Hur man går ombord på planetåget på hartsfield-jackson atlanta international airport (atl)

På Hartsfield Jackson-Atlanta International Airport, Atlantas världsberömda och mest trafikerade flygplats, kan det vara en skrämmande uppgift att komma till de människor som tar dig till och mellan varje terminal. Även om det är lättast från huvudterminalen (där rulltrappan till planetåget är direkt framför säkerhetskontrollpunkten när du lämnar terminalen), är det lika enkelt mellan terminalerna om du följer några riktningar. Den här artikeln kommer att förklara hur du kan komma till dem så att du enkelt kan komma till din port.

Steg

Metod 1 av 2:
Mellan grindar
  1. Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 1
1. Avstigning från ditt plan (om du anlände från ett tidigare flyg till den här flygplatsen). Gå inte för långt.
  • Bild med titeln PLANE TRAIN på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 2
    2. Titta på din portens terminalbrev och nummeruppdrag. Beroende på var du flög in, kan du vara i Gates T, A, B, C, D, E (från väst till öst) eller en separat internationell terminal (att det bara finns en gångväg). Din port kommer också att ha ett nummer.
  • Vissa flygbolags mobila appar kommer även att berätta vilken grind du anlände till - men det är lika lätt att titta upp för att berätta vilken terminalbyggnad du är i. Steg till sidan eller sitta ner om det behövs för att räkna ut det, eller fråga en flygbolag.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 3
    3. Ta reda på din nästa port i förväg om du planerar att ta en kontaktflygning. Många gånger före flygtåg gångväg kan du hitta aktuell tidtabell och grindar information om avgångsskärmarna. Dessa uppdateras ofta och kan vara mer uppdaterade än din biljett eller ombordstigningspass.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 4
    4. Gå snabbt (men kör inte) i hela terminalen. Varje terminals flygtåg är i en punkt nerför en gångväg mellan den ena änden av terminalen och den andra, och du vill gå mot den.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 5
    5. Anländer till gångväg mellan tågriktningarna. Beroende på vilken terminal du befinner dig i, de närliggande tecknen kommer att berätta vilka grindar som är i planetågriktningen du är nära på den andra sidan av planetåget, kommer concoursesna att gå motsatt riktning.
  • Det finns en plats bredvid rulltrapporna (där det kommer att finnas antingen en liten butik eller en viktig känt restaurang) där vissa människor kontrollerar sina flygdata.
  • Om du behöver använda en hiss, leta efter tecken som skickar dig till hissen, kommer du att kunna korsa runt böja för att skicka dig på rätt sätt till din terminal. Tecknen kan vara overhead eller runt den motsatta rulltrappan, så se efter det.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 6
    6. Gå ner med rulltrappan. Håll dig till ena sidan om folk försöker gå ner snabbare än du.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 7
    7. Gå ner mot de dubbla dörrarna som tar dig till planetåget.
  • Plane tåg kommer varje minut eller två, så om det inte är rätt där kommer det att finnas en på väg snart.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 8
    8. Ombord på planetåget. Gå snabbt in i tåget, men kör inte av säkerhetsskäl.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 9
    9. Se upp för människor inuti tåget. Tryck inte eller pråka i människor med eller utan ditt bagage. Flytta försiktigt runt människor när du gör dig till en säker plats.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 10
    10. Oroa dig inte för att göra dig till plats. Det finns inga fysiska platser på dessa tåg. Häng på hängaren som tåget rör sig. Lyssna på den lugnande rösten. Hennes hjälpsamma meddelanden kommer att erbjuda en hörbar guide för att låta dig veta vilken terminal du närmar dig nästa. Även om tåget går framåt kommer det att känna att du rör dig i sidled från terminal till terminal.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 11
    11. Gå av vid destinationsterminalen. Försök inte lämna tåget med mobben av människor om folk försöker pråka igenom eller omkring dig. Gå till en plats i tåget där det finns få till inga människor som gör sig in i.
  • När du kommer till terminalen, gå ner i korridorerna och upp yrkena för att hitta din port.
  • Metod 2 av 2:
    Från huvudterminalen
    1. Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 12
    1. Lär känna var din port är när du anländer till flygplatsen. Om du är i T-terminalen behöver du inte oroa dig för att ta planet tåg, eftersom du har kommit till mitten av denna terminalbyggnad. För andra måste du titta upp på brädorna i Atrium-delen när du går in för att se Gate-uppdrag. Även om din biljett ger dig lite av informationen är de mest aktuella data tillgänglig på dessa skärmar eller ditt flygbolags app.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 13
    2. Gå igenom säkerhetskontrollpunkterna. Du måste passera genom både de viktigaste och nord / södra kontrollpunkterna för att kunna gå längre. Om ditt flyg tar av från T-terminalen behöver du inte gå för långt förbi säkerhetscheckpunkten, eftersom din terminal är på vardera sidan av huvudkontrollen. Det är bäst att gå igenom antingen norr eller södra säkerhetskontrollpunkter för att komma till din port, och du behöver inte resa på planetåget alls.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 14
    3. Ta rulltrapporna eller hissarna ner. Stå åt sidan om folk försöker rusa av.
  • Om du behöver använda en hiss, leta efter tecken som skickar dig till hissen. Tecknen kan vara overhead eller runt den motsatta rulltrappan, så se efter det.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 15
    4. Gå ner mot de dubbla dörrarna som tar dig till planetåget.
  • Plane-tåg kommer varje minut eller två, så om det inte är där, kommer det att anlända snart.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 16
    5. Ombord på planetåget. Gå snabbt in i tåget, men kör inte - även om det inte finns några personer på tåget.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 17
    6. Se upp för människor inuti tåget. Tryck inte eller pråka i människor-långsamt ta dig till en säker plats.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 18
    7. Oroa dig inte för att göra dig till plats. Det finns inga fysiska platser på dessa tåg.Häng på hängaren som tåget rör sig. Även om tåget går framåt kommer det att känna att du rör dig i sidled från terminal till terminal.
  • Bild titeln Board Plane Train på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport Steg 19
    8. Gå av vid destinationsterminalen. Försök inte lämna tåget med mobben av människor om folk försöker pråka igenom eller omkring dig. Flytta försiktigt runt människor och ut ur tåget.
  • När du anländer till din terminal, huvudet ner i korridorerna och upp rulltrapporna för att hitta din port.
  • Tips

    Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport är Corporate Hub of Delta Airlines. Det är också Atlantas underhållsanläggning. Om du inte såg antingen "Flyga delta jets," "Flygplan" eller underhållsbays som kommer in i den här flygplatsen, kommer du att se dem gå ut (om du sitter på samma sida av flygplanet som kommer och går från båda sätten.) Deras företagsadress är 1030 Delta Blvd, Atlanta, Georgia, som när kartläggs är bara till norra sidan av Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
  • Liksom andra flygplatser, tjänar den här flygplatsen mer än bara Delta Airport. Men deras huvudsakliga företag som de stolt tjänar är Delta, och det verkar som om det finns delta terminaler överallt du ser ut.
  • På den här flygplatsen kallar de sina terminaler, även om de verkligen är på en nivå. Var inte avskräckt eftersom de använder denna term och tror att varje terminal är på en annan nivå.
  • Varningar

    När du går hallarna här kan korridorerna tyckas som om de är oändliga. Håll ut!
  • Titta på ditt bagage när du gör dig genom labyrinten för korridoren för att komma till planetåget. Det är väldigt upptagen på den här flygplatsen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande