Hur man är en mästare på dölj och sök

Kurragömma är ett tidlöst och spännande spel som kan avnjutas av människor i alla åldrar. Medan spelet är inte svårt att spela, är det svårt att lyckas när du försöker hitta många människor snabbt eller försöka gömma sig under en lång tid. Genom att ta ett ögonblick för att förstå de grundläggande reglerna och reglerna i spelet, är du redo att dra nytta av något möjligt smutthål. Slutligen, lägg till lite mer fokus, beslutsamhet och kreativitet i ditt gömma och söka spel så att du kan vara segrande oavsett vilken roll du spelar!

Steg

Metod 1 av 3:
Välja bra gömställen
  1. Bild med titeln vara en mästare på dölja och söka steg 1
1. Sök efter objekt med långa kanter som du kan gömma dig bakom. Leta efter stora bitar av möbler eller husarmaturer som är breda och långa, och är svåra att peer runt. Om sökaren inte känner för att göra ett grundligt jobb i ett visst rum, kanske du kan komma undan med en oväntat smart gömställe.
  • Till exempel, om det finns ett rum som är dividerat med en plötslig garderob eller vinkelväg, försök gömma sig mot sidan av denna yta. Om sökaren inte peer hela vägen runt hörnet, kanske de inte märker dig.
  • Bild med titeln vara en mästare på dölja och söka steg 2
    2. Dra nytta av långa gardiner när du spelar inuti. Medan tunnare, mer rena gardiner är inte den bästa gömstället, tjocka, neutrala tonade draperier kan ge ett utmärkt ställe för dig att gömma sig på kort varsel. Dra nytta av de ruffles i draperierna när du placerar dig själv bakom dem och står så ändå som möjligt!
  • Detta fungerar bäst med golvlängdsdraperier, så dina fötter är inte märkbart sticker ut på botten.
  • Välj inte den här typen av gömställe om du inte är bekväm med att stå under en lång tid.
  • Bild med titeln vara en mästare på gömma och söka steg 3
    3. Tuck dig i en klädhulter att gömma sig i vanlig syn. När sökaren räknar, hitta en tvättkorg som du kan klämma eller crouch till. Oroa dig inte om det finns kläder i hämmaren - om något, det här gör din gömningsplats mer övertygande! Ta ut kläderna och komma in i botten av korgen och täck sedan dig med kläder!
  • Se till att du har tillräckligt med utrymme att andas när du gör det här.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 4
    4. Leta efter busk eller högt gräs som du kan blanda med. Sök efter fläckar på en gård eller park som verkar särskilt inkonsekvent mot det blotta ögat. Squat, knä, eller lägg ner under en buske eller lite högt gräs så att du kan blanda bättre. Om du verkligen vill dra av den här gömstället, försök att ha mörkare kläder!
  • Var noga med att bära kläder som du inte har något emot att bli smutsig eller dammig.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 5
    5. Sök efter osannolika platser att gömma sig på en gård, som en dike. Titta längs kanten av ditt spelets gränser, som egendomslinjen på en gård eller kanten av en gräsmatta. Även om det tar lite längre tid, försök att gå till dessa yttre områden och gör dig så platt och 2-dimensionell som möjligt. Även om detta kan vara lite riskabelt, är det en chans att sökaren inte kommer att märka dig om du gömmer sig i vanlig syn.
  • För att göra gömningsplatsen mer övertygande, bära neutrala tonade eller mörkare kläder när du spelar spelet.
  • Dricks: Förbered dig på fästingar när du spelar ute. När det är möjligt, spraya dig med en insektsavvisande och bära kläder som innehåller permetrin. Kontrollera också någon exponerad hud när du är klar med att spela ett utomhusspel.

    Metod 2 av 3:
    Förbättra dina gömställe strategier
    1. Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 6
    1. Bestäm hur länge sökaren får räkna med i början av rundan. Klargöra hur länge himlen måste hitta en gömställe innan sökaren slutar räkna. Många spel använder en regel på 50 sekunder, medan andra människor har valt en kortare tidsperiod. Håll denna tid i åtanke så att du kan planera för den perfekta gömstället.
    • Medan det är kul att vara ambitiös, gå inte för en omöjlig att nå dölja plats. Ju längre det tar dig att dölja, desto större är chansen att sökaren kommer att hitta dig tidigt.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 7
    2. Välj en gömställe efter att sökaren ser ut i ett rum. När sökaren börjar räkna, välj inte en gömställe direkt. Istället sväva i ett långt bort hörn och vänta på sökaren att kontrollera ett visst rum. Eftersom det är en bra chans att de inte kommer att kontrollera rummet ett tag, gömma sig i den platsen efter sökaren lämnar.
  • Kolla och se till att du får göra det innan spelet börjar. Vissa grupper kan ha strängare regler än andra!
  • Bild med titeln vara en mästare på gömma och söka steg 8
    3. Leta efter områden som ger en hel del kamouflage. Försök att undvika områden som är målade eller fyllda med möbler som är en solid färg. Om du inte spelar i mörkret, kommer du inte att kunna blanda mycket bra till en soffa eller gardin som är ljusröd. I stället leta efter flerfärgade områden där du kan försöka blanda in i bakgrunden.
  • Försök och använd decoys när det är möjligt. Om det finns ett sovrum eller soffa i ditt gömningsområde, fyller du några kuddar under en filt och lägger den på ytan. Sökaren kan bli distraherad och kolla under filten, som kommer att köpa dig mer tid.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 9
    4. Inhale i långsamma andetag så du är inte överhettad. Ge inte dig själv genom att andas tungt. Som frestande och smart som det kanske ursprungligen tycks hålla andan, kan du hitta dig i trubbel när dina lungor behöver mer luft. Istället imiterar militära andningsövningar och tar låga, långsamma andetag. Om du är tyst kommer sökaren inte att kunna upptäcka dig med ljud!
  • Öva denna typ av andning under hela dagen, även när du inte spelar spelet. Detta hjälper dig att få kompetens för framtida rundor av gömma och söka!
  • Dricks: Medan du tar låga, långsamma andetag, undvik att skifta din kropp. Även om det är en liten rörelse, kan sökaren bli varnad för din närvaro av en stridskugga eller skaka.

  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 10
    5. Göm inte i några farliga områden under spelet. Undvik frestelsen att gömma sig på en särskilt hög kant, eller smyga in i en torktumlare. Så kreativ som dessa idéer är, finns det stor risk för skada och värre om du försöker passar dig själv i ett instabilt område. Innan rundan börjar, förtydliga med de andra spelarna om det finns några fläckar som är begränsade.
  • Om du inte är säker på om du får gömma sig i ett visst område, göm inte det alls. Du kan inte behärska spelet om du slutar bryta reglerna!
  • Metod 3 av 3:
    Utveckla bättre sökande färdigheter
    1. Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 11
    1. Håll reda på de platser du redan har sökt. Ta en mental anteckning av de rum och områden du har tittat igenom. När du har undersökt ett rum noggrant och hittade inga människor gömmer sig inuti, markera det här rummet som sökt. Beroende på din spelstil, fortsätt att söka i ett gridstilmönster eller slumpmässigt kontrollera rum för att hålla andra spelare på tårna. Vad du än gör, kom ihåg var du har och har inte varit.
    • Tänk på att himers kan smyga in i rum som du redan har sökt. Hiders kan ta sig bort i ett badrum eller hörn och göm sedan i ett rum som du redan har sökt. När du har sökt alla huvudområden, dubbel tillbaka för att hitta några stragglers i de tidigare kontrollerade rummen.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 12
    2. Kolla bakom objekt med stora vinklar för att vara noggrann. Leta efter mindre uppenbara gömställen eller livliga föremål som är bara tillräckligt breda för att människor ska passa bakom. Försök att sätta dig i de personer som gömmer sig, eftersom det kan hjälpa dig att få ett perspektiv och out-of-the-box idéer på var du ska söka.
  • Var på utkik efter väggar som skär genom mitten av ett rum, förutom vissa möbler, som skrivbord och långa soffor.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 13
    3. Tänk utanför lådan när du spelar som sökaren. Använd din kunskap om din väns tendenser och preferenser för att försöka hitta dem tidigare i spelet. Försök och sätta dig i din väns position. Om du var den här personen, var skulle du vara mest sannolikt att gömma dig? Dra nytta av dessa teoretiska frågor när du söker genom gömställe.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 14
    4. Sök lägre områden för att se om någon är krokig att dölja. Titta under sängar, bord och någon annan yta som kan passa en person under den. Även om många människor gömmer sig i helt normala och genomsnittliga fläckar, kan andra människor gömma sig genom att sitta i en garderob eller genom att plankera under ett bord. Håll det i åtanke, särskilt när du spelar med mindre / yngre individer.
  • Om du vill göra spelet hårdare för sökande, gör du mellanslag som garderober och Pantries off-gränser.
  • Bild med titeln vara en mästare på Dölj och sök steg 15
    5. Memorera ditt spelområde för rundan. Ha en bra känsla av dina lager i hela spelet. För att spara tid medan du spelar som sökare, ta en stund att begå grundläggande planlösning för ditt spelområde till minne. Oavsett om du spelar utomhus eller inomhus, kom ihåg de bredaste, mest öppna utrymmena såväl som de mindre, mer kompakta platserna där spelarna är mest sannolikt att gömma sig.
  • Det är till exempel mycket mindre troligt att spelarna kommer att gömma sig i de stora, öppna områdena i ditt lekområde. På grund av detta kan du ha mer framgångssökning i smala korridorer och andra mindre uppenbara platser.
  • Tips

    Eftersom det finns olika versioner av gömma och söka som ficklampa och Sardiner, Se om det finns några speciella regler eller krav i ditt specifika spel som bryts bort från den traditionella regeluppsättningen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande