Hur får man bisharp i pokémon x och y

Bisharp är en mörk och stål-typ Pokémon som först introducerades i Pokémon X och Y. Det utvecklas från den också mörka och steel-typ Pokémon, pwniard.Bisharp kan också vara en värdefull tillgång till ditt lag, så det här visar dig hur du får bisharp i Pokémon X och Y.

Steg

  1. Bild med titeln Få Bisharp i Pokemon X och Y Steg 1
1. Fånga en pennig. I Pokémon X och Y kan du antingen hitta pennijard på Route 15 (Brun Way) på det förlorade hotellet, eller i den mörka typen Friendship Safari.
  • Dess möte är runt genomsnittet i alla dessa platser, så var god att besöka vilken som helst du vill fånga penjard.
  • Pawniards fångst är något högre än genomsnittet, så stora Pokéballs ska fungera bra för att fånga det.
  • Pawniard är särskilt svagt för att bekämpa rörelser, och även svaga till mark och brandstyp, så var noga med att hålla det i åtanke. Också, om inte pawniard håller ett ringmål, eller mirakelögon används (där psykiska-typ-rörelser kommer att vara halv effektiva, och förgiftningstyp kommer att vara en normal nivå av effektivitet), det är immun mot gift och psykisk Typ rörelser.
  • Bild med titeln Få Bisharp i Pokemon X och Y Steg 3
    2. Lär dig pjäs de rörelser du vill att den ska lära sig innan du utvecklas. Kom ihåg att de flesta utvecklade Pokémon lär sig senare än sina förutprovade former, så det är bäst att lära ut alla de drag som du vill att den ska lära dig innan du utvecklar det.
  • Bild med titeln Få Bisharp i Pokemon X och Y Steg 2
    3. Nivå det upp till nivå 52. Det kan ta ett tag, se som Wild Pawniard är runt normalt nivåer 34-36. Håll emellertid exp. Dela på (så du behöver inte alltid slåss med penjor) och hålla kämpen, och det ska så småningom nå den här nivån.
  • Bild med titeln Få Bisharp i Pokemon X och Y Steg 4
    4. Titta på den evolutionära sekvensen. Så länge Pokémon inte håller en evighet och du inte trycker du på "B" knappen, pawniard bör utvecklas.
  • Bild med titeln Få Bisharp i Pokemon X och Y Steg 5
    5. Njut av att använda bisharp i strid!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Träna honom / henne genom att skicka din penniartad ut på starkare motståndare, sedan byta till en starkare medlem. Detta ger honom mer erfarenhet än Pokémon runt hans nivå. Detsamma gäller för en tränare Pokémon, som det ger mer än vilda.

    Varningar

    Medan träningspass, var försiktig med stark eld, mark och speciellt bekämpning av typer. De kan göra träning längre.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande