Hur man hittar flaskorna i ocarina of time

Det finns fyra flaskor i Ocarina of Time som kan samlas in hela Hyrule. Dessa flaskor kan innehålla hjälpsamma saker som kan hjälpa länken på hans strävan efter äventyr!

Steg

  1. Bild med titeln Hitta flaskorna i Ocarina av tid Steg 1
1. Gå till Kakariko Village. Du kan få den första tomma flaskan som ett barn genom att hjälpa en kvinna framför Kakariko kyrkogård samla sina kycklingar. Returnera de sju kycklingarna i pennan och kvinnan kommer att belöna dig flaskan.
  • Bild med titeln Hitta flaskorna i Ocarina av tid Steg 2
    2. Gå till Lon-Lon Ranch. Återigen som barn, spela Talon`s Cucco-spel på Lon-Lon Ranch. Allt du behöver göra är att hitta de 3 kycklingarna som skiljer sig från resten. Du kommer att vinna en flaska med LON-LON-mjölk en gång framgångsrik.
  • Bild med titeln Hitta flaskorna i Ocarina av tid Steg 4
    3. Gå till Lake Hylia.Den sista flaskan som kan erhållas som barn finns i Lake Hylia. Du måste hämta en flaska Sänkt undervattens av Princess Ruto. Den här flaskan har ett brev i det och när du levererar brev tillbaka till Kingzora i Zoras domän, kommer han att låta dig hålla flaskan.
  • Bild med titeln Hitta flaskorna i Ocarina av tid Steg 3
    4. Gå till Hyrule Field.Som en vuxen länk den här gången, hitta och besegra de 10 stora poesen över Hyrule-fältet. Besegra dem medan du kör din häst med din båge. Ta med dina besegrade poes till det enögda spöken i Hyrule Castle. Han kommer att vara inne i den första dörren till höger från Hyrulefield.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Saker du behöver

    • Legend om Zelda Ocarina of Time (3DS eller Gamecube eller N64)
    • Pil och båge
    • Epona hästen
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande