Hur man blir en disney imagineer: dina bästa frågor besvaras

Att bli en Disney Imagineer kan verka som en dröm som är sann om du är en långtid Disney-fläkt. Tack och lov är den här karriären inte begränsad till bara arkitektur eller teknik - det imagineeringsteam använder alla slags kreativa yrkesverksamma, från konstnärer till författare till IT-experter och byggnadschefer. Vägen till en imagineering karriär är definitivt inte lätt, men det är inte omöjligt, heller! Kolla in några av svaren på några vanliga frågor, och se om det här jobbet är karriären för dig.

Steg

Fråga 1 av 8:
Vad är en Disney Imagineer?
  1. Bildbeteckningen blir en Disney Imagineer Steg 1
1. Disney Imagineers är de kreativa experterna bakom Walt Disney-franchisen. Officiellt arbetar de för Walt Disney Imagineering Research Development, Inc. Detta är ett riktigt stort paraply, inklusive Disney-temaparker, kryssningar, varor, publikationer, spel och mer. Disney Imagineers är de kreativa proffs som hjälper till att föra Disney-varumärket till livet. Om du har sett något riktigt coolt på Disney World Eller hade en riktigt rolig tid på en Disney Cruise, det var förmodligen tack vare ett team av Imagineers!
Fråga 2 av 8:
Vad gör Disney Imagineers?
  1. Bildtiteln blir en Disney Imagineer Steg 2
1. Disney Imagineers hjälper till att ta Disney Magic till livet. Det finns över 140 jobbtitlar inom den imagineering avdelningen, som ligger var som helst från landskapsarkitekter och specialeffekter experter till arkivister och kostymdesigners. Alla dessa jobb hjälper till att översätta Disneys kreativa idéer till det stora scenen för turister långt och brett att njuta av.
  • Till exempel är imagineers bakom designen och konstruktionen för Stjärnornas krig Land, tillsammans med Toy Story Landa.
  • Disney Imagineers kommer från en mängd olika fält, som arkitektur, konstruktion, det, design, projektledning, produktion, illustration, teknik, modelltillverkning, skrivning och mer.
  • Om du skulle älska att arbeta med dina favoritfranchises, kan det vara det framtida jobbet för dig!
Fråga 3 av 8:
Hur mycket gör en Disney Imagineer?
  1. Bildbeteckningen blir en Disney Imagineer Steg 3
1. I genomsnitt gör Imagineers $ 90 000 varje år. En mjukvaruingenjör kan göra var som helst från $ 62.000 till $ 138.000, medan en teknisk direktör kan tjäna mellan 48 000 dollar och $ 163,000. En huvudarkitekt gör någonstans mellan 88 000 dollar och $ 176,000, och en konceptkonstnär kan göra var som helst mellan $ 35.000 och $ 79.000. Totalt sett beror det verkligen på din erfarenhet, och vilket imagineeringsfält du hoppas komma in.
Fråga 4 av 8:
Är det svårt att bli en Disney Imagineer?
  1. Bildbeteckningen blir en Disney Imagineer Steg 4
1. Tävlingen är styv och det tar mycket hårt arbete. Du måste ha en professionell bakgrund, som en högskoleexamen, tillsammans med massor av arbetslivserfarenhet. Disney får hundratals imagineering applikationer varje år, så du kommer definitivt att behöva gå den extra milen för att sticka ut.
  • Du kan till exempel få ett jämnt jobb som illustratör om du vill arbeta som konceptkonstnär för det imagineeringsteam.
  • Du kan anmäla dig till en praktik praktik om du vill få din fot i dörren.
Fråga 5 av 8:
Vilken typ av utbildning behöver du vara en imagineer?
  1. Bildbeteckningen blir en Disney Imagineer Steg 5
1. Du behöver en kandidatexamen och eventuellt en magisterexamen. Disney Imagineering innebär en hel del färdighetsbaserade karriärer, allt från arkitektur och konceptkonst till teknik och det fungerar. Titta på det specifika jobbposten för att se vilken typ av upplevelser som det imponerande laget letar efter-det kan vara beroende av jobbet.
  • 2. Välj en examen som tillgodoser ett specifikt imagineeringsfält. Om du ansöker om college eller fortfarande odefinierad i din större, leta efter ett program som hjälper dig att få den skicklighet som du behöver vara en Imagine. Välj ett examensprogram som verkligen vädjar till dina personliga intressen och talanger - det här sättet, du har en solid pedagogisk grund för framtiden.
  • Till exempel, om du älskar arkitektur, kan du leta efter högskolor med ett bra arkitekturprogram.
  • Om du är ett fan av att göra kostymer, kan du gå till en specialskola för design.
  • Fråga 6 av 8:
    Vilken typ av arbetslivserfarenhet behöver du?
    1. Bildbetaget blir en Disney Imagineer Steg 7
    1. Du behöver mer erfarenhet för högre nivåer. För alla imagineering jobb behöver du bakgrundsupplevelse i ditt respektive fält, oavsett om det är grafisk design, teknik, det, skriver eller något annat. Mängden bakgrundsupplevelse beror på hur avancerat jobbet är-en ledningsposition behöver mycket mer arbetslivserfarenhet än ett jobellt jobb, till exempel.
    • Försök att inkludera relevant jobbupplevelse på ditt CV. Disney Imagineering gillar att se människor som har tacklat samma typer av projekt i det förflutna.
    • Dubbelkontrollera jobblistan för att se vilka typer av erfarenhet som den imagineeringsteam söker efter.
    • Leta efter jobb och praktik i temaparkindustrin. Dessa kan vara lite svåra att hitta, men kan verkligen sätta dig ifrån varandra som en möjlig kandidat.
    Fråga 7 av 8:
    Behöver du något annat för att landa ett jobb?
    1. Bildbeteckningen blir en Disney Imagineer Steg 8
    1. Du måste göra en portfölj. Disney Imagineering-laget vill få en smak av dina talanger och prestationer. Samla några prover av ditt senaste arbete och organisera dem på en webbplats eller digital fil, som du kan bifoga när du ansöker om jobbet. Dessa behöver inte vara Disney-relaterade projekt - fokus på tidigare projekt eller verk som verkligen visar vad du kan.
    • Portföljer är inte exklusiva för konstrelaterade karriärer. Inkludera bilder och dokument av allt du har arbetat med i det förflutna. Till exempel, om du är ingenjör, kan du inkludera en bild av en allmän fontän som du byggt.
  • 2. Utveckla en mängd olika talanger. Det är definitivt viktigt att ha en fast bakgrund på ett visst fält. Men Disney Imagineing handlar om att tänka utanför lådan, och rekryterarna älskar att hitta människor som kan kasta hatten i många olika ringar. Om du är skicklig i flera områden, visa det i ditt CV eller i en framtida intervju!
  • Till exempel kan du ha en examen i teknik men vara begåvad på professionell skrivning också.
  • Du kanske har en bakgrund i arkitektur men älskar också att rita.
  • Fråga 8 av 8:
    Hur kan jag sätta mig ifrån varandra som kandidat?
    1. Bild med titeln Bli en Disney Imagineer Steg 10
    1. Ansök om praktik. Disney erbjuder många olika praktikplatser för upp och kommande yrkesverksamma. Dessa garanterar inte dig en plats på det imagineeringsteam, men de hjälper dig att lära dig grunderna för att vara en Disney-anställd, och hur man hanterar en massa olika projekt på en gång.
    • Som praktikant arbetar du med Imagineers, så du kan få en känsla av vad deras jobb är.
  • 2. Ange den officiella fantasiekonkurrensen. "Imaginations" är en Disney Imagineering-sponsrad tävling för upp och kommande yrkesverksamma. Sätt ihop en kreativ presentation som du tror verkligen kan ta Disney Imagineering till nästa nivå - om det imagineeringsteam gillar din idé, kan du bli inbjuden till en speciell konferens med dem i Kalifornien.
  • Denna tävling är begränsad till högskolestudenter och senaste kandidater.
  • Du kan hitta mer information om tävlingen här: https: // disneyimaginations.com / enter-the-competition / Project-Inlämning.
  • 3. Ta en imagineering prep class. Sök online för digitala klasser som erbjuds av välrenommerade lärande webbplatser. Ibland är Disney Partners upp med speciella grupper som Khan Academy och Pixar och släpper ut speciella klasser specifikt om Imagineering. Håll ögonen på nätet för nya klasser i verken - det här är ett bra sätt att lära sig repen.
  • Tips

    Kommunikation och passion går långt när det gäller att vara en imagineer! Du måste jobba med samarbetande mycket, så det hjälper till att vara flexibel.

    Varningar

    De flesta imagineers fungerar inte på ett traditionellt, timplan. Som en imagine måste du ägna mycket tid och ansträngning till dina kreativa projekt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande