Hur man svarar gracies frågor om djurkorsning: wild world

I Animal Crossing: Wild World kan du stöta på möjligheten att få Fashionista Badge från Gracie när hon besöker din stad. När du har fått Fashionista-märket (som verkligen är som ett certifikat) kan du fortsätta att ta frågesporter från henne när hon besöker och tjänar några sällsynta gracie-objekt.

Steg

Del 1 av 2:
Acceptera quiz
  1. Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 1
1. Gör utrymme i dina brevluckor i ditt mail. Mest troligt kommer du att ha en gratis plats öppen i dina brevluckor - men om du inte gör det måste du kassera ett brev för att göra en fri plats. Du kan inte initiera frågesporten med Gracie om du inte har en plats öppen.
  • För att kassera ett brev, klicka på det och välj sedan "Kassera" genom att trycka på "A" över det alternativet.
  • Du behöver en tillgänglig brevplats eftersom om du har slutfört en quiz, skickar Gracie dig ett certifikat via post. Om det inte finns något utrymme i dina brevluckor för att acceptera posten, kommer hon inte ens att ge dig möjlighet att ta quiz (hon kommer också att säga något i linje med det här).
  • Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 2
    2. Prata med Gracie. Gracie kommer att besöka din stad slumpmässigt i djurkorsning, så du måste kontrollera om hon är där. Om hon är i stan kommer hon att visas framför stadshuset där hennes bil är parkerad.
  • Prata med henne genom att trycka på "A."
  • Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 3
    3. Acceptera frågesporten. Det finns inga förutsättningar att engagera sig i andra quiz än att ha en öppen bokstav. Så även om det här är din första gången som stöter på Gracie, borde hon fråga om du vill ha ett Fashionista-märke. Välj "Du vet det!"För att starta en quiz.
  • Om du vill veta lite mer om Gracies modeuppdrag för att hjälpa till att förbereda dig själv för quiz, välj "Uhhh .....Vad?"Som uppmanar Gracie att berätta lite om den fashionista check.
  • Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 4
    4. Ta quiz. Frågorna och svaret är alltid helt randomiserade. Hennes svar ger nyckelkomponenterna att hon ska leta efter:
  • "Dessa modiga, obefläckat klädda krigare måste visa exceptionell stil ... och vara mästare på accessorizingskonst. Åh, och älskling, de måste svara på en fråga om sann stil."
  • Gracies svar indikerar att du måste bära en outfit som innehåller tillbehör och matchar väl i en stil, och du måste svara på frågan till hennes quiz.
  • Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 5
    5. Kolla din mail. Om du lyckas får du Fashionista-märket i ett av dina brevluckor, och du kommer att kunna ge Gracie Bells på framtida besök i utbyte mot potentiellt sällsynta gracie-objekt!
  • Del 2 av 2:
    Svara gracie

    Att svara på Gracies frågor är inte nere till en vetenskap och lämnar många spelare gissar. Följande är tips och idéer som kan bidra till att framgångsrikt slutföra Gracies quiz:

    1. Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 6
    1. Välj alltid det första svaret på någon fråga. Många spelare rapporterar detta som den mest framgångsrika metoden. Det finns ingen fast resonemang bakom denna metod än de uppenbara resultaten.
  • Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 7
    2. Försök att svara på det sätt som Gracie skulle. Gracie är en snobbig / snooty giraff. Du kan berätta för konversation med henne att hon ogillar små städer och saker som hon uppfattar för att vara associerade med dem. Istället gillar hon extravaganta och glamorösa saker.
  • Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 8
    3. Klä sig väl. Resultatet kan inte vara helt beroende av dina svar - som noterat ovan, ser Gracie också på din outfit, så den här teorin stöder att det finns ett doldt totalpoäng bestående av både hur Graci värderar din outfit och hur bra du svarar på de frågor som avgör om du får det fashionista märket eller inte.
  • För att imponera Gracie, följ hennes standarder för att bära endast kläder som matchar (i.e., Använd inte kläder av olika stilar på samma gång) och genom att korrekt accessorisera och inkorporera hatt eller glasögon eller andra föremål i din outfit.
  • Bild med titeln Svar Gracies frågor om Animal Crossing_ Wild World Steg 9
    4. Ha kul att försöka svara på gracie. Kom ihåg att hennes frågor är slumpmässiga - det finns inga uppsatta frågor som har satt svar. De två första idéerna om hur man lyckas på Gracies modecheck motsätter sig ofta varandra, och de arbetar ofta båda. Även om resultaten kan vara slumpmässiga, glöm inte att ha kul med spelet.
  • Som ett exempel på slumpmässigheten laddade en spelare en video till YouTube av sin interaktion med Gracies quiz. Han väljer inte det första svaret på varje fråga, men han får det Fashionista-märket, därmed direkt motsäger mandatet att svara på varje fråga med förstahandsvalet.
  • Men andra spelare kunde stöta på samma uppsättning frågor, svara på dem alla med förstahandsvalet och eventuellt fortfarande få det fashionista märket.
  • Tips

    Du bör överväga att spara ditt spel strax innan du pratar med Gracie så att du kan ladda om om du får fel. Om du är missnöjd med frågesporten, avsluta spelet utan att spara och ladda det spara som du gjorde precis innan du pratar med Gracie. Hennes frågor och möjliga svar kommer att vara annorlunda den här gången, men åtminstone får du en chans att få det fashionista märket.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande