Hur man slutför tom nooks uppgifter i djurkorsning: wild world

För att kunna använda tjänsterna och objekten Tomkrok, Du måste först slutföra uppgifter och ärenden i hans begäran. Läs den här artikeln för att få reda på hur du slutför dessa uppgifter.

Steg

1
Bild med titeln Animal Crossing_02_177.jpg
Bild med titeln Animal Crossing_02_177.jpgSe till att du har minst sju öppna slitsar I din inventering innan du börjar. Han vill att du ska göra ärenden, så det är viktigt att få dem öppna.
  • 2
    Bild med titeln Animal Crossing_03_149.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_03_149.jpgGå och se Tom Nook i affären. Han ger dig arbetskläder som butikens uniform. Gå in i din inventering och dra uniformen över till din karaktär. Prata med honom igen efter att du är klar.
  • 3
    Bild med titeln Animal Crossing_04_23.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_04_23.jpgVäxt träd utanför affären. Han kommer nu att be dig att göra lite trädgårdsarbete runt sin butik - Tom vill ha utsidan av sin butik för att vara förskönad. Gå utanför affären och gå in i din inventering. Tryck på en växt eller en blomma som han skulle ha gett dig och välja "växt". Du kan plantera saker i slumpmässiga platser runt affären, men du kan inte plantera mellan byggnader. Gå tillbaka i affären och få din nästa uppgift från Tom.
  • 4. Presentera dig själv för alla i stan. Du måste chatta med alla dina grannar såväl som borgmästaren. Du måste också upprepa att prata med dem tills en av dem frågar efter din födelsedag. Gå tillbaka i affären och få din nästa uppgift från Tom.
  • 5
    Bild med titeln Animal Crossing_05_523.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_05_523.jpgGör en möbelleverans. Tom kommer att ge dig en möbel att ta till en granne i din, som han kommer att berätta när du får möblerna. Prata med den personen och välj alternativet "Leverans!`. Din inventering kommer nu att öppna, så välj möbelposten. Du får då en gåva i gengäld. Gå tillbaka i affären och få din nästa uppgift från Tom.
  • 6
    Bild med titeln Animal Crossing_06_691.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_06_691.jpgSkapa ett brev och leverera det. Tom kommer att ge dig ett namn på en person och brevpapper. Gå in i din inventering, tryck på brevpapper och tryck på "Skriv brev". Välj det specifika namnet från listan och skriv ditt brev. Gå till rådhus och gå på "Postkontor matta". Ge Pelly ditt brev att maila det. Gå tillbaka i affären och få din nästa uppgift från Tom.
  • 7
    Bild med titeln Animal Crossing_07_71.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_07_71.jpgLeverera mattan. Tom kommer att ge dig matta för att ta den till någon, som han igen kommer att berätta när du får mattan. Bara leverera det till den personen med samma teknik som du brukade leverera möbler, ta emot något i gengäld, och sedan gå tillbaka till Tom för din nästa uppgift.
  • 8
    Bild med titeln Animal Crossing_08_730.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_08_730.jpgLeverera en vattenburk. Upprepa samma process med vattnet som du gjorde med mattan. Gå tillbaka till Tom för att få din senaste uppgift.
  • 9
    Bild med titeln Animal Crossing_09_443.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_09_443.jpgSkriv ett anslagstavla. Gå till anslagstavlan precis utanför rådhuset. Knacka på "Posta" och skriv ett meddelande genom att använda tangentbordet på skärmen. Du kan antingen använda din pennus för att trycka på tangenterna, eller använd piltangenterna för att välja ett brev på tangentbordet och "A" -knappen för att välja den. Gå tillbaka till tom. Han kommer då att berätta att du är allt gjort med uppgifterna, men du behöver fortfarande betala inteckning med metoder runt staden.
  • 10
    Bild med titeln Animal Crossing_11_379.jpg
    Bild med titeln Animal Crossing_11_379.jpgGå utanför och fira! Du kommer att lämna affären, och en liten melodi kommer att spela. Njut av det ögonblick du är gratis! Tom kommer att dra av 1 400 klockor från din inteckning.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När du letar efter människor, var noga med att komma ihåg vem de är eller undviker att göra onödigt att prata med andra. När du behöver något från dem eller vill göra en leverans, kan de vara i dåligt humör och kommer att vägra att prata med dig. Lösningen på detta är att gå tillbaka till ditt hus, rädda spelet, kom tillbaka och hitta allt normalt igen.

    Saker du behöver

    • Animal Crossing Wild World Game Card för DS
    • Nintendo DS (vilken version som helst)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande