket resulterar i unflattering mode val.
  • Välj vad som fungerar för dig och vad du känner dig bekväm med. Du är osannolikt att se bra ut i en trendig outfit om det inte smickrar din kroppstyp och om det gör dig obekväma. Till exempel, om en viss klänningstil ser skrymmande på dig, följer du helt enkelt en annan modetrend. Det finns ingen anledning att bära vissa kläder helt enkelt för att de är trendiga.
  • Överdriv inte. Leggings kan vara i för tillfället men det betyder inte att ett par casual leggings ser bra ut med varje outfit. Ett par svarta leggingar i kombination med en lång tröja kan se bra ut. Men leggings med en mer formell topp kan se tackas ut. Använd diskretion när du följer trender och var inte rädd för att förenkla eller anpassa sig med anledningen.
  • Bild med titeln vara en mode ikon steg 1
    3. Prenumerera på modetidningar. Prenumerera på modeblad, både tryck och online, kan hjälpa dig att vara mer fashionabla. Mode på gatan bloggar, som sartorialisten, kan vara ett roligt, billigt sätt att hålla sig till trender. Du kan också köpa en prenumeration på en tidning som Vogue, Seventeen, eller Marie Claire att fortsätta på säsongsmodell trender.
  • Bild med titeln Kör ett framgångsrikt modeblogg Steg 12
    4. Följ mode bloggare på instagram. Instagram är ett bra verktyg för dem som vill ha en trendig stil. Titta upp listor över mode bloggare att följa på instagram och sök hashtags som #ootd (outfit of the day) för att få en känsla av vad folk har på sig. Följ personer vars stil är nära matchar din personlighet. Om du gillar minimalistiska outfits, till exempel, leta efter Instagram-användare som klär sig i den här stilen.
  • Bild med titeln vara en mode ikon Steg 4
    5. Lägg till vad du har. Om du är på en budget, eller bara vill spendera mer praktiskt, försök att granska din nuvarande garderob. Se hur aktuella, trendiga föremål kan blandas och matchas med din nuvarande kläder och tillbehör.
  • Gör en snabb lista över vad du har, inklusive outfits du bär på jobbet, skolan, hänger med vänner, och så vidare. Då, titta på vad som är modernt. Skulle en Infinity Scarf gå bra med den fina, swoop nackblus du har? Skulle en trevlig, trendig cardigan wrap matcha bra med den gamla t-tröja du älskar att bära? Innehåller trendiga föremål i din nuvarande garderob innebär att du bara kan få med att bara köpa några nya saker varje modeäsong.
  • Var särskilt uppmärksam på saker du äger som är neutrala nyanser. Ett svart par jeans, till exempel, kan gå med många olika färger, så att du kan fortsätta på hösten och vinterskärmar utan att investera i nya byxor. En vit eller svart cardigan är också till hjälp, eftersom det kan matchas med många olika trendiga föremål.
  • Accessorisera. Om du inte vill återuppliva din garderob helt, kan du få tillgång till för att vara trendig. Vilken typ av solglasögon är undersäsong i år? Vilken typ av smycken? Ett nytt halsband eller ett par nyanser är mindre kostsamt än en hel ny outfit.
  • Metod 2 av 4:
    Håller upp med online-trender
    1. Bild med titeln Kör ett framgångsrikt modeblogg Steg 9
    1. Uppmuntra diskussion om aktuella händelser. Fler och fler personer använder sociala medier för att diskutera nyheter och aktuella händelser. Kampanjnyheter har speciellt filtrerats genom dessa medier. Dra nytta av din personliga Facebook eller Twitter-sida för att främja diskussion. Posta länkar till artiklar om problem du bryr dig om och engagera dig med andra som kommenterar. Uppmuntra en hälsosam, produktiv dialog online.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig en smartphone Steg 13
    2. Titta på App Store. App Store, som finns via din smarta telefon, visar de olika appar som är tillgängliga för köp eller gratis nedladdning. Eftersom appar ofta är en viktig del av de senaste trenderna, klicka på flikar som "Topprankade appar" och "Mest nedladdade" eller "Mest inköpt." Detta ger dig en känsla av vad som är och är för närvarande inte populärt. Försök att göra en vana att ladda ner de mest populära apps. Du vill se till att du är uppdaterad med det senaste i smarta telefontillbehör.
  • Bild med titeln Få Wi Fi någonstans Steg 1
    3. Få en smart telefon. En mängd olika trendiga applikationer, som Snapchat och Instagram, är nu enbart tillgängliga via smarta telefoner. Om du vill vara en trendig online-användare måste du vara på sådana platser. Om du inte redan har en mobiltelefon är det viktigt att få en att följa online-trender. Att ha en mängd olika mobila specifika sociala medier kommer att hålla dig fräsch och trendig.
  • Bild med titeln Börja med att göra pengar bloggar Steg 18
    4. Håll reda på nya sociala medier. Medan Facebook och Twitter förblir bland de mest populära sociala medier, håll ögonen på nya butiker. Att vara trendigt innebär att du håller dig framför spelet och du vill hoppa på nya sociala medier som de kommer. Ello är en ny social media-plattform som lovar att aldrig sälja användardata till annonsörer.
  • Bild med titeln Hitta information om människor Steg 1
    5. Dike gamla konton. Om ett visst social media utlopp inte längre är i stil är det inte nödvändigt att fortsätta uppdatera. Sociala medier som MySpace och Google Plus, som har fallit ur mode, bör kasseras. Sätt din energi till att bibehålla konton som för närvarande når ut till många användare.
  • Metod 3 av 4:
    Efter andra trender
    Bildtiteln blir ett MC-steg 1
    Bildtiteln blir ett MC-steg 1
    1. Håll dig uppdaterad med musik. Om du vill vara trendig bör du också sträva efter att följa trender i populärmusik. Håll dig uppdaterad för vad som är i och vad är det när det gäller musikalisk smak.
    • Det finns många online-musikstjänster, som Spotify, Pandora och iTunes, som kan hjälpa dig att hålla dig uppdaterad på populärmusik. Bläddra listor som "Mest nedladdade" och "Mest spelade" För att se vad som är för närvarande populärt.
    • Titta på musikmeddelanden, som Grammy`s och Video Music Awards. Du vill vara redo att svara tillsammans med publiken och få en känsla av vilken musik som för närvarande är uppskattad.
    • Känn också bekant med klassikerna. Tillbringa lite tid att läsa bloggar, artiklar och tidskrifter om musik och musikhistoria. Läs och lyssna sedan på Rullande stenar Lista över bästa album hela tiden. Prenumerera på några populära bloggar om musik och musikhistoria. Prata med vänner som älskar musik och frågar dem om förslag.
    • Delta i lokala konserter när det är möjligt. Detta kan hjälpa dig att bekanta dig med trendig lokal musik såväl som mer populära band.
  • Bild med titeln har en film natt steg 1
    2. Titta på trendiga tv-program och rörelser. När det gäller media är filmer och tv också en viktig aspekt av att vara trendig. Tillbringa lite tid på att titta på de trendigaste TV-serierna och filmer.
  • Få en Netflix-prenumeration. Du kan se vilka visningar och filmer som för närvarande tittar på eller "trending" på sociala medier. Försök att ge de mer populära showerna och filmen en chans och se om du gillar dem.
  • Var uppmärksam på Emmys och Oscars. Försök att titta på filmer och visar som nomineras eller som vinner utmärkelser.
  • Bild med titeln Få ett socialt medier jobb steg 1
    3. Använd sociala medier till din fördel. När du tittar på de trendigaste filmerna och tv-programmen, använd sociala medier. Det är ofta populärt att leva Tweet-svar på prisutställningar eller säsongfinalen till populära TV-program. Du kan också dela svar på Facebook och prata med andra fans av showen. Med hjälp av sociala medier kan du förmedla att du är välinformerad och aktuell på popkulturen. Det låter dig också aktivt engagera dig med det media du konsumerar.
  • Metod 4 av 4:
    Klippkostnader
    1. Bild med titeln har en bra känsla av stil steg 10
    1. Shoppa runt. Om du handlar om kläder, elektronik eller andra trendiga saker, handla alltid runt. Bläddra i en mängd olika lokala butiker när du letar efter en ny outfit. Håll ett öga ut för online-försäljning. Jämför priser online innan du träffar butikerna så du vet var du ska få de bästa erbjudandena.
    • Skapa ett e-postmeddelande specifikt för att få kuponger. När en kassör frågar dig om ditt e-postmeddelande när du kontrollerar, ge dem ditt kupong-e-post. På så sätt kan du checka in på ett ställe för att få kuponger eller rabatter eller att kolla på specialerbjudanden.
  • Bild med titeln ser självklart snyggt steg 9
    2. Leta efter enkla trender. Välj och välj vilka trender du väljer att följa när det gäller mode. Håll dig till enkla trender om du är på en budget. Se hur vissa tillbehör eller outfit-alternativ passar in i det du redan har. Skulle den senaste stilen av scarf ser bra ut med en topp du redan har? Bra. Följ den trenden. Skulle den trendigaste nya klänningen arbetar bra med ett par klackar du äger? Det kan vara en bra trend att titta på.
  • Bild med titeln Använd kuponger Steg 1
    3. Gå billigt för trendiga mode val. När det gäller kläder, gör det vanligtvis ekonomisk mening att betala mer för högkvalitativa saker som de kommer att vara längre. Men trender tenderar att komma och gå snabbt. Det är meningsfullt att köpa billigare kvalitetsartiklar när du väljer trendiga kläder, eftersom du sannolikt inte bär mycket av det nästa säsong.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande