Hur man utvecklas pikipek i pokemon sun and moon

Pikipek är en vanlig och flygande Pokémon, först introducerad i Pokémon Sun and Moon. Den har 3 evolutioner, men att räkna ut hur man utvecklar det kan vara lite förvirrande, speciellt om du är ny på spelet. Lyckligtvis visar denna vilja dig hur man utvecklas pikipek i Pokémon Sun and Moon.

Steg

Metod 1 av 2:
Fånga pikipek
  1. Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 1
1. Se till att du tar med några Pokéballs. Pikipeks fångstfrekvens är på den högre sidan, så normala Pokéballs bör vara tillräcklig för att fånga PikipeK (se till att du tar med flera pokéballs med dig, om ditt första försök att fånga PikipeK misslyckas).
  • Du kan också ta med dig snabba bollar med dig om du vill försöka fånga Pikipek direkt när mötet börjar.
  • Sedan den pikipek du stöter på kommer sannolikt att vara en låg nivå (speciellt om du bestämmer dig för att titta på en tidigare rutt som Route 1), kan du också ta med dig, eftersom dessa gör det lättare.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 2
    2. Lägg till lite sten, elektrisk och / eller isstyp Pokémon till ditt lag. Eftersom pikipek är en normal och flygande pokémon, är det svagt för de typerna av rörelser.
  • Undvik mark och Ghost-typ Pokémon, som Pikipek inte påverkas av dessa typer av rörelser (om inte det håller ett ringmål, i vilket fall effektiviteten av ghost-typ-rörelser är normal) och bugg- och grässtyp Pokémon, eftersom dessa rörelser kommer inte att vara mycket effektiva på pikipek.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 3
    3. Vet vart man hittar pikipeK. Det finns några platser där Pikipek kan hittas i Pokémon Sun and Moon, inklusive rutter 1, 4, 5 och 6, liksom Poké Pelago och Route 8 där Trumbak kan kalla det för hjälp. Där du går för att fånga Pikipek är upp till dig, men kom ihåg att de lägre numrerade rutterna brukar ha lägre Pokémon.
  • På väg 1, innan IKI Town Festival börjar, kommer Pokémon fångad på denna rutt att ha en 100 procent fångstfrekvens, så håll det i åtanke om du är tidigt i spelet.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 4
    4. Gå runt i det höga gräset på den rutt du har valt. Pikipek har ett relativt genomsnittligt möte på alla platser, så var du än valt att gå, efter några minuter, bör du så småningom stöta på en pikipek.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 5
    5. Sänka pikipekkens hälsa till hälften eller mindre. Detta borde göra det enklare. När dess hälsa är i hälften eller mindre, kasta din pokeball och försöka fånga det. Så småningom borde du ha framgångsrikt fångat pikipek.
  • Om du försöker använda en snabb boll, var noga med att kasta den i början av mötet innan du använder någon av dina Pokémons drag på PikipeK.
  • Metod 2 av 2:
    Utveckla pikipek i trumärk
    1. Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 6
    1. Vet hur pikipek är utvecklad. Du behöver inte några evolutionära stenar, andra speciella föremål eller att handla för att utvecklas pikipek. Snarare behöver du helt enkelt nivån upp till nivå 14.
    • Du behöver inte nyta upp det under en viss tid på dagen, antingen för att det ska utvecklas.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun och Moon Steg 7
    2. Fokusera på kämplig mark, spöke, bugg och grässtyp Pokémon. Som tidigare nämnts är PikipeK en vanlig och flygande pokémon, så du kan hitta möten med dessa typer av Pokémon att vara enklare.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun och Moon Steg 8
    3. Vänta tills Pikipek är nivå 13, och kommer nära nivå 14 och slutför ett möte med en Pokémon. Pokémon som du väljer är helt upp till dig.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun och Moon Steg 9
    4. Se till att din pikipek inte håller en evighet. Detta är ett objekt som kommer att få din pikipek att inte utvecklas, så ta bort det om din pikipek håller en.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 10
    5. Lägg märke till den cutscene som startar. Om din pikipek framgångsrikt gjorde det till nivå 14 efter mötet, bör du märka en evolutionär cutscene som startar upp. Det här är din pikipek som utvecklas i trubek.
  • Undvik att trycka på "B" alls under cutscene, eller din pikipek inte kommer att utvecklas och du måste vänta tills det är upp igen.
  • Bild med titeln Evolve Pikipek i Pokemon Sun and Moon Steg 11
    6. Vet hur man utvecklar trumärk i toucannon, den sista Pokémon i Pikipeks evolutionära sekvens. Att utveckla RUBEK, eftersom Trumbak är samma typing som PikipeK (Normal / Flying), upprepa stegen i den här metoden. Trumbek bör utvecklas till Toucannon när den når nivå 28.
  • Tips

    Från tid till annan kan PikipeK ringa en annan Pokémon för hjälp under ett möte, om dess hälsa blir tillräckligt låg. Om det händer, måste du besegra Pokémon som visas innan du kommer att kunna fånga pikipek.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande