Hur man tillämpar hårförlängningar

Vill ha läckra långa lås, men har inte tid eller tålamod att vänta på att de ska växa? Titta sedan på att prova förlängningar! Hårförlängningar är naturliga, men de kan ta ett tag att ansöka.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja dina tillägg
  1. Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 1
1. Bestäm om den typ av hår du vill ha. Hårförlängningar kommer i två olika gör: syntetisk eller människa. Syntetiska förlängningar är en konstgjord keratin / plastblandning som efterliknar utseendet på mänskligt hår. Mänskligt hår doneras av riktiga människor och repuriposed i förlängningar. Mänskliga hårförlängningar kommer också i många kvaliteter, som brasilianska, indiska, malaysiska, tre av de mest populära. Alla de bästa kvaliteten och texturerna av mänskligt hår kommer i sitt mest naturliga tillstånd, vilket möjliggör rakt, curling och även färgning till önskad färgnivå. Naturliga brasilianska, indiska och malaysiska hårinstallationer kommer att ha olika grader av texturer, såsom våg (en naturlig C-bildning under hela väften), naturlig krullning, (något rakt med naturlig kropp och fullhet mot ändarna och tätt curl (väven har en naturliga mycket täta ringläter). När man väljer mänskligt hår installerar det alltid att använda hår som ligger närmast din egen naturliga konsistens, det här kommer att möjliggöra en smidig blandning när du installerar dina tillägg.
  • Syntetiska tillägg gör ett mycket bra jobb med att efterlikna utseendet på mänskligt hår, men saknar en del av texturen som naturligt hår upprätthåller. Samtidigt tenderar syntetiska förlängningar att vara shinier än naturligt mänskligt hår.
  • Mänskligt hår är mycket dyrare än syntetiskt hår, men det är också mer mångsidigt och naturligt utseende. Till skillnad från syntetiska tillägg kan det vara utformat med värmeverktyg, kemiskt behandlat, färgat och tvättat och stylat.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 2
    2. Tänk på clip-in hårförlängningar. Dessa är antingen syntetiskt eller mänskligt hår som är fästa på ett hårklipp vid basen som möjliggör tillfälliga förlängningar i ditt hår. Det här är ett bra alternativ om du bara vill ha tillägg för en viss händelse eller dag.
  • Dessa är de billigaste tillgängliga hårförlängningarna, och är också det enklaste att installera. De tar bara några minuter att sätta in.
  • Clip-in Extensions måste återställas dagligen när de börjar falla ut under en dag. De är inte särskilt bekväma att sova i.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 3
    3. Överväga fusion hårförlängningar. Fusionstillägg är syntetiskt eller mänskligt hår som behandlas i ena änden med antingen ett speciellt lim eller keratinvax som smälts i ditt naturliga hår.
  • Fusion Extensions är de längsta varaktiga förlängningarna, men är också betydligt dyrare än clip-ins.
  • Även om fusionsförlängningar använder värme, är de inte så skadliga för ditt naturliga hår. Om du är rädd för skador, kolla på kalla fusionstillägg.
  • På grund av svårigheten att applicera fusionstillägg själv, för de bästa resultaten har en vän eller stylist tillämpa dem för dig.
  • Metod 2 av 3:
    Applicera Clip-In Hair Extensions
    1. Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 4
    1. Köp wefts av hår som matchar din hårfärg. En väft av hår är en enda rad hår som ska klippas mellan dina egna hårslag för att lägga till längd. Du kan köpa antingen syntetiskt eller mänskligt hår i weft, med den senare är den pricier av de två alternativen.
    • Matcha din färg så gott som möjligt. Hårförlängningar är avsedda att se naturligt, vilket de inte kan göra om det finns en enkel skillnad i hårfärg.
    • Hitta den högra längden på håret. Även om du självklart vill att dina tillägg är längre än din nuvarande längd, undvik att lägga till en dramatisk mängd skillnad mellan din naturliga längd och förlängningarna. Inte bara kommer det självklart att se falskt, men det kommer att kosta en betydligt högre summa pengar. Håll dig till 4 tum (10.2 cm) extra längd högst.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 5
    2. Dela håret i sektioner. Du kan göra det genom att dra hela håret på toppen av huvudet i en hästsvans. Lämna en tunn del av håret mot nacken / baksidan. När du lägger till tillägg fortsätter du att släppa ner fler delar av håret på ungefär en tum vardera.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 6
    3. Reta ditt hår. Ta en backkam och råtta ditt hår på rötterna. Du vill att ditt hår ska vinna ½ till en full tum i volymen vid botten av strängarna.
  • Reta ditt hår ger förlängningarna något att hålla sig till. Naturligt hår är för halt för klippen att hålla länge utan att glida ner dina strängar.
  • Ratting Rötterna i YourHair ger också täckning för klippen. Detta gör det svårare att berätta för att du bär förlängningar.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 7
    4. Ta ett väft och klämma till ditt hår på rötterna. Du borde kunna gräva in i den retade delen av håret för att tillåta den bästa pinnen.
  • Var noga med att jämnt rymma förlängningarna, så att du har en längd längd hela vägen runt ditt huvud.
  • Du kan ge ditt hår utseendet på lager. Applicera förlängningarna i jämnt åtskilda vertikala sektioner. Du kan behöva klippa förlängningarna för att blanda dem med ditt naturliga hår.
  • Känn dig fri att skära eller trimma dina förlängningar för att matcha resten av ditt hår. Du är inte skyldig att lämna dem som-är från förpackningen.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 8
    5. Ta bort en annan del av håret från din hästsvans. Upprepa samma steg som ovan, genom att reta ditt hår på rötterna och lägga till i en väft i taget.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 9
    6. Avsluta din hårstil. Reta ditt hår på rötterna och borsta ut det övre lagret så att det är jämnt. Dina Clip-In Extensions ska vara helt blandade så att du inte kan se dem på rötterna i dina lås.
  • Om du kan se klippet från dina förlängningar, omordna dem så att de inte är synliga.
  • Var noga med att dina förlängningsklipp inte kan ses även om du lägger ditt hår i en hästsvans. De borde vara tillräckligt nära rötterna och blandas med tillräckligt med lager som de är osynliga för det blotta ögat.
  • Metod 3 av 3:
    Applicera fusionstillägg
    1. Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 10
    1. Klargöra ditt hår. Det finns många klargörande schampon tillgängliga för köp som hjälper till att rengöra dina lås av alla uppbyggnader eller rester som kan förhindra att förlängningarna klibbar på ditt hår.
    • Använd inte balsam eller andra hårprodukter efter att ha klargjort ditt hår, eftersom du kommer att lägga till i de saker du just har tagit bort med ditt klargörande schampo.
    • Om du är rädd för ditt klargörande schampo strippar för mycket, leta efter de som annonserar känslig hud och är gjorda av organiska material istället för fler kemikalier.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 11
    2. Torka ditt hår helt. Om ditt hår är alls fuktigt, kommer limet från förlängningarna inte att kunna hålla fast.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 12
    3. Gör en divider för ditt hår. En delare kommer att avdela små bitar av ditt hår för att säkra till förlängningarna, såväl som att skydda din hårbotten från att bli bränd. För att göra detta behöver du en bit av cardstock ca tre tum i diameter.
  • Klipp kardstocken i en cirkel, runt tre inches bred. Det behöver inte vara helt formad, men med den krökta siffran kommer att fungera bäst.
  • Skär en slits på ena sidan av cirkeln till mitten, som att dra radien. I mitten av cirkeln, gör ett förstorat hål ett till två millimeter breda.
  • Nu kommer du att kunna glida små hårstycken till mitten av Cardstock-cirkeln, där fusionsförlängningen kan fästas säkert vid roten utan att bränna huvudet.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 13
    4. Sektion ditt hår börjar vid basen. Dela ditt hår runt två inches från nacken, pinning allt över det märket till toppen av ditt huvud.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 14
    5. Sätt en hårsträng i din Cardstock-delare. Plocka upp små sektioner och dra dem genom divideraren. En hakkrok kan vara mycket användbar för detta. Detta kommer att vara det första stycket du säkrar, och borde vara runt samma storlek på hårförlängningssträngen. Om du behöver, klippa dividern i ditt hår med en bobby pin eller hårklipp.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 15
    6. Fäst en sträng av förlängningen till ditt uppdelade hår. Ställ upp slutet på förlängningen med hårets rötter så att det är så nära hårbotten som möjligt.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 16
    7. Använd ett platt järn för att säkra förlängningen. Håll slutet på förlängningen och ditt hår av rötterna i plattjärnet i några sekunder. Ta bort plattjärnet i några sekunder och upprepa. Var försiktig så att du inte bränner ditt eget hår i processen.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 17
    8. Rulla de smälta strängarna i ditt naturliga hår. Använd fingertopparna på det fortfarande varma håret, gör en rullande rörelse för att blanda förlängningen med ditt naturliga hår. Detta kommer att bidra till att ställa in limet eller smält keratin.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 18
    9. Ta bort hårdelaren. Ta en annan sektion från samma hårdra av hår och byt ut din Cardstock-delare på en ny hårsträng. Kom bara ihåg att vara försiktig med den nyfusionerade sektionen.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 19
    10. Upprepa stegen att dela och fusera håret. Lagerförlängningar jämnt över huvudet så att de verkar mest naturliga. Fortsätt denna process tills du har använt alla dina tillägg.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 20
    11. Stil ditt hår. Använd en borste som inte har några nib eller bulgingändar på spetsarna på borstarna så att du inte drar ut dina nyfusionerade tillägg. Det borde inte finnas något problem enligt din grundläggande stilrutin efter förlängningar så länge du är försiktig så att du inte skadar fusionens bas.
  • Borsta inte eller kamma håret nära hårbotten.
  • För mycket spänning kan resultera i att förlängningarna glider eller faller ut.
  • Bild med titeln Applicera hårförlängningar Steg 21
    12. Ta hand om hårförlängningarna. Borsta håret regelbundet, se till att du undviker att borsta för nära hårbotten. Vid tvättning av dina tillägg, använd sulfatfria produkter och inte villkora hårbotten. Inlämningsbehållare kan hjälpa dig att hålla ut tangles.
  • Använd en mycket mild touch. Gnugga inte, skrubba eller bogsera på ditt hår.
  • Du måste ha förlängningarna omgivna var sjätte till åtta veckor, eftersom de kommer att börja glida ut runt den här tiden.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Det är bäst att lätta dig i världen av hårförlängningar, så börja med det billigaste alternativet först.
  • När det är möjligt, ha en professionell hårstylist tillämpa förlängningar för dig. Även om det kan vara dyrare, kommer det avsevärt att minska den mängd stress du måste hantera och öka sannolikheten för framgångsrika förlängningar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande