Hur man utvecklar magikarp

Magikarp är en av de mest ikoniska Pokémon, om bara på grund av hur svag och värdelös det är. Om du känner dig en utmaning kan du försöka höja din Magikarp till nivå 100, men de flesta spelare kommer att vilja utveckla det så snart som möjligt i sin mycket mer skrämmande form, Gyarados. Om du spelar Pokémon X, Y, Alpha Safir, Omega Ruby, Sun eller Moon kan du även ta dina Gyarados till nästa nivå med en Mega Stone.

Steg

Del 1 av 3:
Evolving Magikarp
  1. Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 1
1. Bestäm om du vill utvecklas. Medan det inte är någon fördel att nivellera magikarp längre än du måste för att få det att utvecklas, det finns några fall när man håller en magikarp kan vara mer önskvärt.
  • A Glänsande magikarp är en mycket bra trofé, och Pokémon som det utvecklas till (glänsande gyarados) är en av de vanligaste glänsande Pokémon i spelet.
  • Du kan försöka höja en Magikarp till nivå 100 för en utmaning. En nivå 100 Magikarp kommer också att göra för ganska bra handelslager, eftersom det är väldigt svårt att få.
  • På nivå 30 lär Magikarp Flail. Detta är ett mycket kraftfullt drag om din Pokémon är skadad, vilket kan göra det till ett riskabelt val. Om FLAIL passar din playstyle kan det vara en av Gyarados mest kraftfulla drag, och kan vara värt att hålla utvecklingen från att din Magikarp har lärt sig det.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 2
    2. Höj magikarp till åtminstone nivå 20 för att utveckla det. Magikarp börjar försöka utvecklas när den når nivå 20. Du kan hålla den från att utvecklas genom att hålla "B" Under utvecklingen, eller du kan låta det utvecklas till Gyarados.
  • Se nästa avsnitt för vissa sätt att få Magikarp till nivå 20 enkelt.
  • Del 2 av 3:
    Sätt att enkelt träna magikarp
    1. Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 3
    1. Skicka Magikarp i en kamp och sedan omedelbart byta ut det. Du måste göra det för de flesta strider, eftersom Magikarp inte har några attacker i sina lägre nivåer. Så länge Magikarp är i en runda, kommer det att få en del av upplevelsen.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 4
    2. Utrusta Magikarp med en EXP-aktie. Detta är ett objekt som tillåter Pokémon som håller den att få en del av erfarenheterna från en kamp, ​​även om den inte deltog. Det kommer fortfarande att behöva vara i den aktiva festen, men du behöver inte oroa dig för att byta in och ut ur striderna.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 5
    3. Skicka Magikarp till Day Care Center. Du kan släppa magikarp på Day Care Center i spelet för att få det automatiskt att få erfarenhet. Det tar ett tag, eftersom erfarenhetens vinst i daghem är långsam, men du behöver inte slåss några strider eller hålla det i din aktiva parti.
  • Din Magikarp kommer inte att utvecklas i daghemmet, även om det överträffar nivå 20. Det kommer omedelbart att försöka utvecklas efter sin första kamp när du hämtar det om det uppfyller kraven på nivå.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 6
    4
    Mata din magikarp sällsynta godis. Om du har en stack av sällsynta godis kan du snabbt få din Magikarp upp till den nivå som du vill ha. När du matar det ett godis som vänder det från nivå 19 till nivå 20, börjar det utvecklas.
  • Del 3 av 3:
    Utveckling Gyarados till Mega Gyarados
    1. Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 7
    1. Få och uppgradera din mega-ring (x och y). För att utveckla Gyarados i Mega Gyarados måste du först få din nyckelsten, som är inbäddad i en mega-ring. För att få mega-ringen måste du besegra din rival och sedan tjäna Rumble-märket på Shalour Gym. Ta märket till toppen av tornet av behärskning för att ta emot Mega-ringen.
    • Efter att ha fått mega-ringen måste du uppgradera det genom att besegra din rival igen i Kiloude City. Professor Sycamore kommer att uppgradera din ring efter slaget.
    • Klicka här för mer information om Mega Evolution-processen i X och Y.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 8
    2. Besegra Groudon eller Kyogre (Alpha Safir och Omega Ruby). För att få tillgång till Mega-stenarna i Alpha Safir och Omega Ruby måste du besegra den legendariska Pokémon först. Detta är Kyogre i Alpha Safir och Groudon i Omega Ruby.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 9
    3. Hitta gyaradositen. Detta är den mega sten som krävs för att utveckla Gyarados i sin mega-form under en kamp. Placeringen av Gyaradosit beror på den version av spelet du spelar. marken kommer att glittra där gyaradositen är belägen.
  • X och y - Du kan hitta Gyaradosite i Craftway Town nära de tre vattenfallen på östra sidan.
  • Alpha Safir och Omega Ruby - Hitta Chomper The Poochyena på Route 123. Du kan hitta honom på 123 Go Fish Shop. Ge chomper en skrapa för att ta emot gyaradositen.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 10
    4. Ge din Gyarados gyaradositen att hålla. Detta krävs för att det till Mega utvecklas under striden.
  • Bild med titeln Evolve Magikarp Steg 11
    5. Välj "Mega utvecklas" Under striden för att bli till mega gyarados. Du kan bara ha en mega evolution aktiv per kamp. Det kommer att hålla sin mega form om du byter ut det under strid med en annan Pokémon. Mega Evolutionen kommer att vara tills slaget är över eller Gyarados svaga.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande