Hur man kontaktar microsoft

Det kan vara en verklig smärta om du försöker lösa ett problem med en Microsoft-produkt. I stället för att försöka räkna ut frågan själv kan du kontakta kundsupport för att felsöka den. Eftersom Microsoft erbjuder många produkter och tjänster, finns det många sätt att nå ut till dem. Vi börjar med hur du når generellt stöd och fortsätter att nå specifika Microsoft-tjänster så att du kan lösa något problem du har!

Steg

Metod 1 av 11:
Kundtjänstlinje
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 1
1. Ring 1-800-642-7676 för att prata med en representant om dina problem. Om du är i USA kan du ringa det här numret varje dag i veckan när som helst. Följ alla anvisningar som du ges via telefon. När du når en representant, låt dem veta om problemet du har och de kan hjälpa dig att gå igenom möjliga lösningar.
  • Du kan hitta telefonnummer speciellt för ditt land här: https: // stöd.Microsoft.com / en-us / ämne / global-kund-service-telefon-nummer-c0389ade-5640-E588-8B0E-28De8AfeB3F2.
Metod 2 av 11:
Online-chatt
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 2
1. Meddelande En virtuell agent Dina problem för att hitta lösningar. Gå till https: // stöd.Microsoft.com / en-us / contactus och klicka på "Kom igång" för att öppna chattfönstret. Skriv en kort beskrivning av problemet du har i textrutan längst ner på skärmen. Den virtuella agenten kommer att ge en lista med alternativ att välja från för att fortsätta konversationen och begränsa det problem du står inför. Fortsätt följa anvisningarna tills du når en lösning.
  • Till exempel kan du skriva något som "problemlösning" för att starta chatten.
  • Om du vill starta chatten över, klicka på uppdateringsknappen längst upp till höger.
  • Om du inte kan lösa ditt problem i webchat, skriv "Begär ett telefonsamtal" i textrutan för att prata med en representant. De ringer dig så snart de är tillgängliga så du behöver inte vänta på.
Metod 3 av 11:
Twitter
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 3
1. Skicka en tweet till @microsofthelps för snabba svar. Börja din Tweet med sitt Twitter-handtag så Microsoft får en anmälan när du skickar den. Beskriv kort problemet du har innan du skickar tweet till ditt foder. Microsoft kommer att svara med en fix, eller de kommer att be dig att skicka ett direktmeddelande så att du ytterligare kan förklara problemet.
Metod 4 av 11:
FAQ-sida
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 4
1. Hitta korrigeringar för de vanligaste problemen med någon Microsoft-produkt. Gå till https: // stöd.Microsoft.com / en-oss / och välj den tjänst du har problem med. Bläddra igenom de vanliga ämnena som listas och välj den som mest matchar vad du upplever. Följ alla instruktioner som anges på webbsidan för att se om det fungerar för dig.
  • Om du fortfarande inte kan lösa ditt problem, följ länken på sidan för att starta en webbchatt eller kontakta ytterligare support.
Metod 5 av 11:
Microsoft Store Support
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 5
1. Ring 1-877-696-7786 för eventuella problem med inköp. Om du bor i USA, ring numret och följ eventuella anvisningar som de ger dig. Låt dem veta om eventuella problem som du har haft med inköp, försäljning eller shopping med Microsoft Store. Representanten kommer att göra allt de kan för att hjälpa dig att räkna ut problemet.
Metod 6 av 11:
Xbox-support
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 6
1. Starta en webbchatt eller begära ett telefonsamtal för konto eller konsolproblem. Gå till https: // stöd.xbox.com / en-oss / Kontakt-USA och klicka på knappen "Kontakta oss". Klicka på rullgardinsmenyn för att välja den tjänst som ger dig problem. Använd sedan den andra rullgardinsmenyn för att välja den specifika frågan du har. De kommer att erbjuda några lösningar på en webchat, eller du kan be om att schemalägga ett telefonsamtal för att tala med en representant direkt.
  • Webchat är tillgängligt 24 timmar om dygnet varje dag.
  • Telefonsupport är tillgängligt på vardagar från 6:00 - 17:00 PST, 7 dagar i veckan.
  • Du måste logga in på ditt Xbox-konto för att slutföra online-formuläret.
Metod 7 av 11:
Business Admin Support
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 7
1. Nå ut till 1-800-865-9408 om du är en administratör av ett företagskonto. Du kan få teknisk support när som helst på hela veckan hela veckan, men faktureringsstöd är endast tillgänglig från 9:00 - 17:00 PST. Ring numret om du är i USA och berätta för representanten om ditt problem och de ska göra allt de kan för att hjälpa till att arbeta genom det med dig.
Metod 8 av 11:
Microsoft Advertising Support
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 8
1. Starta ett online-chatt eller telefonsamtal om du kör annonser med Microsoft. Om du har frågor om annonser som du kör på Microsoft-plattformar, ring 1-800-518-5689 för att prata direkt till en representant. Om du hellre skulle arbeta genom problemet i en webbchatt, besök https: // om.annonser.Microsoft.COM / EN-US / Microsoft-Reklam-support och klicka på "Chat nu" för att öppna ett nytt chattfönster.
  • Du kan ringa hjälplinjen på vardagar från 6:00 - 6 PST.
  • Online chat-tjänsten är öppen 24 timmar om dygnet på vardagar, men är stängd på helgerna.
Metod 9 av 11:
Microsoft Azure Support
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 9
1. Skicka in en biljett om du har några problem med ditt Azure-konto. Gå till https: // azure.Microsoft.com / en-us / support / skapa-biljett / och klicka på knappen "Skapa en incident". Logga in på ditt Microsoft Azure-konto för att komma åt formuläret. Fyll det med ditt namn, e-post och en kort beskrivning av problemet du har. En representant kommer att nå ut till via e-post för att hjälpa dig att lösa problemet.
  • Fakturering och prenumerationsstöd är tillgängligt för alla som använder Microsoft Azure, men du kan bara få teknisk support om du köpte en supportplan.
Metod 10 av 11:
Windows Developer Support
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 10
1. File en rapport online för att få ett e-postsvar. Besök Utvecklarstödplatsen på https: // utvecklare.Microsoft.COM / EN-US / Windows / Support /. Välj "Kontakta oss" från menyn längst upp i fönstret. Öppna rullgardinsmenyn för att välja huvudämne för det problem du för närvarande står inför. Klicka sedan på knappen "Skicka in en incident" som visas nära botten av fönstret. Logga in på ditt Microsoft-konto när det nya fönstret dyker upp så att du kan fylla i och skicka in formuläret. En representant skickar dig ett mail med mer information och hjälp.
Metod 11 av 11:
Microsoft Careers Support
  1. Bild med titeln Kontakt Microsoft Steg 11
1. Fyll i ett onlineformulär för vad som helst relaterat till ett jobb på Microsoft. Om du ansöker om en position på Microsoft, besök https: // Karriär.Microsoft.com / US / EN / Support För att komma åt supportförfrågan. Fyll i ditt fullständiga namn och e-postadress i matchande textrutor. Öppna sedan rullgardinsmenyn under "Utgåva" för att välja det problem du har. Skriv en kort beskrivning av problemet i den sista textrutan innan du skickar in formuläret.
  • Du kan också ladda upp en bilaga eller skärmdump om du vill skicka in ett nytt dokument, till exempel ett uppdaterat CV eller applikation.

Tips

Du måste logga in på ett Microsoft-konto för de flesta online-supportalternativ. Om du inte har en, se till att du skapa ett konto i förväg.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande