Hur man odlar sköldpaddor i minecraft

Sköldpaddor är en passiv mob introducerad i 1.13 vattenuppdatering. De finns på stränder eller simma runt i havet. Denna mob har mycket unik avelsmekanik - här är hur det fungerar.

Steg

  1. Bild med titeln Lessshears.jpg
1. Hantverk ett par saxar. Du måste smälta två kvarter av järnmalm i en ugn för att få de nödvändiga järngötterna. Ordna dem i en diagonal bildning som visas.
  • Bild med titeln CollectingsEagrass.jpg
    2. Samla seagrass. Det växer i oceaner, floder och sjöar där det kan hämtas om du bryter det med shears. Använda Bonemeal Underwater kommer att generera Seagrass om du inte kan hitta den annars. Du behöver minst två stycken.
  • Bild titled TurtLeGging.jpg
    3. Ras två sköldpaddor. Du kan hitta dem på en strand i övervärlden. Högerklicka eller klicka på Feed on Pocket Edition. Efter hjärtan animationen kommer en av sköldpaddorna att gräva i sanden och lägg 1-4 ägg. Sköldpaddor lägger alltid sina ägg på kvarteret där de kläckde (deras hemstrand), som borde vara i närheten om du hittar dem spottade naturligt.
  • Bild med titeln Silkeggs.jpg
    4. Plocka upp ägget med ett verktyg förtrollat ​​med silkespot. Detta är valfritt men låter dig flytta ägget vart du än vill. Var försiktig så att du inte stampar på ägget eftersom de kan bryta.
  • Äggen kan placeras på sand eller röd sand i kluster på upp till 4.Bild med titeln Eggsand.jpg
  • Bild med titeln Turtleclosure.jpg
    5. Bygg ett hölje för ägget. Rävar, stridiga katter, och alla zombievarianter försöker att attackera antingen ägg eller barnsköldpaddor, så du måste skydda dem. Staket ett område av eller bygga en två-block lång vägg och lyser inuti med facklor. Placera en järndörr eller staket grind så att du kan komma och gå som du vill.
  • Inkludera lite vatten för att barnsköldpaddorna ska simma in och växa.
  • Bild med titeln Eggshatching.jpg
    6. Vänta på att ägget ska kläcka. Detta händer snabbare på natten och går igenom tre steg då äggskalorna gradvis spricker. Det tar vanligtvis flera speldagar.
  • Du måste vara inom cirka 50 kvarter eller kläckningen kommer att pausa.
  • Bild med titeln Turtlescute.jpg
    Bild med titeln Turtlescute.jpg
    7. Mata baby turtle seagrass för att påskynda sin tillväxt. När du vänder dig till en vuxen kommer det att släppa en skönhet som kan användas för att göra en sköldpaddsskalhjälm eller att brygga sköldpaddans potion. Du kan också sälja dem till några kleriska bybor.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande