Hur fuskar du i minecraft

Medan vanlig minecraft gameplay kan vara en blast om du spelar själv eller med vänner, från tid till annan, kan det vara kul att ändra spelreglerna för din egen underhållning! Minecraft har många inbyggda konsolkommandon som effektivt kan låta dig fuska, och dessutom finns det bokstavligen hundratals nedladdningsbara "hack" och utnyttja tillgängliga online gratis. Dessa fusk är lätta att lära och använda, så lägg dem till din repertoar idag för att krydda ditt spel!

Steg

Metod 1 av 2:
Använda konsolfusk

Arbeta konsolen

  1. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 1
1. Se till att fusk är tillåtna. Minecraft har en inbyggd konsolfunktion som låter dig skriva in cheats på ditt kommando. Men du måste aktivera fuskar i ditt spel innan du kan använda dem i konsolen. Det finns flera sätt att göra detta:
  • I ett enda spelare spel: Klicka på "Fler världsalternativ..." knappen när du ställer in ditt spel. På nästa sida, använd "Tillåt fusk" knappen för att se till att fusk är inställda på "PÅ."
  • I ett multiplayer-spel: Cheats kan aktiveras av värdet av spelet - antingen den person som är värd för LAN-anslutningen eller den person som skapade spelservern - på samma sätt som i ett enda spelare spel. I dessa fall kan vanligtvis endast värden använda fusk.
  • I vissa multiplayer-spel kan fusk aktiveras mellan spel av moderatorer (i.e., "operatörer") och även skript från kommandorblock.
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 2
    2. Öppna konsolen. När spelet har börjat, ta upp konsolen. Som standard görs detta genom att trycka på "T". Du kan också trycka på "/" För att öppna konsolen med en framåt snedstreckad - eftersom alla kommandon börjar med en framåt snedstreck, är det här en bra genväg.
  • För att vara tydlig är konsolen samma sak som "chattfönster" Du kan vara bekant med från multiplayer-spel.
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 3
    3. Ange ditt fuskkommando. Det finns många, många kommandon och fuskar som du kan skriva in för att påverka ditt spel. I avsnittet nedan, Du kan hitta en kort lista med några av de mest underhållande kommandona. Observera att den här listan inte är fullständig - det är bara tänkt att ge dig en smak av konsolens kapacitet.
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 4
    4. Kontakta en omfattande lista över kommandon för mer information. Det finns flera olika sätt att hitta kompletta listor över alla kommandon i Minecraft Console tillgängliga för dig. Dessa är tillgängliga både i spelet och online. Se nedan:
  • Kommandot / hjälp ger dig en lista över kommandon att välja mellan. Det finns fyra olika sidor som kan nås genom att sätta ett nummer efter kommandot / hjälp (e.g., / help3).
  • Du kan också skriva in "/" och tryck sedan på fliken för att cykla genom kommandona individuellt.
  • Slutligen kan du också hitta en komplett lista över kommandon online på minecraft wiki här.
  • Provkommandon

    1. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 5
      1. Ge ett objekt till en spelare med "/ge [belopp]." Sjuk av slavning bort i gruvorna för att hitta tillräckligt med diamanter för din panspost? Använd det här kommandot för att få det du vill ha genast.
    2. Notera Värde du ingång måste vara ett giltigt minecraft-objekt-ID (se här För en komplett lista.)
    3. Exempel: "/ ge Joe123 minecraft: iron_pickaxe 10" ger spelare joe123 10 järn pickaxer.
    4. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 6
      2. Teleportera dig själv med "/ TP [Målspelare] ." Ingenting är mer irriterande än att ha en överraskningsdöd till en creeper och måste gå hela vägen tillbaka till den bas du byggde med din vän på andra sidan kartan. Med det här kommandot kan du komma tillbaka till var du vill vara direkt.
    5. Obs! Du kan också använda "/ TP [Målspelare] " att teleportera till en specifik X / Y / Z-koordinat.
    6. Obs! Om du lämnar ut målspelaren och bara skriv din destination, kommer du att teleportera dig själv.
    7. Exempel: "/ TP Joe123 Jane456" Kommer Teleport Player Joe123 till spelare Jane456. "/ TP Joe123 100 50 -349" kommer att teleportera joe123 till x / y / z koordinater 100, 50, -340.
    8. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 7
      3. Förtrolla ett objekt med "/tjusa [nivå]." Förtrollan kan vara några av de mest utmanande, tidskrävande tillgångarna för att komma i hela spelet. Med denna fuska kommer dock dina föremål att vara så starka som du vill ha dem direkt.
    9. Obs! Din förtrollning måste vara ett giltigt minecraft förtrollnings-ID (se här För en komplett lista.)
    10. Anmärkningar: Förtrollning tillämpas på objektet Spelaren håller och fungerar bara om förtrollningen är lämplig för objektet (e.g., Fiskestångens förtrollningar fungerar inte på bågar, etc.) Nivå måste vara mellan 1 och förtrollningens maxnivå - Om ingen nivå anges, är nivåns standardvärden till 1.
    11. Exempel: "/ Förtrolla Joe123 Minecraft: Skydd 3" ger spelare joe123 skyddet III förtrollning till någon rustning han håller.
    12. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 8
      4. Kalla en enhet med "/kalla [x] [y] [z]." Vill du få lite målpraxis på en handfull pesky creepers? Med det här kommandot kan du gissa djur, mobs, och även saker som blixtbultar var du än vill.
    13. Obs! Entitetsnamnet måste vara ett giltigt minecraftenhets-ID (se här För en komplett lista.)
    14. Obs! Om du inte anger koordinater, kommer enheten att gissa på din plats.
    15. Exempel: "/ Summon creeper -100 59 450" kallas en creeper på X / Z-koordinaterna -100, 59, 450.
    16. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 9
      5. Ändra vädret med "/ Väder [Varaktighet]." Det här kommandot är mestadels för estetiska skäl - med det, du kan ändra spelet i spelet från Nice to Lousy när du vill.
    17. Exempel: "/ Väderregn 1000" gör det regn i 1000 sekunder.
    18. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 10
      6. Döda spelare med "/ döda [spelare]." Om du letar efter att kryssa av dina vänner eller straffa griefers, kan det här kommandot komma till hands. Var försiktig, men många spelare kommer inte att ta vänligt att bli dödade direkt!
    19. Obs! Om du inte anger en spelare (jag.e., "/döda"), du kommer att döda dig själv.
    20. Obs! För verkligen dåliga spelare, användning /förbjuda På exakt samma sätt som en mer permanent lösning.
    21. Exempel: "/ Kill Joe123" skulle döda spelare joe123.
    Metod 2 av 2:
    Med hjälp av nedladdningsbara hackar
    1. Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 11
    1. Besök en minecraft hack webbplats. "Hack" - nedladdningsbara program som påverkar din gameplay - är allmänt tillgängliga för minecraft. Att använda en eller flera av dessa hackar är vanligtvis ganska enkelt, men eftersom det finns så många hacks tillgängliga, finns det ingen size-pass-all-inställning till att använda dem. I det här avsnittet ger vi en kort översikt över hur man får och använder ett hack. För mer detaljerad information, kontakta online-resurserna för det hack du har valt.
    • En bra källa till minecraft hacks är Mchacks.netto. Det finns andra fina hack webbplatser, men mchacks.Net har ett ganska lätt att använda gränssnitt och massor av val.
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 12
    2. Ladda ner ditt hack. På hacksidan, bläddra i valet av tillgängliga hackar och hitta en som appellerar till dig - vanligtvis kommer funktionerna för varje hack att listas på nedladdningssidan för hacken. Ladda ner hacket och hitta den i din nedladdningsmapp.
  • Till exempel kan du följa med dessa steg genom att installera Nodus Hacked Client, vilket gör att du kan flyga, auto-min, flytta genom väggar och mer. Nodus är tillgänglig för nedladdning här.
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 13
    3. Extrahera zip-filen. De flesta hackar kommer i komprimerade "blixtlås" filer. För att installera din fil måste du använda ett program som kan dekomprimera och extrahera filerna. Denna process är ganska lätt - se våra artiklar om Winzip och Andra extraktionsprogram Gilla 7zip för mer information.
  • Observera att extraktionsprocessen inte är identisk för varje hack. Läs alltid läs-me eller hjälpfilen med nedladdningen om du inte är säker på hur du ska fortsätta.
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 14
    4. Flytta hacket till mappen Minecraft versioner. Vanligtvis, när du har extrahera ditt hack, vill du flytta hackmappen till din Minecraft-katalog. Beroende på det hack du har laddat ner kan denna plats skilja sig åt. Kontakta läs-me / hjälpdokumentet som följde med ditt hack för mer information.
  • När det gäller NoDus-klienten, den exakta filplatsen du vill flytta hackmappen som är baserat på ditt operativsystem:
  • Windows: %applikationsdata%.Minecraft versioner
  • Mac: ~ Bibliotek / ApplicationSupport / Minecraft / versioner
  • Linux: Hem.Minecraft versioner
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 15
    5. Aktivera hacket när du startar ditt spel. De flesta hack måste vara aktiverade innan du börjar spela spelet. Vissa behöver även att du skapar en ny profil, så, som alltid, använd de hjälpresurserna som följde med ditt hack för att styra dig.
  • För att spela med Nodus, följ dessa steg:
  • Öppna Minecraft Launcher
  • Välj "Ny profil"
  • Ange ditt profilnamn till "Nodus 2.0" och din version till "släppa nodus"
  • Spara din profil
  • Välj din nya profil och klicka på "Spela"
  • Bild med titeln Cheat i Minecraft Steg 16
    6. Akta dig för hackbegränsningar i multiplayer-spel. När du använder hack är det viktigt att komma ihåg att inte alla i spelet kommer att uppskatta det faktum att du kan göra saker som de inte kan. Många servrar kommer även att ha strikta "ingen hacking" regler. Av denna anledning kanske du vill begränsa dig till servrar med laxregler som tillåter hackor och andra fuska. Använda hacks i "vanilj" servrar är ett bra sätt att tjäna dina medhörande hat och få din.F. Adress förbjuden.
  • Använd aldrig hacks för att avsiktligt skruva upp andra spelares projekt eller irritera dem - det här kallas "gripande" och det är något som de flesta moderatorer kommer att förbjuda dig för.
  • Tips

    Skriv kommandot / växlande för att få det att sluta snöa / regna.
  • För att ändra din gamemode, skriv / gamemode (sedan ett nummer från 0-3). 0 är överlevnad, 1 är kreativ, 2 är äventyr och 3 är åskådare.
  • Om du behöver undersöka mark mycket snabbt, / effekt (ditt spelarnamn) 1 100 100, sedan / effekt (ditt spelarnamn) 8 100 5. Detta ger dig hastighet 100 och hoppa boost 5 i 100 sekunder. Hopp Boost gör att du kan hoppa över kullar samtidigt som du behåller momentum.
  • På vissa servrar kan du skriva / gm istället för / gamemode och / tp istället för / teleport.
  • Varningar

    Många människor gillar inte att fuska eftersom de känner att det billigt spelupplevelse. Innan du börjar använda fusk, se till att folket i spelet med dig inte kommer att tänka på.
  • Akta dig - med hjälp av fusk eller hackar i spel där de inte är tillåtna kan få dig förbjuden!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande