Hur man hittar inaktiva appar på en android

Om du inte aktivt använder en app, kommer ditt Android-system att lägga det i vänteläge. Detta kommer att begränsa appen från att springa i bakgrunden eller ta några åtgärder bakom kulisserna. När du öppnar appen igen kommer den att tas bort från vänteläge. Den här kommer att hjälpa dig att hitta listan över inaktiva appar (appar som för närvarande är i vänteläge) på din enhet!

Steg

  1. Bild med titeln Android Oreo- Build Number.jpg
1
Aktivera utvecklaralternativen i din Android-enhet. För att aktivera den här funktionen navigera till inställningar > Systemet > Om telefon och tryck på Bygga nummer sju gånger. Om du redan har aktiverat det, flytta till nästa steg.
  • Bild med titeln Öppna inställningarna app.jpg
    2. Öppna din inställningar. Det är växelikonen som vanligtvis finns på startskärmen eller i applådan. Du kan också använda knappen Meddelandepanel för att öppna den.
  • Bild med titeln Gå till systeminställningarna.jpg
    3. Gå till Systemet inställningar. Bläddra ner längst ner och tryck på Systemet. I vissa telefoner måste du hitta Om telefon avsnitt för att hitta dessa inställningar.
  • Bild titledtap på utvecklare alternativ.jpg
    4. Knacka på Utvecklaralternativ. Det ligger mellan Säkerhetskopiering och Systemuppdatering alternativ.
  • Bild med titeln Hitta inaktiva appar på en Android.jpg
    5. Bläddra ner till rubriken "Apps" och tryck på Inaktiva appar. Du kommer att se en lista med appar upp.
  • Bild med titeln Hur man hittar inaktiva appar på en Android.jpg
    6. Hitta de inaktiva apps. Du kommer att se "Inaktivera" Etikett under de appar som för närvarande är i vänteläge. Det betyder att appen helt stängs av tills du öppnar den igen. Du kan manuellt ändra detta tillstånd genom att knacka på en app. Färdiga!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande