Hur man skapar din egen pokémon

För att skapa din egen Pokémon, börja med att välja ett djur eller ett objekt för att basera din design på. Då, ge din Pokémon ett namn, element och 1-2 unika quirks eller egenskaper för att skilja det från ett normalt djur eller föremål. Därefter, köttet är ett koncept genom att ge dina Pokémon några drag och basstatistik. För att få din Pokémon till liv, skapa en illustration eller använd ett online-program för att producera ett falskt Pokémon-kort för din varelse. Om du vill ta det hela vägen, skapa 1-2 evolutioner för din varelse med samma metoder. Det finns inget fel sätt att designa eller göra en Pokémon, så bli kreativ och har mycket roligt med det!

Steg

Del 1 av 3:
Utforma en Pokémon
  1. Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 1
1. Skriv ner dina Pokémons funktioner innan du ritar någonting. När det gäller att designa tecken är det vanligtvis lättare att komma med en lista med funktioner innan du ritar någonting. Ta en penna eller penna och ett pappersark. Brainstorm och jot ner dina idéer för din Pokémon. På så sätt, när det är dags att rita eller skapa det, har du en mycket lättare tid att räkna ut vad man ska lägga till.
  • Om du vill kan du designa din Pokémon genom att arbeta bakåt. Om du vill börja med att dra, skissa din Pokémon och komma upp med ett namn, flyttar och ett element senare.
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 2
    2. Välj en varelse eller ett objekt som basen på din design. De flesta Pokémon är baserade på ett djur eller ett objekt som redan finns i den verkliga världen. För att starta din design, välj ett djur som du hittar fascinerande eller ett objekt som du tycker skulle göra en bra grund för din skapelse. Stick med enkla val för din första design för att hålla sakerna enkla. Detta kan vara en råtta, tätning eller kyckling om du plockar ett djur. Om du väljer ett objekt, kan en iskub, träd eller matta alla fungera som bra baser.
  • Till exempel kan du börja med en räv som grunden för en Pokémon baserat på ett djur. En tummel kan göra ett intressant föremål för en Pokémon.
  • Djurdesign från spelet är överallt. Sandshrew bygger på en armadillo, Rattata är baserad på en råtta, och Ekans är tydligt en orm. Exempel på objekt är Geodude, som är en sten och Magnemite, som är en skruv med 2 magneter på den.
  • Den stora majoriteten av Pokémon är baserade på djur. Det finns mycket färre Pokémon som är baserade på föremål, och det blir nog lättare för dig att börja med ett djur.
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 3
    3. Välj ett element för att bestämma din Pokémon färg. Varje Pokémon behöver ett element för att bestämma sin typ. Elementet bestämmer en Pokémons drag, styrkor, svagheter och vanligtvis dess färg. Pokémon kan bara ha 1-2 typer, och dessa typer behöver inte vara relaterade till objektet eller djuret som Pokémon bygger på - även om det är helt bra om de är relaterade. Till exempel kan en Pokémon baserad på en kyckling vara en brandtyp, även om kycklingar inte har något att göra med eld.
  • Till exempel, om du gör en Fox Pokémon en gift typ, kan pälsen vara lila och ögonen kan vara gula. Du kan göra en Thumbtack Pokémon en flygande och ståltyp och ge det vingar och en snygg silverfärg.
  • Att använda motsvarande färger låter människor automatiskt veta något om din Pokémon bara genom att titta på det. Om en igelkott Pokémon är ljusgul, kan betraktaren automatiskt anta att det är en elektrisk typ.
  • Elementfärger:

    Eld - orange, röd och gul

    Vatten - blå

    Gräs - grön, brun

    Elektrisk - gul (vanligtvis ljusgul)

    Psykisk - Symbolen är Magenta, men Psychic Pokémon tenderar att vara en mängd olika färger

    Stål - silver, guld och grått

    Normal - kan vara vilken färg som helst (vanligtvis brun, grå, rosa eller vit)

    Fairy - rosa och lila

    Mörk svart

    Flyga - Symbolen är lila, men Flying Pokémon kan vara vilken färg som helst

    Ghost - lila, svart och magenta

    Gift - lila, mörkgul och mörkröd

    Ice - vit, silver och blekblå

    Marken - jordtoner, som brun, gul och grå

    Rock - Svart, Grå

    Dragon - symbolen är kungblå, men alla färgschema fungerar (de är vanligtvis en 2-4 färger)

    Kämpar - symbolen är orange, men kämpar Pokémon kan vara vilken färg som helst

    Bug - grön, gul och brun

  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 4
    4. Kom upp med ett sött eller arg ansikte för din varelse. Nästan alla Pokémon har antingen ett sött ansikte med runda ögon, eller ett skarpt ansikte med snedställda ögon och stresslinjer på pannan. Din Pokémon kan le, smirking, frowning, eller har ingen mun alls! Välj ett ansiktsstil för att ge din Pokémon personlighet och attityd som du vill ha det.
  • Till exempel, om du ville göra en räv Pokémon ser skrämmande och läskigt, skulle du ge det skarpa ögon vinklade ner mot sin snout. Om du ville göra tummen ser blygsamt ut eller dumt, kan du rita 2 runda ögon med små elever och ge det ett goofigt leende.
  • Titta på andra Pokémon för att se hur ansikten varierar. Pikachu har breda ögon och ett enkelt, rund leende. Detta gör att det ser roligt och sött. Tangela har bara två enkla ögon med elever i mitten, vilket gör det enkelt och mystiskt.
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 5
    5. Lägg till 1-2 funktioner till din Pokémon för att göra det unikt. För att differentiera din Pokémon från ett vanligt djur eller ett objekt, ge det 1-2 funktioner som ditt djur eller objekt normalt inte skulle ha. Dessa funktioner kan vara vingar, en halo, en extra uppsättning armar eller någon form av mönster eller symbol. Till exempel är Pikachu en råtta, men den har en skarp, vinkelsvans och 2 röda prickar på sin kind. Squirtle är en sköldpadda, men den har en fluffig svans som sköldpaddor normalt inte har. Välj intressanta egenskaper, eller hålla fast vid funktioner som passar din vision för Pokémon.
  • Du kan också få din Pokémon Hold något. Kubone bär lite ben, medan Farfetch`d promenader runt med en purjolök.
  • Till exempel kan du ge giftfoxen en röd streck på sidan av pälsen och ge den en andra uppsättning öron. Din Thumbtack Pokémon kunde ha en konstig symbol i pannan och ha en uppsättning små armar.
  • Funktionerna uttrycker ofta typen av Pokémon som det är. Electric Pokémon har ofta blixtbultar eller el som kommer av dem, medan Poison Pokémon ofta är omgivna av moln eller ser smal ut.
  • Del 2 av 3:
    Fleshing your pokémon out
    1. Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 6
    1. Namnge din Pokémon baserat på det element och djur som det är baserat på. Det finns inga krav när det gäller att namnge en Pokémon, men de flesta Pokémon-namnen är modifierade versioner av vad de är baserade på. Till exempel är Rattata en råtta, Zubat är en fladdermus, och Delphox är en räv. Leka med stavningen av ditt djur eller föremål för att komma med något söt eller läskigt som kommunicerar din Pokémon-vibe.
    • Titta på Real Pokémon som inspiration för att se andra intressanta sätt att namnge din Pokémon. Ekans är helt enkelt ordet "orm" bakåt. Meowth är ett spel på det ljud som en katt gör.
    • Många pokémon namn är en kombination av djuret eller objektets namn och något annat attribut eller karakteristiskt. Till exempel är venomoten en kombination av "gift" och "moth."Lickitung är en kombination av" lick "och" tunga."
    • Vissa Pokémon heter helt enkelt efter deras attityd eller centrala känslor. Farfetched är något som är löjligt eller outlandish. Farfetch`d, Pokémon vars namn är baserat på ordet farfetched, går runt med en purjolök och träffar människor med det. Gastly är namnet på ett ghoulish, Ghost Pokémon.
    • Till exempel kan en gift typ Fox Pokémon heter "Chemifox" eller "Furmynx", medan den flygande tumläcket Pokémon kan namnges "Shanx" eller "pekare."
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 7
    2. Ge dina Pokémon några drag baserat på sin typ. Varje Pokémon vet minst 1 drag, och varje Pokémon kan veta upp till 4 drag. Rörelser har också element på samma sätt som Pokémon gör, och Pokémon får en 50% stat bonus för att använda ett drag som matchar sin typ. Välj 1-4 rörelser för din Pokémon Tolearn och jot dem ner.
  • För din giftfox Pokémon kan du ge det giftpulver, giftsting, syra och smog. Din Thumbtack Pokémon som är en flygande typ kan ha spegelflyttning, peck, borra och himmel attack.
  • Till exempel är psykiska fångar en psykisk attack. Det betyder att en kadabra kommer att få en bonus för att använda flytten eftersom Kadabra är en psykisk Pokémon, men Pikachu skulle inte för att det är en elektrisk typ.
  • Det finns över 700 drag i Pokémon. Du kan hitta en komplett lista över rörelserna på https: // Bulbapedia.bulbagarden.Net / Wiki / List_of_Moves.
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 8
    3. Välj basstatistik för din Pokémon för att avsluta avrundning det. Basstatistik hänvisar till de siffror som din Pokémon använder för att bestämma sin hälsa, skada, skicklighet och hastighet. Medan du tekniskt kan välja ett nummer mellan 1-255 för din Pokémon, försök att hålla dem rimliga för din anpassade skapelse. Det är inte kul att jämföra din Pokémon till andra eller spela med ditt anpassade kort om din Pokémon är överstyrd.
  • Din Pokémon basstatistik ökar när den får nivåer och utvecklas. Skapa en procentandel eller platt nummer för att lägga till basstatistik när det är upp eller utvecklas.
  • Basstatistik:

    Hit poäng (hp) - hur mycket skada din pokémon kan ta innan svimning.

    Attack - Hur mycket skada dina Pokémon behandlar fysiska drag.

    Försvar - Hur stark din Pokémon är att minska attackskador.

    Särskild attack - Hur mycket skada din Pokémon gör när den använder ett speciellt drag.

    Särskilt försvar - hur väl din Pokémon försvarar sig från speciella drag.

    Hastighet - hur sannolikt din pokémon är att attackera först.

    Del 3 av 3:
    Ta med din Pokémon till livet
    1. Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 9
    1
    Skapa ritningar För din Pokémon att ge dem ett utseende. Använd din ursprungliga design för att styra din illustration. Eftersom det inte finns några regler för att dra Pokémon, var god och använd det medium du föredrar. Som en allmän regel är Pokémon utformade för att vara enkel och lätt igenkännlig. Använd fasta färgscheman och en solid svart skiss för att ge din varelse någon definition.
    • Du kan skapa en enda ritning eller rita dussintals olika utkast eller vinklar. Det är helt upp till dig!
    • Ett enkelt sätt att börja är att skriva "tecknad" och ditt djur eller objekt i en online-bildsökning. Använd en enkel tecknaddesign som en mall för din Pokémon och lägg till därifrån.
    • Så länge du är nöjd med hur din Pokémon ser ut, är du bra! Det finns ingen rätt eller fel sätt att göra det.
    • För din Fox Pokémon kan du ge den spetsiga rävörrarna och en skarp snut. Lägg till några enkla tassar och lägg sedan till de extra funktionerna, som de extra öronen och mönstret på pälsen. För din tumstack Pokémon, rita en enkel oval med en nål som kommer ut ur den. Lägg till ett ansikte vart du vill och sedan dra några vingar som kommer ut ur ryggen.
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 10
    2
    Göra en falsk Pokémonkort med en digital korttillverkare. Ta din ritning och Skanna den till en dator. Sedan, se online för en Pokémon Card Creator. Ladda upp ditt foto till kortkonstsektionen genom att klicka på knappen "Ladda upp". Ange sedan ditt namn, statistik och flyttar för att skapa en digital kopia av ditt Pokémon-kort.
  • Du kan hitta en Pokémon Card Generator online på https: // mypokecard.com / sv / eller https: // pokekort.netto/.
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 11
    3. Använd ditt anpassade kort i ett däck för att spela med det. När du har skapat ett anpassat kort och limit det till ett standardkort, införliva det i ditt favoritdäck för att spela med det. Blanda bara det i vid sidan av din standarddäck för att njuta av vardagliga spel med din Pokémon. Du kan även skapa ett helt däck av anpassade Pokémon-kort. Tänk på, du kan bara använda ditt falska Pokémon-kort i vardagliga spel.
  • Du kan inte använda ett anpassat kort på en spelbutik eller i en turnering.
  • Om du inte spelar med en vän, låt din motståndare veta innan du har ett anpassat kort i ditt däck.
  • Bild med titeln Skapa ditt eget Pokémon Steg 12
    4. Skapa evolutioner om du vill fullt ut krossa din pokémon ut. När en Pokémon når en viss nivå, utvecklas den och blir en starkare version av sig själv. Utvecklade versioner är vanligtvis större och lite annorlunda än deras ursprungliga form. Gör 2-3 evolutioner för din Pokémon genom att upprepa hela denna process 2-3 gånger om du verkligen försöker göra en äkta Pokémon!
  • Till exempel är Pikachu bas Pokémon, men när det utvecklas, blir det till Raichu. Det går från att vara gul till orange, och dess tjocka svans blir en tunnare, pekare version.
  • Utvecklade versioner är alltid starkare än den ursprungliga formen av en Pokémon.
  • Dricks: Att ändra dina Pokémons egenskaper för en evolution kan vara så enkelt som att ändra sin färg. Du kan också välja att ge dina Pokémon ytterligare lemmar, en ny ansiktsfunktion eller extra mönster på kroppen.

  • Bild med titeln Skapa din egen Pokémon Final
    5. Färdiga.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande