Hur man klär sig som en landsflicka

Oavsett om du strävar efter äkthet, besöker de breda öppna utrymmena i landsbygden, eller helt enkelt vill injicera en ny känsla av stil i ditt dagliga slitage, kan anta landets tjejstil vara kul, frigöra och enkelt att mästare. Följ dessa steg för att se ut som om du har gått rätt av uppsättningen av Nashville.

Steg

Metod 1 av 3:
Innan du börjar
Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 1
Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 1
1. Bestäm dina skäl för att anta en landstil. Behöver du en mer utilitaristisk, funktionell stil? Föredrar du en sexigare utseende att slå klubbkretsen? Är det grossisten av landklänning som passar din personlighet? Att veta vad dina intentioner är hjälper dig att anpassa din garderob.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 2
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 2
    2. Börja små. En annan topp, några nya stövlar, eller den högra kjolen kommer att sätta dig på rätt väg. Det kan vara krossat att anta ett nytt utseende över natten. Lätt in i det, experimentera för att ta reda på vad som fungerar för dig och vad som ska lämnas på försäljningsstället.
  • Metod 2 av 3:
    Bygga outfiten
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 3
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 3
    1. Välj ett färgschema. Landstil använder mycket red och blues. Lättare färger är vanligtvis bättre i ett sunnigare klimat. Brunt läder är ofta bättre än svart. Matcha, men skapa kontrast. Använd om det behövs ett färghjul för att bestämma vad som fungerar bäst.
    • Mörkare nyanser är mindre lämpade för varma klimat men dölj smuts bra. Planera i enlighet därmed.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 4
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 4
    2. Bära en enkel, avslappnad topp. En vanlig färgad tee eller en välpassande knapp-ned-topp är enkla och effektiva. Ärmlängd, halsringning och material är alla faktorer att tänka på. Kvinnors toppar är mycket varierande, och du kan visa upp så mycket eller så lite hud som behövs för att passa din individuella stil.
  • För den försökte och sanna cowgirl slår ingenting en snäppknapp pläd eller röd och vit rutig skjorta. Grafiska tees kan vara snyggt, men välj en design noggrant, och gör inte misstaget att man antar att en öllogo eller en konfedererad flagga automatiskt gör bäraren landet.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 5
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 5
    3. Sätta på ett bra par jeans. Ingenting säger land ganska som Blue Denim. Rakt eller boot cut jeans fungerar bäst. Levi och Wrangler är klassiska västmärken som inte kommer att bryta banken. Guld eller vit tråd kompletterar ett bra par snyggt. Undvik utarbetade, prickiga mönster. Jeans med lägre stigningar är ett säkert val. Höga stigningar är mer traditionella och svåra att dra av i en icke-arbetsinställning.
  • För en särskilt varm sommardag, välj ett par kort Jean Shorts.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 6
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 6
    4. Prova på en klänning eller kjol. Tunna bomulls- eller bomullsblandningar blir den mest mångsidiga, men denim fungerar här också, och kan vara mycket traditionell. Ljus, solbränna eller bleka färger är säkra. Blommönster fungerar också bra. Kjolar ska stoppa en tum eller två kort av knäet, men kan ibland gå längre. Långa sommarklänningar kan vara användbara på en blåsig dag.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 7
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 7
    5. Bära stövlarna. Det finns ingen ersättning för cowboy stövlar. Klackar är helt enkelt för tungt för att försöka navigera genom fält av torkad dung. Det är svårt att gå fel med färgen och stilen: lång, kort, spänne, ingen spänne, utsmyckad eller minimal broderi alla arbetar utomordentligt bra. (Korta stövlar är bäst slitna med shorts eller kjolar, dock). Har åtminstone flera par att byta ut i olika färger och stilar. Läder är viktigt, och plast bör reserveras för nätter ut på staden.
  • Du kan hitta stövlar i nästan alla prisklass, men förväntar sig att betala minst $ 200 för ett kvalitet, varaktigt par.
  • Metod 3 av 3:
    Slutföra utseendet
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 8
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 8
    1. Håll ditt hår länge. Rak, vågig, lockig, det spelar ingen roll. Endast fasta, naturliga färger. Inga höjdpunkter.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 9
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 9
    2. Accessorisera. För smycken, prova ett par smakfulla ljuskrona eller örhängen i både klassiska och unika stilar och ett matchande kors halsband. Guld fungerar såväl som silver. Bandanas är mångsidiga och omedelbart, igenkännligt land.
  • Begär inte synd av för mycket smycken. Du borde inte bjuda in jämförelser med Mr. T.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka steg 10
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka steg 10
    3. Cowboy hattar är valfria. Så är bälten med stora spännen.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 11
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka Steg 11
    4. Applicera en tonad fuktkräm i stället för stiftelsen. Applicera en korallblod med en liten brons underton för ett sångissat utseende på äpplen av dina kinder. Applicera en kappa brun mascara och en ren läppglans. Ingen tung eyeliner. Svart mascara är bra. För eyeliner, använd något som kommer att markera dina ögon. Om du har blåa ögon, använd svart eller marinblå. För grön, använd brun eller en smaragd färg. För brun, brun eller svart fungerar bra!
  • Precis som med smycken, håll det smakfullt och diskret.
  • Bild med titeln Klänning som ett landsflicka steg 12
    Bild med titeln Klänning som ett landsflicka steg 12
    5. Överdriv inte parfym. Ett par sprayer är gott. Landflickor har ett ljus, blommigt lukt.
  • Tips

    Underskatta aldrig Pride, förtroende, en avväpnande demeanor och ett varmt leende.
  • Låna från ikonerna. Taylor Swift, Carrie Underwood, Connie Britton, Kellie Pickler, Dolly Parton, Miranda Lambert, Fay Hield och Laura Bell Bundy alla exemplifierar land på sin egen väg.
  • Gå längre än huden djupt. Öppna dig själv med nya möjligheter och erfarenheter att belysa landets livsstil. Landskläder gjordes för att bäras utomhus.
  • Ta en tur till fashionabla södra lokaler för att hämta på klänning och mannerismer i regionen. Nashville, Atlanta och Dallas alla har särskiljande stilar.
  • Använd internet. Webbplatser som PolyVore, Chictopia, Pinterest och Tumblr är alla bra resurser för visualisering av obegränsade outfit-kombinationer.
  • Landflickor brukar inte ha stora örhängen. Du bör bära dubbar, kors eller små hjärtan. Har inte en garderob full av rosa camo. Camo är bara bra för jakt. Tennisskor är bra att ha. Kom ihåg att alla landsflickor gillar att hålla sakerna enkla.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande