Hur man bypass websense

Arbetsgivare, myndigheter, och biblioteken använder alltmer websense och andra internetfilter för att blockera åtkomst till vissa webbplatser.Medan dessa filter kan skära ner på exponeringen för virus, hjälpa till med att hacka försök, och eventuellt öka medarbetarnas produktivitet kan de också förhindra tillgång till en mängd populära webbplatser.Lyckligtvis är bypassing Websense överraskande lätt.

Steg

  1. Bild med titeln Bypass Websense Steg 1
1. Hitta en proxy eller kringliggande webbplats.En rad proxysidor erbjuder ett sätt att kringgå Websense genom att till exempel använda en säker anslutning (Observera att webbadressen börjar med "https," inte "http").Du kan komma åt omkretsen eller proxysiten, och sedan åtkomst till blockerade platser genom det. Alternativt kan du använda ett program som heter VPNTunnel för att köra program (som BitTorrent eller spel som World of Warcraft etc).
  • Bild med titeln Bypass Websense Steg 2
    2. Skriv den webbadress du vill gå i rutan på platsen. När du har tillgång till proxys webbplats anger du adressen till den webbplats du vill gå i rutan på skärmen. Om du använder VPNTunnel, installera och logga in med programvaran.
  • Installera ett omslutningsprogram på din hemdator. I fridbranden.Org Du kan ladda ner ett kringgåvaprogram på din hemdator så att du kan komma åt blockerade webbplatser på andra platser genom att ansluta till din hemdator.Ladda ner ett par program och kör installationen, och programmet ger dig en webbadress du kan använda för att komma åt den från var som helst.Skriv ner den här webbadressen och bära den med dig.Obs! Du hämtar inte programmen till datorn med filtret - du laddar ner dem på en annan dator som du kan ansluta till från den filtrerade datorn.
  • Ange webbadressen för din hemdator i webbläsaren på den filtrerade datorn.När du är på en dator med en filtrerad anslutning (på jobbet eller på biblioteket), ange helt enkelt webbadressen. Omslutningsprogrammet gav dig, och du kommer att kunna komma åt blockerade webbplatser via din hemdator. Observera att detta bara fungerar om din hemdator är på och ansluten till Internet.
  • Använd kommandotolk för att hitta webbplatserna IP. Det här är en bra metod, med hjälp av PING-funktionen på Windows-datorer, kan du hitta webbplatser i IP-adressen och använd direkt åtkomst. Om webbplatsen är på en delad server är det vanligtvis så här: http: // 123.123.123.123 / ~ WebSitename
  • Metod 1 av 1:
    Snabb fix
    1. Bild med titeln Bypass Websense Steg 3
    1. Google den adress du vill gå vidare.
  • Bild med titeln Bypass Websense Steg 4
    2. Letar efter de 2 länkarna bredvid sökresultaten: "cachad", och "liknande".
  • Bild med titeln Bypass Websense Steg 5
    3. Klick "cachad". Det blir en version som är några dagar gammal, men det borde fungera perfekt 95% av tiden.
  • Tips

    Om du bara vill läsa texten skriver du webbplatsens webbadress i Googles sökrutan och när listan över resultat kommer klickar du på "cachad" länk.
  • Detta gör att du kan använda spel, nedladdningar mm: I Start-menyn, gå och skriv och skriv "cmd" utan citaten. tryck enter. I fönstret som kommer upp, skriv "ping Vad Website.com" och tryck på ENTER. Det kommer att säga "Pinging Vad Website.com [#.#.#.#] med 32 byte data." Siffrorna efter vad som helst.com är webbplatsens IP-adress. Ange dessa nummer, med perioderna mellan dem, i din webbläsares adressfält. Du kommer att kunna komma åt sidan och all funktionalitet kommer att vara normal. - Fungerar inte med Websense eller Norton föräldrakontroll. Kan fungera med andra filter.
  • Det sätt som detta fungerar är att proxyoundanpassningsplatsen är värd på en icke-filtrerad anslutning. Sidan är dirigerad genom den anslutningen till din dator.
  • Eftersom proxier blir blockerade, bör du gå med i en proxy-postlista för att fortsätta att få nya proxies dagligen.
  • Använd Google-funktionsfunktionen för att fungera som en proxy. Skriv in den här webbadressen "https: // Google.com / translate?Langpair = fr | en & u = .com". Det använder Google till "studsa" Webbplatsen, och eftersom den flyttas via Google, ska det fungera om Google är blockerat. Detta kanske inte fungerar med Websense.
  • Proxys webbplats kan ha alternativ att blockera cookies, skript, etc.Du kan få problem med att få tillgång till eller visa många webbplatser om du har alla dessa block aktiverade, speciellt för skript.
  • Websense kan också kringgås genom att använda Aolopenride Software.Du behöver ett AOL / AIM-skärmnamn och logga in, men OpenRide-webbläsaren omger Websense-filtren.
  • Varningar

    Om Websense blockerar de förbikopplade webbplatserna, kan du inte komma åt den.
  • Var försiktig. Om bibliotekaren eller din arbetsgivare får tillgång till censurerade webbplatser på en filtrerad anslutning, kan du vara i trubbel.Du kan till och med förlora ditt jobb, men mer sannolikt kommer din chef att vilja veta hur du gjorde det. Visa inte honom.
  • De flesta av dessa steg fungerar inte om din IT-avdelning är halvvägs anständigt. De flesta ställen med begränsad webbåtkomst begränsar dig också från att installera program. Din bästa satsning är att hitta en proxy som inte har blockerats men akta dig eftersom Websense letar efter trender som detta och låser dem ner dagligen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande