Hur man tillämpar förbundna hårförlängningar

Vill ha fullt, långt hår utan spolen av salongen? Prova förbundna hårförlängningar - eftersom lim är redan bifogat, är de en snap att applicera, även om du inte har erfarenhet av förlängningar. För att göra upplevelsen roligare, fråga en vän att hjälpa till. Om du fortfarande är lite osäker på hur du lägger dem till ditt hår, läs bara för svar på några av de vanligaste problemen.

Steg

Fråga 1 av 7:
Hur många förlängningar behöver jag?
  1. Bild med titeln Applicera keratin hårförlängningar Steg 9
1. För att lägga till tjocklek till tunt hår, behöver du 50 till 100 tillägg. Om ditt hår är naturligt tunt, behöver du förmodligen sätta i minst 50 förlängningar eller upp till 100 för tjockt, långt hår. Planera att fästa 1 rad över baksidan av huvudet direkt i mitten. Applicera en annan rad ca 1 tum (2.5 cm) under det. Sedan sätt 2 korta rader av förlängningar på sidorna av ditt huvud nära dina tempel för att ge dig ett naturligt utseende.
  • 2. Använd 125 till 175 stycken om du lägger längd på tjockt hår. Tjockt hår behöver fler förlängningar så det är inte märkbara luckor i längd. Syfte för att tillämpa 4 till 6 rader av tillägg på baksidan av ditt huvud och 3 till 4 rader på sidorna av ditt huvud. Om ditt hår är väldigt tjockt, måste du applicera mer rader nära toppen av ditt huvud än om ditt hår är medium eller tunt.
  • 3. Få 150 till 250 stycken om du lägger till förlängningar till kort hår. Kort hår tar mycket förlängningar! Om ditt hår är tunn, planera med att använda 150 till 175 stycken. För medelt tjockt hår, använd 200 till 225, eller för tjockt hår, få minst 250 stycken. Detta ger dig tillräckligt med bitar för att fästa 8 till 10 rader på baksidan av ditt huvud och 6 till 8 rader på sidorna.
  • Det kan tyckas som många bitar, men det är bättre att ha extra än att springa ut medan du gör ditt hår.
  • Fråga 2 av 7:
    Hur många rader av hårförlängningar behöver jag?
    1. Bild med titeln Applicera förbundna hårförlängningar Steg 4
    1. Du behöver 2 eller 3 rader i ryggen och 2 på sidorna. Kamma en horisontell linje över mitten av baksidan av ditt huvud. Klippa upp håret som ligger över den här raden så det är inte i din väg. Därefter dela ned sektionen i 2 eller 3 jämn rader. Dela håret på sidorna av huvudet i 2 horisontella sektioner, liksom. Håll dessa sektioner separerade och klippta ur vägen.
    • Om du tillämpar förlängningar till kort hår, planera för att göra 6 till 8 rader på varje sida av ditt huvud. Kom ihåg att hålla dem ca 1 tum (2.5 cm) från varandra.
    Fråga 3 av 7:
    Hur ska jag bifoga förlängningarna till mitt hår?
    1. Bild med titeln Applicera förbundna hårförlängningar Steg 5
    1. Samla en del av hår och poppa skärmen på den nära hårbotten. Börja arbeta på den vänstra änden av den nedre raden om /2 tum (1.3 cm) från kanten. Ta en liten del av håret som är samma bredd som förlängningen - vanligtvis runt /4 tum (0.64 cm) -Och tryck den cirkulära skölden som följde med förlängningarna på håret. Håll skärmen /2 tum (1.3 cm) från hårbotten.
    • De flesta förbundna tillägg kommer med en rund värmeskydd, men om ditt paket inte hämtade bara en generisk hårförlängningsköld på din lokala skönhetsbutik.
    • Skölden skyddar ditt omgivande hår från limet. För att hålla den på plats kan du klippa skärmen på håret som är närmast din hårbotten.
    • Det tar tid att tillämpa förlängningarna eftersom du måste göra 1 litet segment åt gången. Lyckligtvis blir du snabbare när du går.
  • 2. Placera förlängningsbindningen på håret och kolla värmeverktyget på det i 3 sekunder. Bindningen är den hårda, nagelformade änden av förlängningen. Tryck det upp mot den lilla delen av ditt eget hår som hänger ut ur skölden. Därefter nypa bindningen med ditt hår med värmeverktyget som är utformat för dina hårförlängningar. Håll den på plats i 3 sekunder så limet smälter.
  • Du kommer förmodligen att se limet smet eller sprida lite som det smälter - det här är helt okej! Du kommer att forma och säkra förlängningen nästa.
  • 3. Rulla den smälta förlängningen med ditt hår och ta bort skölden. Lägg åt värmeverktyget och arbeta snabbt! Knippa den smälta delen av förlängningen och ditt hår med tummen och pekfingret. Klämma och rulla det så limet säkrar med ditt hår och förlängningen stannar på plats.
  • Rulla bindningen och håret i ca 5 sekunder för att få en solid håll.
  • 4. Applicera varje förlängning /2 tum (1.3 cm) från varandra längs varje rad. Samla ett annat segment av hår /2 tum (1.3 cm) bort från förlängningen du just applicerat och poppa den genom hårskölden. Tryck och rulla en annan förlängning på plats, fortsätt sedan tillämpa förlängningar längs raden. Applicera din senaste tillägg /2 tum (1.3 cm) från slutet av raden.
  • När du väl bifogar förlängningarna till den nedre raden, låt ner nästa rad av hår och lägg till mer. Avsluta med raderna på sidan av ditt huvud.
  • Fråga 4 av 7:
    Kan jag tvätta och villkora mina förlängningar?
    1. Bild med titeln Applicera förbundna hårförlängningar Steg 9
    1. Tvätta håret försiktigt och villkorade inte bindningarna. Vänta en hel dag innan du schampo eller skickar ditt hår. Var verkligen mild när du tvättar så att du inte drar på obligationerna eller får dem oljiga. I stället för att vända håret och tvätta det i diskbänken, tvätta håret i duschen. När du skickar, behåll produkten 3 tum (7.6 cm) bort från din hårbotten så det kommer inte nära dina obligationer.
  • 2. Blott håret torrt med en handduk istället för att gnugga. Om du är som de flesta är det förmodligen din vana att ta en handduk och börja gnugga håret torrt, men det kan verkligen skada dina förlängningar. För att behandla dem försiktigt, sätt ditt hår med en handduk så det absorberar vattnet. Därefter, torka ditt hår på en lågvärmeinställning.
  • Fråga 5 av 7:
    Hur ofta ska jag borsta mina förlängningar?
    1. Bild med titeln Applicera Keratin Hair Extensions Steg 15
    1. Borsta dina tillägg 2 eller 3 gånger om dagen. Det är verkligen viktigt att hålla dina tillägg från att tangla ihop, men du behöver fortfarande vara mild med dem. Kör en vildsvin och nylonborste eller en loopborste genom ditt hår minst två gånger om dagen. Börja borsta från ändarna mot bindningen, men hoppa över hårbotten eller du kan böja obligationerna.
    • Pop på ett lock eller fläta ditt hår innan du går och lägger dig så att håret inte blir trassigt medan du sover.
    Fråga 6 av 7:
    Hur länge kommer förlängningarna att vara i mitt hår?
    1. Bild med titeln Applicera förbundna hårförlängningar Steg 12
    1. Förbundna hårförlängningar kan vara upp till 4 månader! Om du har applicerat tillägget korrekt och du övar dagligt underhåll, ska förlängningarna se bra ut i upp till 4 månader.
    Fråga 7 av 7:
    Hur får jag förbundna hårförlängningar ut?
    1. Bild med titeln Applicera keratin hårförlängningar Steg 18
    1. Squirt 3 eller 4 droppar av borttagningsprodukt på bindningen. Köp förlängningsavlägsnande vätska eller lösningsmedel som fungerar med dina hårförlängningar. Sedan kläm 3 eller 4 droppar av produkten på bindningen som är nära din hårbotten. Det fungerar för att bryta ner limet så att du enkelt kan få förlängningen.
  • 2. Knippa bindningen med plana tänger för att bryta upp bindningen. Knippa bindningen ca 5 gånger för att hjälpa lösningen att arbeta i limet. Detta bidrar också till att smula limet så det är lättare att få förlängningen ut.
  • 3. Dra ut förlängningen och tvätta håret. Du kanske kan drabbas av förlängningen och få den att komma ut direkt eller du kan behöva använda en fin-tandad kam för att dra ut det. När du har fått alla förlängningar ur ditt hår, tvätta ditt hår med schampo och balsam.
  • Tips

    Arbeta med hårförlängningar som är den färg du vill att ditt hår ska vara istället för att applicera dem och dö dem.
  • Det kan vara knepigt att applicera hårförlängningar till ditt eget hår, så du kanske frågar en vän att hjälpa!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande