Hur man dekorerar ett rum som hermione granger

Hermione Granger är en hjältinna från Harry Potter med sin egen personliga stil. Oavsett om du vill dekorera ditt rum för att återspegla din beundran för Hermione eller vill emulera sitt sovrum i en av Harry Potter-böckerna, kan du välja möbler och färger som gör att ditt utrymme ser bra ut. Genom att återspegla Hermiones intressen och välja möbler och inredning kan ditt rum visa din kärlek till Hermione på nolltid. Du kan också återskapa Hermione rum från Harry Potter och Dödsrelikerna.

Steg

Metod 1 av 3:
Reflekterar Hermiones intressen
  1. Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 1
1. Visa dina böcker stolt. Visa dina böcker, inklusive Harry Potter-serien, på ett framträdande ställe i ditt rum. Hermione är känd för sin kärlek till läsning och bokning. Du kan köpa en speciell bokhylla, eller du kan använda dina böcker som dekorationer, skapa färgglada staplar sorterade efter färg eller storlek. Hermione är en mycket organiserad och skriv en person, så alla speciella organisationsmetoder kommer att göra dig ännu mer som henne.
  • Till exempel kan du organisera dina böcker alfabetiskt av huvudet på din säng för att visa upp din kärlek för läsning.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 2
    2. Skapa en studerande nook. Ställ in ett studieområde som är unikt du. Oavsett om du vill ha en bönbagstol med ett varv eller ett formellt skrivbord, välj ett område där du ska göra dina läxor. Hermione är en flitig student och studier. Hon skulle aldrig ha ett sovrum utan ett område att studera.
  • Om du inte har mycket utrymme, prova ett varv för ett mobilt studieområde.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 3
    3. Markera katter i din inredning. Hermione älskar katter, särskilt hennes husdjurskaka crookshanks, som har ett lejonliknande utseende. Du kan dekorera ditt rum med bilder av katter, kattkuddar, eller till och med kattemedlemmar för att markera Hermiones kärlek till dessa furry varelser.
  • Du kan lägga ett inramat foto av crookshanks från filmen med din säng för att låtsas att du är Hermione.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 4
    4. Omfamna trollkarl med en trollstav. Köp eller skapa din egen trollstav för att hålla dig på sängbordet. Du kan wrap epoxi kittra runt en dowel och spraya färg det guld för det antikta, naturliga utseendet av Hermione`s Wand eller helt enkelt improvisera med en chopstick.
  • Hermione har en stor fantasi, så var god att använda hushållsobjekt som din trollstav om de passar dig.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 5
    5. Använd Gryffindors färger för att dekorera. Använd rödbrun, guld och svart av Hermione hus, Gryffindor, som färginspiration för dina draperier, sängkläder och matta. Du kan experimentera med olika nyanser av dessa färger eller para dem med dina favorit nyanser för ett personligt utseende.
  • Eftersom massor av hårdvara kommer i guld, kan du byta ut din låda drar för guld eller använd guldkorg för att binda tillbaka dina gardiner.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 6
    6. Häng en Gryffindor-symbol. Hermione är en stolt medlem av Gryffindor, så visa hennes husanda genom någon väggdesign. Du kan hänga en gryffindor banner eller markera husets maskot, lejonet, med ett väggdekal.
  • Känn dig fri att bli kreativ. Även hängande en stor "G" -in början kan vara cool, som representerar både Gryffindor och Granger.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 7
    7. Undvik att dekorera med kvast eller gyllene snitches. Till skillnad från några av de andra Harry Potter-karaktärerna föredrar Hermione att ha näsan i en bok i stället för att flyga eller spela quidditch. Hon är en mindre atletisk typ. Att ha ett rum mer som Hermione, sidlinje någon broomstick eller quidditch idéer, eftersom det inte är saker hon tycker om att göra.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 8
    8. Måla ett citat på väggen. Med dina föräldrars tillåtelse, använd färg eller en permanent markör för att skriva din favorit Hermione-citat på väggen. Du kan placera den med en spegel, där du kan träna dina stavar, eller över din säng så att du kan titta på innan du ska sova på natten. Stencil din design i förväg i penna så den slutliga produkten ser bäst ut.
  • Rereading dina favoritkapitel av Harry Potter-böckerna kan ge dig några bra citatidéer.
  • Försök använda en guldfärgpenna för att markera Gryffindors husfärg, också.
  • Metod 2 av 3:
    Välja möbler och inredning
    1. Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 9
    1. Häng bildramar av vänner och familj. Dekorera ditt rum med bildramar för att visa upp din familj och vänner. Hermione är en bra vän som är lojal mot de hon älskar, särskilt hennes Muggle-föräldrar. Använd bildramar för att hålla de du älskar nära till hands i ditt rum.
    • Du kan köpa fristående bildramar eller göra en anpassad bildram att hänga på din vägg.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 10
    2. Välj en stam som Hermione s. I böckerna har Hermione en resebyggnad hon använder för att lagra sina saker när hon kommer till Hogwarts. Köp en ångstam online eller få en begagnad från en loppmarknad. Du kan låtsas att det är din resa bagage och att du packar upp dina saker i din Hogwarts sovrum. Du kan använda den för att lagra kläder, leksaker, skor eller vad du behöver.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 11
    3. Välj en bokhylla. Köp en cool bokhylla för att lagra dina läsmaterial. Hermione är en ivrig läsare och skulle behöva massor av hyllutrymme för att lagra sina böcker. Att välja en stor bokhylla ger dig rum för att odla ditt personliga bibliotek och kan till och med inspirera dig att läsa.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 12
    4. Få ett skrivbord. Hermione älskar att studera och kan vara lite av en know-it-all. För att du alltid är på toppen av dina uppdrag som Hermione, välj ett skolbord där du ska göra ditt arbete. Se till att skrivbordsstolen är bekväm och gärna åtkomst till skrivbordsarrangörer för att hålla dina pennor och knick-knacks för att hon skulle.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 13
    5. Lägg till Harry Potter och Hermione Posters. Förklara din kärlek till Hermione och Harry Potter-serien genom att dekorera dina väggar med några HP-affischer. Du kan visa upp din favorit Hermione-citat, ett coolt ögonblick från filmerna, eller en bild av Harry, Ron och Gänget. Online affischbutiker, som röd bubbla, har stora val för dig att välja från.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 14
    6. Lägg till förvaringsbehållare för organisation. Hermione är verkligen typ A och älskar att vara organiserad. Håll ditt rum snyggt och i Hermione anda genom att köpa några förvaringsbehållare. Detta hjälper dig att hålla dina kläder, skolmaterial och elektronik satte sig och snyggt.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 15
    7. Välj Hermione-tema sängkläder och draperier. Visa upp din kärlek till din favorithjälte genom Hermione-tema-utskrifter för din säng och gardinerna. Många online-återförsäljare säljer kortvariga med stavar och Hermione-tryckta lakan. Genom att köpa några, kommer alla som besöker ditt rum att veta var dina lojaliteter ligger. Du kan köpa tyg online och till och med mode din egen draperier, för.
  • Metod 3 av 3:
    Återskapa Hermione rum i Dödliga hallows
    1. Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 16
    1. Välj vit, shabby chic möbler. Sök ut klassiska möbler målade vita för att efterlikna möblerna i Hermione rum i Dödliga hallows. Om du inte hittar några vita möbler du gillar, köp en begagnad möbel som du gillar formen av och måla den vita eller grädde med hjälp av en vuxen.
    • Var noga med att utföra någon målning i ett välventilerat område.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 17
    2. Välj klädsel och sängkläder i pastellpurpur, blues och greens. Hermione rum i Dödliga hallows är verkligen feminin med massor av pastellfärger. Använd några av dina favorit pasteller som inspiration för väggfärg, mattor, lakan eller till och med gardiner. Du kan blanda fasta ämnen eller utskrifter när du vill göra det unikt din.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 18
    3. Lägg till feminina berör med din maskinvara och tillbehör. Hermione rum i Dödliga hallows är casually elegant med några girly accenter. Emulera hennes stil genom att byta ut din låddragning för kristalllådan drar i lavendel eller klar. Du kan också hänga en ljuskrona, valens med tofsar eller andra feminina bitar.
  • Kasta kuddar lägger komfort och kan markera några av pastellerna i ditt rum. Leta efter blommiga kuddar eller feminina kuddar med spets eller andra 3-d accenter för ett unikt utseende.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 19
    4. Välj några blommiga väggcenter. Hermione rum i Dödliga hallows Showcases väggtryck och målningar med blommor och växter. Titta på nätet eller på din lokala konstbutik för väggstycken med ett naturligt tema. Du kan välja bilder av din favoritblomma för att rama eller bara välja vad som appellerar till dig. Oavsett naturliga bilder du gillar, använd dessa som din vägg inredning.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 20
    5. Skapa en anslagstavla för viktiga bilder och flygare. Hermiones Dödliga hallows Rummet har en dekorerad anslagstavla med bilder av hennes familj och viktiga minnen. Skapa din egen anslagstavla för att emulera Hermione. Du kan täcka en standardbulletinbräda i tyg och använd pushpins för att klara dina favoritbilder och minnen. Inkorporera hennes favorit pastellfärger eller lägga till band för en girly accent.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 21
    6. Lägg till en bänk i slutet av sängen. Hermione rum i Dödliga hallows Har en lavendelfärgad lagringsbänk vid foten av sängen så hon kan vara organiserad. Dölj några extra kuddar eller andra av säsongskläder i en cool, feminin lagringsbänk som Hermione. Du kan täcka en befintlig bänk i ett luxanskväv, som sammet eller köpa en online.
  • Bild med titeln Dekorera ett rum som Hermione Granger Steg 22
    7. Visa dina böcker framträdande. I Hermione s Dödliga hallows rum, hon har en wraparound bokhylla bredvid sin säng. Köp en cool bokhylla eller stå några av dina böcker upp på sina ändamål för att dekorera ditt rum. Du kan lägga dem i din Windowsill eller visa dem på ditt skrivbord för att visa upp din samling.
  • Tips

    Kom ihåg Hermione är väldigt snygg, så håll ett rent rum.
  • Om du verkligen vill ha en riktig känsla för ditt rum, försök att hitta tomma, tonade flaskor och märka dem med mystiska namn, som "groda spawn."
  • Undvik neonfärger.
  • Om du vill ha ett Hermione tema rum när hon var i Hogwarts, försök lägga till en tidtabell med omöjliga scheman.
  • Försök att visa intresse för att läsa och i böcker.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande