Hur man falska snittkort

Falska skärningskort är ett knep som du kan använda för att få det att se ut som om du blandar eller skär ett kortdäck utan att faktiskt ändra kortens ordning. Denna teknik är användbar om du utför korttrickar och är något som alla amatörmagiker ska lära sig. Med tid och övning kan du lära dig hur man gör en enkel falsk snitt, en falsk trippelskuren, eller en falsk klippning på ett bord och trick människor att tänka på att du blandade däcken.

Steg

Metod 1 av 3:
Utföra en enkel falsk snitt
  1. Bild med titeln False Cut Cards Steg 1
1. Stripa av den nedre halvan av däck. Håll däcken i din dominerande hand. Använd ditt pekfinger och tumme för att klippa korten i hälften. Skjut hälften av däcket under den andra halvan av däcket och lägg den i din andra hand. Du borde ha hälften av däcket i varje hand.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 2
    2. Kvadratisk de två halvorna av däck och tryck på dem tillsammans. Sätt de två halvorna av däcket vinkelrätt mot varandra och tryck på däckens kanter tillsammans. Detta drag är avsett att kasta bort någon som tittar på att shuffle däcken.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 3
    3. Rotera den nedre halvan av däck över den övre halvan av korten. Medan du fortfarande håller den nedre halvan av korten, snurra din hand i en cirkel så den nedre halvan av däcket gör en full 180 graders rörelse runt den övre halvan av däcken. Detta kommer att se ut som om du gjorde en cirkel runt hälften av däcket med den andra halvan av däcken.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 4
    4. Slap den nedre halvan av däcken på ett bord. Kasta nu botten av däcken på bordet. Även om det alltid varit nedre sidan av däcken, blir ett otränat öga förvirrad och tror att du kastade ner den övre halvan av däcken först på grund av vad du gjorde i det sista steget.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 5
    5. Sätt den övre halvan av däcket över den nedre halvan av korten. Nu kommer du att slutföra illusionen genom att koppla den övre halvan av korten över den nedre halvan av korten. Korten är nu i exakt samma ordning, men folk kommer att tro att du skär dem.
  • Metod 2 av 3:
    Gör en falsk trippelskärning
    1. Bild med titeln False Cut Cards Steg 6
    1. Håll däcket i en hand. Den position som du behöver hålla ditt däck kallas Biddle Grip. Det här är när du håller korten med en hand, med tummen på kanten av däcken mot dig, och din ring och mittfingrar på motsatt sida av däck. Ditt pekfinger kommer att användas manipulera korten, och din hand ska placeras som en klo, med ditt pekfinger som vilar på däckets övre kort.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 7
    2. Klipp 1/3 av toppen av däck med ditt pekfinger. Applicera tryck på kortets kant med ditt pekfinger och lyft så att 1/3 av däcket skärs. Lite flytta den här delen av däcken till sidan för att separera portionerna av kort från huvuddäcket. Denna åtgärd är också känd som en swing cut.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 8
    3. Sätt 1/3 av däcken i din andra hand. När du har klippt däcket med ditt pekfinger, skjut korten över så att de hamnar i din andra hand. Korten ska vända ner, och handflatan på din andra hand ska vända upp. Du borde nu ha ett kort kort med 2/3 av korten i det och ett kort kort med 1/3 av korten i den.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 9
    4. Dela huvuddäcket i två. Använda en annan swingskärning, dela den större delen av kort i två lika och separata däck med ditt pekfinger. Håll dem i din ena, men använd ditt index och mittfingrar för att hålla dem separerade.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 10
    5. Överför det mindre däcket till botten av ditt huvuddäck. Med 2/3 däck som fortfarande delas i hälften, överför det mindre däck till din andra hand och håll det här däcket med ditt ringfinger och tumme. Samtidigt som du gör det, se till att alla däck fortfarande är lossna från varandra. Blanda inte korten helt eller du kommer att förlora spåret på ditt däck. Du borde nu ha 3 separata delar av ditt däck åtskilt av dina fingrar.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 11
    6. Dra ut mitten av däck med din andra hand. Nu, med din andra hand, dra ut mitten av däck. Fortsätt att hålla botten och toppdelen av huvuddäcket separerad med fingrarna.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 12
    7. Svänga den övre halvan av däcket på toppen av mittdelen. För att ge illusionen att du skär däcket måste du använda ett svängbart drag. För att svänga den övre delen av kort, använd ditt pekfinger för att trycka på huvuddäckets hörnkant så att den roterar med 90 graders vinkel. När det glider, lägg det över korten i din andra hand. Om det görs korrekt, bör detta hända i en jämn rörelse.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 13
    8. Placera den sista delen av däcket ovanpå dina kort. Nu kommer det att dyka upp som du skär däcken flera gånger och blandade korten, men korten kommer faktiskt fortfarande att vara så att du började med.
  • Metod 3 av 3:
    Gör en falsk skärning på ett bord
    1. Bild med titeln False Cut Cards Steg 14
    1. Ta tag på korten med hjälp av ett Biddle Grip. Använd din dominerande hand, grepp på kortets däck. Din tumme, mitten och ringfingeren ska hålla däcket med sina kanter.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 15
    2. Använd din andra hand för att skära ut en mittdel av däck. Skjut ut en del av korten från mitten av däck med din andra hand. När du har separerat mittpartiet, lägg de korten platt på bordet medan de fortfarande håller de andra två halvorna separerade av fingrarna och tummen.
  • Försök att dölja pausen så mycket som möjligt, så folk vet inte att du gör en falsk skärning.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 16
    3. Sätt den övre delen av korten på korten på bordet. Med korten separeras fortfarande av tummen och indexfingrarna, avlägsna den övre delen av kort och lägg dem ovanpå de kort du lägger på bordet. Alla kort på bordet kommer fortfarande att vara i ordning, men om det är tillräckligt snabbt, kommer du att se ut som om du redan har klippt däck.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 17
    4. Sätt resten av korten på bordet medan de håller dem separerade. Använd tummen för att hålla däcket separerat när du lägger den sista delen av korten på däck på bordet. Att hålla dem separerade låter dig göra det sista draget och avsluta din falska klippning.
  • Bild med titeln False Cut Cards Steg 18
    5. Ta korten från under pausen och slappna dem ovanpå däck. Ta nu din fria hand och dra den nedre delen av däck ut från korten på bordet och lägg dem på toppen av din andra hög med kort. Korten kommer nu att vara i den ursprungliga beställningen, men det kommer att se ut som om du delar dem flera gånger.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande