Hur man hittar vänner på youtube

Medan det inte finns något sätt att importera dina kontakter till YouTube, kan du fortfarande hitta dina vänner kanaler med lite internet-sleuthing. Om en vän använder sitt fulla namn i sin YouTube-profil, kan du hitta dem med YouTube: s inbyggda sökning. Vissa YouTube mobilapp användare kan lägga till vänner som kontakter, tack vare en ny funktion (fortfarande rullad ut) kallade delade videor.

Steg

  1. Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 1
1. https: // Youtube.com / I en webbläsare eller öppna YouTube-appen.Om du använder en dator, gå till YouTube-webbplatsen och logga in med ditt Google-konto.Om du använder en smartphone eller surfplatta trycker du på ikonen med den röda YouTube-logotypen för att öppna YouTube-appen på din smartphone eller surfplatta.
  • Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 2
    2. Tryck på sökningen
    Bild med titeln macspotlight.jpg
    Ikon (endast smartphones och tabletter).Om du använder YouTube-appen på en smartphone eller surfplatta, tryck på ikonen som liknar ett förstoringsglas i det övre högra hörnet för att visa sökfältet.
  • Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 3
    3. Skriv din väns namn eller användarnamn i YouTube-sökfältet.Om din vän har bifogat sitt riktiga namn till sitt YouTube-konto, kan du hitta dem via sökfunktionen. Om du känner till din väns användarnamn kan du skriva det i sökfältet också.Du kan göra det på YouTube-webbplatsen eller i mobilappen.
  • Du kan också försöka söka efter din vän med hjälp av sin e-postadress eller nyckelord relaterade till videor som de har skrivit upp.
  • Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 4
    4. Klicka eller tryck på sökningen
    Bild med titeln macspotlight.jpg
    ikon. Denna ikon ser ut som ett förstoringsglas. Det är i det nedre högra hörnet av tangentbordet på smartphones och tabletter, och till höger om sökfältet på toppen i en webbläsare.
  • Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 5
    5. Klicka eller tryck på
    Bild med titeln Android7Tune.jpg
    .Det är ikonen som liknar tre skjutstavar.Det är i det övre högra hörnet av Smartphone och Tablet App.På webbplatsen är det under sökfältet på toppen.Detta visar alternativ som låter dig filtrera din sökning.
  • Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 6
    6. Klick Kanal.Om din vän har skrivit upp videor till YouTube, finns de på sin kanal.Detta filtrerar din sökning ner till din väns kanal.
  • Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 7
    7. Bläddra efter din väns kanal. Om din vän har ett vanligt namn, kan flera kanaler visas i sökresultaten. Bläddra varje kanal genom att klicka på profilfotot till höger om sitt namn.
  • Bild med titeln Hitta vänner på YouTube Steg 8
    8. Klicka eller tryck på Prenumerera.När du har hittat din vän kan du prenumerera på deras kanal genom att klicka på (eller tappa) den röda "prenumerera" -knappen. Den här knappen visas högst upp på användarens kanal.
  • Tips

    För att hantera dina YouTube-prenumerationer, klicka på länken "Prenumerations" på YouTube-hemsidan, eller ikonen Prenumerationer (en mapp med en "Play" -symbol) i mobilappen.
  • Om du trakasseras av en YouTube-användare, kan du blockera dem på din smartphone eller surfplatta.Öppna sin kanal och tryck på ikonen med tre vertikala prickar () i det övre högra hörnet.Tryck sedan på Blockera användare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande