Hur man viker bandaner

Typiskt kvadratiskt och i ett Paisley handkerchief mönster, är bandaner ett bra sätt att hålla ditt hår ur ditt ansikte. Inte bara det, men det finns många sätt att vika dem för att lägga till ett färgstarkt tillbehör till någon outfit. Vissa bandaner är mer kreativa och visar dina favoritband eller andra intressen. Oavsett din anledning att bära dem, vikning och säkra dem kan göra hela skillnaden.

Steg

Metod 1 av 4:
Huvudbandsve
1. Vik din bandana i en triangel. Platta din bandana på bordet. En fyrkantig bandana fungerar bäst för den här stilen. Placera det som en diamant och vika den i hälften för att bilda en triangel.
  • 2. Skapa en lång remsa ur din bandana. Vik basen av triangeln upp ca 1-2 tum (2.5-5 cm) mot toppen av triangeln. Skaffa vikningen och upprepa, vikning tills bandanen är en smal rektangel.
  • 3. Slå på huvudbandet. För ett enkelt huvudband, placera mitten av remsan mot pannan. Binda ändarna runt baksidan av ditt huvud, med två knutar för att hålla det säkert.
  • 4. Bära den med en toppbåge istället. Alternativt, placera mitten av din bandana-remsa på mitten av hårlinjen på nacken. Flytta dina två händer mot kanten av remsan och dra den på toppen av huvudet. Slå en dubbelknut ovanpå huvudet. Ta de korta ändarna som sticker ut ur knuten och öppna bandans vikar för att skapa din båge.
  • Vänd huvudet om du har bestämt dig för att bära ditt hår. När du har dragit hörnen till toppen av ditt huvud, vänd huvudet igen så att du kan se vad du binder.
  • 5. Säkra din bandana. Om du vill att bågen är off-center, är nu din tid att flytta den. Ta bara knuten med en hand och mitten av din bandana med den andra och skift den tills den når önskad plats. Pin bandetana nära öronen och på knuten för att hålla den från att skifta vidare.
  • Metod 2 av 4:
    Huvudsjal
    1. Vik ett enda hörn av din bandana. Lägg ut din bandana. Du vill ha en fyrkantig bandana för att göra den här typen av vik. Ta hörnet närmast dig (bottenhörnet) och vik upp det så att punkten träffar Bandana centrum.
    • Om du har en mindre bandana, gör den här vikten mindre, gör det inte till mitten. Detta ger dig mer tyg för att sträcka över huvudet.
  • 2. Wrap Bandana runt ditt huvud. Håller din bandana på varje hörn av veckan, placera över pannan. Se till att den lilla tygstycket du viks är på insidan. Flytta dina händer utåt mot de två sidohörnen, dra dem mot baksidan av ditt huvud. Det övre hörnet av Bandana kommer att vara på toppen av ditt huvud.
  • Om det gör det lättare kan du böja över fram för att utföra detta steg.
  • 3. Binda din bandana. Använd de två sidohörnen för att knyta en enda knut på baksidan av ditt huvud. Du vill ha det tillräckligt hårt så att det känns säkert. Var försiktig så att det inte gör det för hårt, för det blir obekväma.
  • 4. Vänd övre hörnet och binda det på plats. Håll en hand på knuten du har skapat. Ta det övre hörnet av Bandana över toppen av ditt huvud och till knuten. Placera den över din ursprungliga knut och använd dina sidohörn för att knyta en annan enda knut över denna bit. Detta kommer att fånga övre hörnet mitt i en säker dubbelknut.
  • 5. Göra nödvändiga justeringar. Du kan hålla på framsidan och dra knuten för att lossa din bandana. För att dra åt det, använd båda händerna för att dra åt knuten så säkert som möjligt. Om du har längre ändamål än du vill, skapa en trippelknut för att förkorta dem.
  • Metod 3 av 4:
    Ponytail tillbehör
    1. Dra ditt hår i en ponnysvans. Innan du lägger till din bandana måste du ställa ditt hår. Dra tillbaka den i en ponnysvans i önskad höjd och säkra den med en elastik. Om du vill dra ut dina bangs, gör du det innan du lägger till din bandana.
  • 2. Skapa en mager strip med din bandana. Lägg din bandana platt. Du kan använda en kvadratisk eller rektangulär bandana för den här stilen. Om du har en fyrkantig bandana, vik den i hälften för att bilda en triangel. Om du har en rektangulär bandana, vika det varmt hundstil i hälften. Skapa en mager remsa genom att göra 1 "veck som börjar från botten av din bandana.
  • 3. Wrap Bandana runt din hästsvans. Vänd din ponnysvans över toppen av ditt huvud. Placera mitten av din skinny bandana-remsa på elastiken under din hästsvans. Flytta händerna mot bandans ändar när du tar upp det ovanför huvudet. När du drar ändarna upp, vrid din hästsvans tillbaka till sin naturliga position.
  • 4. Slå din bandana av. Ta en av ändarna och linda den under den andra för att skapa en knut. Dubbelknut det här om du känner att det inte kommer att vara säkert nog med en enda knut. Låt sidorna hänga bredvid din hästsvans. Lossa vikarna om du vill visa upp din bandana. Kör fingrarna genom din ponnysvans för att lossa dina hårsträngar runt Bandana för ett mer naturligt utseende.
  • Metod 4 av 4:
    Halsduk
    1. Bild med titeln Fold Bandanas Steg 15
    1. Använd din bandana som en halsduk eller halsduk.Detta är ett roligt, okonventionellt sätt att lägga till en bandana till din outfit. Du kan knyta det som en ascot wrap för att accessorize.
  • 2. Placera Bandana runt nacken. Ta två motsatta hörn och håll en i varje hand. Dra Bandana tätt och placera den runt baksidan av nacken med ändarna som hänger på framsidan.
  • 3. Skapa och säkra din loop. Vik ena änden över motsatt ände två gånger. Vid den sista veckan, ta sluten upp genom slingan i nacken. Ta båda händerna för att lossa wrap på framsidan av nacken. Lossa också det slut som du drog igenom din slinga för att skapa ditt Ascot-utseende.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande