Hur man är en sororitetsmotor

En sororitetsmotor eller bostadsdirektör är chaperon och handledare för ett hus av sororitetsflickor. I denna position är du ansvarig för huset, liksom för mentorskap och hjälpa tjejerna i huset. Du måste uppfylla vissa krav och ha vissa färdigheter innan du ansöker om denna position.

Steg

Del 1 av 3:
Uppfylla kraven
  1. Bild med titeln vara en sorority mor steg 1
1. Ha en kandidatexamen. De flesta universitet eller sororitetshus föredrar att du har en kandidatexamen, eller åtminstone den professionella upplevelsen som motsvarar en kandidatexamen. För att vara en sororitetsmotor måste du ha mer erfarenhet än de tjejer som din övervakning, varför de flesta skolor kräver att du är färdig med din kandidatexamen först.
  • Vanligtvis spelar det ingen roll vilken grad du har, så länge du har en.
  • En examen i ledning eller psykologi skulle dock vara bra val.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 2
    2. Vara en enda kvinna. De flesta Sorority Houses kommer inte att anställa en kille för att vara husdirektör eftersom de känner att en kvinna kan relatera till tjejerna bättre. Dessutom kan det göra det enklare att vara en enda kvinna, eftersom du kommer att bo i huset med tjejerna och de flesta platser frown på att ha en live-in-make.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 3
    3. Var en Jill-of-All-Trades. Att vara en sorority mamma, måste du hantera huset, hantera någon personal, ge stöd till tjejerna och hjälp hantera måltiderna. Det betyder att du behöver veta hur man hanterar personal, rådgivare, ger vägledning och har planer på plats för nödsituationer.
  • Utöver planeringsmåltider kan du också vara ansvarig för att köpa mat och hålla fast vid en hushållsbudget.
  • Du kan också vara ansvarig för hushållsinventeringar varje år.
  • Du kanske också behöver veta hur man gör grundläggande underhåll på huset.
  • Del 2 av 3:
    Utveckla rätt kompetens
    1. Bild med titeln vara en sorority mor steg 4
    1. Arbeta med dina professionella gästfrihetskunskaper. En del av att köra ett sororityhus arbetar med personal och hanterar dem, som du skulle på ett litet motell. Du hanterar inte bara personal, du hjälper också att planera händelser och se till att huset har rätt mat och menyer. Därför kan ha erfarenhet inom dessa områden hjälpa dig att få jobb på detta område, liksom gör ett bra jobb.
    • Till exempel kan det vara användbart att ha erfarenhet av restauranghantering eller evenemangsplanering.
    • Om du aldrig har arbetat inom dessa områden, överväga att ta en kurs på ditt lokala commission.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 5
    2. Förstå grundläggande datorkunskaper. För att utföra det här jobbet måste du ha grundläggande datorkunskaper, som att kunna arbeta med Microsoft Office och QuickBooks, samt kunna hantera ett e-postkonto och bläddra i Internet. Om du inte har dessa färdigheter, erbjuder de flesta bibliotek klasser till alla som behöver dem gratis.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 6
    3. Lärande diplomati. Ibland sätter en sororitetsmotor dig i en svår position eftersom du är mellan Sororitys styrelse och de nuvarande medlemmarna. Med andra ord måste du lära dig att hantera svåra situationer på ett taktfullt sätt, vilket kan vara svårt när du är i mitten.
  • Ett sätt att lära sig diplomati är att ta en klass i rådgivning, som de färdigheter du lär dig där hjälper dig när du befinner dig i en hård situation.
  • Lära sig grunderna i diplomati. Till exempel, om du är diplomatisk, kommer du att titta på fakta snarare än känslor, var ärlig men mild, undvika att sprida skvaller eller negativa idéer och lära känna människor så att du inte är snabb att göra en snap dom.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 7
    4. Känna lite psykologi eller rådgivande färdigheter. När de bor i en sororitet kommer tjejerna att komma till dig med problem. Du måste kunna ge dem råd eller åtminstone hjälpa dem att hitta en lösning för sig själva. Att veta några grundläggande rådgivningsförmåga kan hjälpa dig att hjälpa dem. Överväga att ta en klass i rådgivning för att förbättra dina färdigheter.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 8
    5. Ha en passion för unga vuxna. Medan det hjälper till att ha arbetat med högskolestudenter förut, är det viktigt att du njuter av den här åldersgruppen. Du kommer inte bara att arbeta med människor i denna ålder, du kommer att leva med dem, och de kommer att se upp till dig som mentor.
  • För mentor unga vuxna måste du vara mogen att stiga över sina problem. Du måste kunna lyssna på vad de går igenom utan att sugas in i deras drama.
  • Om du inte är säker på om du vill ha den här åldersgruppen, överväga att ta en klass på ett lokalt samhällskollegium som ett sätt att interagera med dem.
  • Del 3 av 3:
    Ansöker om en position
    1. Bild med titeln vara en sorority mor steg 9
    1. Hitta jobbförteckningar. Många gånger hittar du notering för det här jobbet på universitetets webbplatser. Positionerna kan vara listade med regelbundna universitetsjobb, men ibland är de listade på sidorna om grekiskt liv utöver eller i stället för de viktigaste jobbförteckningarna.
    • Du kan också använda webbplatser som är dedikerade till Sorority Moms för att hitta jobb eller postcenter, som den här: http: // sororitymom.com / jobb /.
    • Leta efter jobb på de nationella webbplatserna för sororities, liksom nationella jobbsökningswebbplatser.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 10
    2. Skicka in din information. Du måste skicka in ett brev och ett CV och ha en bakgrundskontroll. Du kan också behöva fylla i en ansökan. I vissa fall skickar du den till en organisation på campus som skickar informationen tillsammans, medan du i andra fall skickar den direkt till Sororitys styrelse. Arbetsförteckningen ska berätta vad du ska göra.
  • På ditt CV, se till att du påpekar alla positioner som du höll i det förflutna där du visade ledarskap eller ledningsförmåga eller arbetade med unga vuxna.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 11
    3. Intervju för positionen. De flesta brädor letar efter någon som är smart och kapabel men som också har entusiasmen att arbeta med unga vuxna. Det kommer förmodligen att hjälpa om du var i en sororitet på college, men det är inte ett absolut krav.
  • Med andra ord är det viktigt att visa entusiasm när man talar om att arbeta med högskolestudenter. Le och visa med din röst som du ser fram emot det, förutom vad du säger.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 12
    4. Flytta in. Vet vad ditt levnadsarrangemang är före tid. Du kommer sannolikt att ha en liten lägenhet till dig själv, vilket kan eller kanske inte ha ett kök. Dessutom kan du vara skyldig att arbeta året runt, medan du på andra ställen bara kan arbeta 9 till 10 månader ut ur året. Du kan behöva hitta en annan plats att bo på sommaren, till exempel.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 13
    5. Vet vem som helst för dig de flesta problem. Ofta har du mer problem med styrelsen än eleverna. Eleverna kan komma till dig med problem och problem, men styrelsen kommer att vara den som berättar hur de förväntar sig att saker ska köras. Det kanske inte är sant för varje kapitel, men det kan göra livet svårare för dig ibland.
  • Det kan vara bra att sitta ner med både brädet och eleverna (vid separata tider) för att lära sig hur saker ska köras och vad som förväntas av dig. Du kan gå in i många outtalade regler som du behöver lära dig att följa.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 14
    6. Lära sig reglerna. Som en sororitetsmamma måste du veta många regler, från universitetspolitiken till hus och sororitetsregler. Du behöver också veta om de planer du behöver för att ställa in i fråga om en nödsituation. Spendera lite tid på att läsa upp alla dessa policyer när du först anger positionen.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 15
    7. Ange några gränser. Medan du behöver vara där för tjejerna betyder det inte att du behöver vara på samtal 24 timmar om dygnet för varje liten sak. Till exempel kan du ställa in sovtimmar där tjejerna måste lämna dig ensam om det inte är en nödsituation. Även om du behöver tillgodose matallergier och religiösa preferenser, kan du behöva klargöra att du inte kommer att tillgodose varje picky person.
  • Bild med titeln vara en sorority mor steg 16
    8. Hitta stöd. När du gör det här jobbet kommer du sannolikt att flytta till ett nytt samhälle, och du kommer att bo på en campus. Du behöver stöd från andra människor, om bara för att ventilera en gång och ett tag. Du kan försöka befriing av andra husmor på campus eller till och med professorer som förstår hur givande och utmanande det kan vara ibland.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande