Hur man fångar feebas i pokémon sun and moon

Ahh, feebas.Ända sedan dess introduktion i Pokémon Ruby, safir och smaragd, har denna Pokémon varit kanske en av de mest elusiva Pokémon att hitta, men du måste få en för att bli milotisk. Nu är FeeBas inte så svårt att hitta, men det är fortfarande mycket svårt.

Steg

  1. Bild med titeln Fånga Feebas i Pokémon Sun and Moon Steg 1
1. Fortsätt till den punkten i spelet där du har passerat vattentypen på Akala Island. Du behöver Laplas och fiskestången från Lana för detta.
  • Bild med titeln Fånga Feebas i Pokémon Sun and Moon Steg 2
    2. Gå till höger om träbroen nära ingången till Brooklet Hill.Härifrån bör du se direkt söderut och få på Laplas.Du borde se en fiskeplats.
  • Bild med titeln Fånga Feebas i Pokémon Sun and Moon Steg 3
    3. Kolla in fiskeplatsen. Om det är krusande, fortsätt med metoden.Om det inte är, lämna Brooklet Hill och återvända.Tänk på att det går för snabbt nära fiskeplatsen eller reser på toppen av fiskeplatsen kommer att få det att inte krussa.
  • Bild med titeln Fånga Feebas i Pokémon Sun and Moon Steg 4
    4. Fisk på den här platsen.När det är krusande finns det en 5% chans att hitta en feebas.När det inte är krusande finns det en 1% chans.Det är väldigt lätt att lämna Brooklet Hill och komma tillbaka från den här platsen.
  • Bild med titeln Fånga Feebas i Pokémon Sun and Moon Steg 5
    5. Upprepa denna process tills feebas hittas.Härifrån bör du försvaga den med falskt svep eller håll tillbaka och sedan förlamna det eller lägga den i sömnen.
  • Om det är natt, kan du använda en skymning boll, men en dykboll kommer att fungera bra när som helst.Feebas har en relativt hög fångstfrekvens, så det borde vara lätt att fånga.
  • Tips

    Överväga att gå vidare till kapten Kiawes brandprov, även på Akala-ön, för att få snabba bollar.Dessa har en 5x-fångsthastighetsmultiplikator om den används vid den första slaget.
  • Precis som helst du försöker fånga en pokemon, ta med en pokemon med åskvåg och / eller spore (eller något annat drag för att lägga till FeeBas som sover / förlamas och en som kan använda falskt svep. Detta ökar kraftigt dina chanser till en framgångsrik fångst. En bra pokemon för det här är Abso som kan lära sig båda.
  • Varningar

    Do inte bränna eller gift feebas, för om du inte kan fånga det, kan det svimma på grund av brännskador eller gift.
  • Var inte klumpig och av misstag runna eller svaga feebas.Bara attackera det om du vet att du inte kommer att svimma det, och fortfarande vara försiktig med kritiska träffar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande