Hur man utvecklas salandit i pokémon sun and moon

I Pokémon Sun and Moon är Salandit en gift / brand-typ Salamander Pokémon som utvecklas i den kraftfulla och även gift / eldstypen. Du kan inte utveckla det bara genom att nivellera det, så den här artikeln kommer att förklara hur man utvecklar den.

Steg

  1. Bild med titeln Evolve Salandit i Pokémon Sun and Moon Steg 1
1. Identifiera var salandit kan hittas. Det finns på väg 8 under både dagtid och natt, och längst ner i Wela Volcano Park under vilken tidpunkt som helst. Du har 20% chans att hitta den på Route 8, och en 30% chans att hitta den på Wela Volcano Park. Du hittar den var som helst från nivå 16 till nivå 20.
  • Om du ska leta efter Salandit på Wela Volcano Park, se till att du slutför rättegången där, eftersom för att du ska kunna fånga Pokémon på en provplats, måste den rättegången ha blivit framgångsrikt färdig.
  • Bild med titeln Evolve Salandit i Pokémon Sun and Moon Steg 2
    2. Fånga en kvinnlig salandit. Endast kvinnlig salandit kan utvecklas - manlig salandit kommer inte att utvecklas alls. Detta kan vara svårt, eftersom Salandit bara har en 12.5% av att vara kvinnlig. Det enklaste sättet att hitta en är att använda en manlig pokémon med förmågan söt charm vid ledningen för din fest. Söt charm gör det lättare att hitta en Pokémon av motsatt kön. Sylveon är en bra pokémon för detta, eftersom de flesta eevee är manliga, och Sylveon får söt charm som den vanliga förmågan.
  • Bild med titeln Evolve Salandit i Pokémon Sun and Moon Steg 3
    3. Har din Salandit Gain-upplevelse. Sedan Salandit är en Pokémon av gift / brandtyp, är den bästa Pokémon att möta det gräs, bugg, is, stål och älvstyp Pokémon, som Salandit kommer att vara super effektiv mot dessa Pokémon.
  • Bild med titeln Evolve Salandit i Pokémon Sun and Moon Steg 4
    4. Titta på din salandit utvecklas. När din salandit når nivå 33 kommer det att utvecklas till Easna.
  • Tips

    Du kan också använda sällsynta godis, om du har dem, till nivå upp.
  • Om du inte vill slåss med Salandit behöver du inte. Du kan byta till en annan Pokémon under en kamp, ​​som kommer att få den full erfarenhet, eller har exp. Dela på så du behöver inte lägga den i strid.
  • Eftersom Salandit kommer att vara en ganska låg nivå, kan du använda nestbollar på den för att få det enklare.
  • Om Salandit framgångsrikt kräver en allierad medan du försöker fånga det, måste du besegra en av Salandit innan du kan kasta Poké Balls. Var beredd på potentialen i en kamp tar ett tag, eftersom detta kan hända flera gånger i en kamp. Detta kan vara en bra sak, men - om du hittar en manlig salandit, kan Salandit IT-samtal vara en kvinnlig.
  • Det vill fånga en sällsynt pokemon, använd en snabb boll först.
  • Varningar

    Salandit har låga försvar, var försiktig med det medan du kämpar.
  • Medan du inte behöver använda den rekommenderade söta charmmetoden i steg 2 för att hitta en kvinnlig salandit, tar det längre tid att hitta en, om du inte får tur att hitta en snabbt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande