Hur man följer en bloggspot blogg

Blogspot är en av de mest populära bloggplattformarna online, så det är en bra chans att du vill följa några av dem. Medan många blogspotbloggar har en följdknapp som gör att du snabbt kan lägga till dem i din läsningslista, har många andra blogspotbloggar inte en. Lyckligtvis, följer följande bloggar är nästan lika enkelt som att använda en följdknapp. Se steg 1 nedan för att lära dig hur man gör båda.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda knappen Följ
  1. Bild med titeln Följ ett blogspotblogg Steg 1
1. Skapa ett blogger-konto. Blogger är en gratis tjänst som kommer förpackad med alla Google-konto. Bloggar som publiceras med Blogger kommer att ha en bloggspotadress. Blogger gör att du kan skapa bloggar såväl som följer dem. Bloggar som du följer kommer att visas på din bloggerläsningslista.
  • Ser den här guiden För att skapa ett Google-konto.
  • Bild med titeln Följ ett blogspotblogg Steg 2
    2. Hitta en blogg att följa. Efter en blogg kommer du att uppdateras när ett nytt inlägg är gjort. Följ dina mest favoritbloggar, men om du följer för många kan du hitta dig själv att drunkna i uppdateringar.
  • Bild med titeln Följ ett blogspot blogg Steg 3
    3. Klicka på knappen Följ. Många bloggerbloggar kommer att innehålla a "Gå med i den här sidan" knapp. Detta kommer att vara tillgängligt om bloggen installerade efterföljarens widget. Klicka på knappen som ska läggas till i listan över anhängare. Du kan välja att följa med ditt namn för Google+, eller du kan följa anonymt.
  • Bild med titeln Följ ett blogspot blogg Steg 4
    4. Läs de senaste blogguppdateringarna. När du har följt en blogg visas de senaste uppdateringarna högst upp på din bloggerläsningslista. Du kan se din bloggerläsningslista genom att logga in i blogger och besöka din huvudsida.
  • Alla de senaste inläggen från alla bloggar visas som standard. Du kan välja att bara visa en viss blogg genom att klicka på bloggen i listan till vänster om läslistan.
  • Metod 2 av 2:
    Efter en blogspot-blogg utan en följd-knapp
    1. Bild med titeln Följ ett blogspot blogg Steg 5
    1. Skapa ett blogger-konto. Blogger är en gratis tjänst som kommer förpackad med alla Google-konto. Bloggar som publiceras med Blogger kommer att ha en bloggspotadress. Blogger gör att du kan skapa bloggar såväl som följer dem. Bloggar som du följer kommer att visas på din bloggerläsningslista.
    • Ser den här guiden För att skapa ett Google-konto.
  • Bild med titeln Följ ett blogspot-blogg Steg 6
    2. Kopiera webbadressen. Du kan följa någon bloggspot-blogg, även om den inte har en följdknapp. Allt du behöver är webbadressen. Blogspot-URL är densamma som foderadressen, så att du kan följa den med hjälp av bloggerläsarlistan (eller någon annan bloggläsare).
  • Bild med titeln Följ ett blogspot blogg Steg 7
    3. Öppna din bloggerläsningslista. Du kan hitta din bloggerläsningslista genom att logga in i Blogger med ditt Google-konto. Din läsningslista ligger under alla bloggerbloggar som du för närvarande har.
  • Obs! Du kan följa bloggar med en mängd olika läsare. Metoden är vanligtvis mycket lik med att använda blogger.
  • Bild med titeln Följ ett blogspot-blogg Steg 8
    4. Lägg till bloggens URL till din läslista. Klicka på knappen Lägg till och ett nytt fönster öppnas. Klistra in i webbadressen för blogspot blogg du vill följa. Använd rullgardinsmenyn för att välja om du vill följa Offentligt med din Google+ -profil eller anonymt.
  • Du kan enkelt lägga till flera webbadresser genom att klicka på "+ Lägg till" Länk och ange nästa webbadress på nästa rad.
  • Bild med titeln Följ ett blogspotblogg Steg 9
    5. Läs blogspot-poster. När du har lagt till en bloggerblogg visas alla de senaste inläggen i din läslista. Du kan filtrera läslistan genom att välja den blogg som du vill se från vänstra menyn, eller se alla senaste uppdateringar genom att klicka på "Alla bloggar" alternativ.
  • Tips

    Du kan avslöja en blogg på din läsningslista genom att klicka på Gear-ikonen till höger om läsarlistan. Klicka på "inställningar" länk bredvid bloggen du vill följa, och klicka sedan på "Sluta följa den här webbplatsen" länk.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande