Hur man kommer med ett rapportnamn

Du vet ditt rappernamn när du hör det. Under tiden, försök att söka inspiration från ditt förflutna och din nuvarande. Lyssna på andra rappernamn som du hör, och överväga att modellera dig själv efter en annan rappare som du beundrar. Det finns ingen rätt eller fel sätt att göra det här! Bli kreativ och välj ett namn som definierar dig. Kom ihåg att du alltid kan ändra det.

Steg

Metod 1 av 3:
Brainstorming
  1. Bildbeteckningen blir ett snabbt rappersteg 12
1. Välj ett namn som matchar din stil. Ditt rappernamn kan låta ganska annorlunda beroende på var du kommer ifrån och vilken typ av rappning du gör. Ditt namn ska återspegla hur du vill komma över: farligt, eller goofy, eller omtänksamt eller smart. Tänk på din identitet.
  • Tänk på de namn som andra rappare i ditt område använder. Du behöver inte kopiera någon annan - men du kan vara klok att bli bekant med "scen" som du vill bryta in.
  • Bilden med titeln kommer upp med ett coolt smeknamn Steg 4
    2. Använd ditt riktiga namn som en guide. Inkludera första bokstaven i ditt namn, eller vrid ditt namn till något helt annat. Gör ditt rapportnamn något som låter som ditt riktiga namn, men skiljer sig tillräckligt för att skilja dig. Det finns ingen rätt eller fel sätt att göra det här. Få kreativitet!
  • Tänk eminem, vars riktiga namn är Marshall Mathers. Hans rappernamn är baserat på hans initialer: "M och m."
  • Lil Waynes riktiga namn är Dwayne Michael Carter. Han tog bara "D" ut ur Dwayne för att göra det Wayne!
  • Bild med titeln Dumpa försiktigt en klumpig
    3. Ta tillbaka ett barndoms smeknamn. Snoop Doggs mamma var den som skänkte honom med sitt rappande namn: Snoopy (av jordnötsberömmelse) var hans favorit tecknade tecken som växte upp, och hans mamma började ringa honom efter karaktären. När snoop kom in i RAP-spelet bestämde han sig för att använda sitt barndoms smeknamn för att ge sig en unik scen närvaro.
  • Metod 2 av 3:
    Letar efter inspiration
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn efter äktenskapssteg 20
    1. Prova en rappernamngenerator. Internet är full av gratisordgeneratorer, och några av dem är speciellt utformade för att komma med rappersnamn. Även om du inte går med exakt vad algoritmen ger dig, kan en generator sätta dig på rätt spår.
    • Du kan till och med kunna hitta rappernamn "quizzer" online som berättar vilken typ av rappernamn du borde välja.
  • Bild med titeln Intresse en tjej Steg 20
    2. Använd ditt liv för att inspirera ditt namn-att-vara. Välj ett namn, ord eller plats från din barndom. Namnge dig själv efter något som någonsin är närvarande i ditt liv. Du har chansen att definiera ditt namn, men du vill också att ditt namn definierar dig - så välj något som återspeglar det sätt du lever.
  • Bild med titeln bryta din missbruk till en person steg 14
    3. Fråga runt. Prata med vänner, familj och andra rappare att se om de har några idéer. De människor som du ser varje dag är de som observerar och känner dig bäst - så det finns en bra chans att de åtminstone sätter dig på rätt spår för att hitta ditt idealiska rap namn.
  • Bara säg, "Jag försöker komma med ett bra rappernamn. Har du några idéer?"
  • Leta efter perspektiv på hur du stöter på. Fråga, "Hur stöter jag på när jag rap?"
  • Bildtiteln blir ett snabbt rappersteg 6
    4. Modell ditt namn efter en favorit rappare. Det betyder inte nödvändigtvis att du ska ringa dig själv "C-diddy" Om du älskar p-diddy. Studera scennamnen på rappare som du beundrar, och tänker på varför deras namn passar dem så bra. Använd en liknande struktur eller en liknande lyrisk enhet. Läs om hur kända rappare plockade sina namn.
  • Metod 3 av 3:
    Prova namnet
    1. Bildtiteln blir ett snabbt rappersteg 8
    1. Släpp namnet i en sång. Du behöver inte hålla dig till ett namn bara för att du säger det högt - speciellt om du bara börjar. Säg ditt namn i början av en rap för att se hur det låter. Om du refererar dig till din raps flöde, se till att du hänvisar dig till dig själv med ditt nya rappernamn. Se till att det är catchy - något som människor kommer att minnas.
    • Spela in dig själv och lyssna över banden. Om du gillar det sätt det låter, håll det då. Om du inte gillar det sätt det låter, försök sedan komma med något annat.
  • Bild med titeln Skapa ett barnnamn från förälder
    2. Var inte rädd för att använda flera namn. Kanske finns det flera aspekter av din personlighet som kommer igenom när du rap. Försök hålla fast vid en "artistnamn" - Men gärna hänvisa till "tecken" och versioner av dig själv när du rap. Eminem, till exempel, refererar ofta till sig själv som "Smal skuggig" att uttrycka den ödmjukare, meerer sidan av hans personlighet.
  • Bilden med titeln Fråga en främling ut steg 3
    3. Be om åsikter. Om du har problem med att besluta, fråga någon du litar på för hans eller hennes råd. Fråga en vän, en syskon eller en annan rappare. Du behöver inte ta någons råd - men det kan hjälpa dig att stärka din egen åsikt.
  • Bildbetatled blir ett snabbt rappersteg 10
    4. Kom ihåg att ingenting är permanent. Ibland är det bästa sättet att skapa en åsikt om något att prova det. Du kan alltid ändra ditt rapportnamn om det inte sticker!
  • Tips

    Välj ett namn som du är säker på. Om du börjar göra ett namn för dig själv, måste du stanna med det för det mesta. Om du självklart är du puff pappa, s. Diddy, diddy eller diddy smutsiga pengar - eller snoop lejon.
  • Känn inte falsk om du använder en RAP-namngenerator. Många kända rappare, inklusive post Malone, använde namngeneratorer, så du borde inte känna dig dålig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande