Så här skapar du ett apple id-konto och ladda ner appar från apple app store

Det är ingen tvekan om att förutom funktionerna i telefonen själv är de saker som gör en smartphone även smartare. Apple upptar också den övre platsen för apps tillverkning. App Apple-applikationsgemenskapen har skapat över 775 000 appar för olika produkter från Apple som iPhone, iPad, iPod över hela världen och har spenderat miljarder dollar för dem. Apple App Store är den plats där du kan få alla dessa appar. Några av apparna kan laddas ner gratis medan andra är tillgängliga i nominellt pris.Apple meddelade nyligen att över 40 miljarder apps har laddats ner från App Store sedan lanseringen 2008. Apple hävdar att nästan 20 miljarder appar hämtades 2012 ensam. Det hävdar också att det finns över 500 miljoner aktiva användare av App Store. Om du använder någon av Apple-produkterna och vill ladda ner några appar från Apple App Story behöver du ha ett Apple ID-konto.Samma Apple ID-konto kan användas för att ladda ner appar från iTunes Store, App Store, iBookstore och Mac App Store. Följ dessa enkla steg för att skapa ett Apple ID-konto för att ladda ner appar från Apple App Store till din enhet.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 1
1. Skapa ett Apple ID-konto på iPhone
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 2
    2. Det allra första, du behöver göra på din iPhone är hitta och öppna App Store.Du kan hitta App Store-ikonen i blå färg som innehåller bokstaven "A" omgiven av en cirkel.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 3
    3. Nästa behöver du bläddra och hitta den app du vill ladda ner. Det finns olika kategorier som nya appar, populära och ofta nedladdade appar, presenterade appar, de nuvarande topp 25 apps eller Visa appar efter kategori för enkel bläddring. Du kan också direkt söka efter appar som du vill ladda ner genom att trycka på sökfältet och skriva sökord eller appnamn.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 4
    4. När du hittar den app du letar efter, tryck på den för att visa detaljerna. Detaljerna om app kan innehålla fullständig beskrivning av appen, utvecklarens namn eller företag, dess pris om det inte är tillgängligt gratis, tillsammans med recensioner och betyg som tillhandahålls av andra iPhone-användare.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 5
    5. Du måste sedan trycka på Install-knappen för att installera appen på din enhet. När du gör det, visas ett nytt fönster som säger att du loggar in eller skapar ett nytt Apple-ID. Fortsätt med Skapa nytt Apple ID, fyll i de nödvändiga detaljerna och tryck sedan på Klar.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 6
    6. Du måste läsa villkoren för Apple App Store och klicka på AGAIN-knappen längst ner på sidan för att fortsätta.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 7
    7. Därefter måste du ange din e-postadress, födelsedag, svara säkerhetsfråga och skapa ditt lösenord.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 8
    8. Därefter måste du välja betalningssätt för betalda appar och ingen för gratis appar och tryck på Nästa.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 9
    9. Nu ser du ett nytt fönster som ber dig att verifiera ditt konto. Du måste kontrollera din e-post för att aktivera ditt konto. Och när du trycker på länken kommer du automatiskt att uppmanas att logga in med ditt konto och lösenord.
  • Bild med titeln Skapa ett Apple ID-konto och ladda ner appar från Apple App Store Steg 10
    10. När du har gjort det har du framgångsrikt skapat ett Apple-konto och kan nu ladda ner appar och njut av iTunes, iBookstore och App Store på din iPhone, iPad eller iPod.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande