Hur man slår san i speciale

"Hindra" är ett fenomen i spelgemenskapen.Det är känt för den invecklade och roliga storylinen. I spelet kan du välja antingen en pacifistisk väg, en neutral rutt eller en folkmordsväg. Folkmordsvägen, en av de mer underhållande rutterna.Det har sans som den sista chefen.Sans har bara 1 hälsa, 1 försvar och 1 attackstyrka, men ändå är han fortfarande en av de svåraste cheferna i spel. "Den svagaste fienden i spelet," Toby Fox stater. Men det stannar honom från att göra dig att läsa den här artikeln? Läs vidare för att ta reda på hur man slårjer sans i Special.

Steg

  1. Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 1
1. Lära sig reglerna. Det finns några regler du behöver veta innan du kämpar för sans. De är följande:
  • Det enda sättet att utvecklas i hans kamp är att attackera. Om du använder ett objekt eller "Kolla upp" Sans, slaget kommer inte att utvecklas och han kommer att upprepa det sista draget han just gjorde.
  • När du träffas av en av sansens attacker tar du karmisk skada. Det är som giftskador. Det kommer att fortsätta att tömma din HP och kan vara mycket förödande efter att bara träffat en gång.
  • Det finns inga oövervinnliga ramar under sansen.Du kommer att fortsätta att ta skada från en attack tills du flyttar till säkerhet.
  • Sans sätter din själ (eller ditt hjärta) i två olika lägen: Blue Soul Mode och Red Soul Mode:
  • Det blå själsläget lägger tyngdkraften på ditt hjärta. När du hoppar, kommer du att komma tillbaka ner. Protagonisten måste hoppa och använda plattformstekniker för att undvika attacker.Höjden på ditt hopp är beroende av hur länge du trycker på pilknappen (eller vilken riktning du behöver hoppa).
  • Det röda själsläget är motsatsen till Blue Soul-läge.Gravity appliceras inte när ditt hjärta är rött. Du kommer att flyta under det röda själsläget och kan röra sig i någon riktning. Red Soul-läge används inte så ofta som Blue Soul-läge.
  • Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 2
    2. Ta rätt utrustning till kampen.Det spelar ingen roll vilken rustning du bär under denna kamp.Det enda vapnet som ger dig en kant är den brända pan du hittade i Hotlands eftersom det ger dig 4 Extra HP när du använder ett helande objekt.Du behöver också några kraftfulla helande föremål.Den optimala inställningen är som följer:
  • Armor: Vad du än vill ha.
  • Vapen: Burnt Pan.
  • Butterscotch paj.
  • Snabbnudlar.
  • Ett ansikte biff.
  • 3 snögubbe bitar.
  • Så många legendariska hjältar som din inventering kommer att hålla.
  • Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 3
    3. Lär dig del 1 attacker. Sans har 24 attacker som kommer i två delar.Del 1 är den enklare delen.När du väl har lärt dig mönstren kan du komma igenom del 1 utan att ta DamageThe del 1 attacker är som följer:
  • Starkaste drag: Detta kan fånga många nya spelare mot vakt eftersom sans är den enda fienden i spelet som får den första attacken.Var redo!Det kommer alltid att vara samma drag.När du har lärt dig att undvika det, kan du undvika det så många gånger du behöver.
  • Benlam:Detta är en del av den starkaste flytten.Sans börjar med att sätta dig i blått själsläge och göra en "benlampa."Han kommer att kasta dig in i nedre delen av skärmen. Då visas en röd låda med ett ljud.Detta indikerar att du måste hoppa. Hoppa för att undvika benen längst ner på skärmen.
  • Benvägg:Detta är det andra steget i det starkaste draget.Sans kommer att sätta dig i rött själsläge och en serie ben kommer att komma på dig från båda sidor.Du måste trycka upp och ner för att navigera genom passagen i benen benväggen.
  • Gaster blasters: Detta är det tredje steget av den starkaste flytten.Gaster ansikten kommer att visas på sidorna och hörnen av lådan och spränger dig med lasrar.Du kommer att vara i Red Soul-läge.Du måste flytta till mitten eller sidorna för att undvika attacken.Du vill flytta lite innan attacken börjar undvika attacken.Flytta med följande mönster för att undvika attackerna: Center, någon sida, mitt igen, sedan topp eller botten.
  • Hopprep:Under denna attack kommer du att sätta i Blue Soul-läge.En serie ben kommer att komma på dig från ena sidan eller den andra med ett litet gap mellan varje ben.Använd små, kontrollerade hopp för att hoppa genom luckorna.Denna attack kommer i en mängd iterationer med luckorna i olika höjder under hela kampen.
  • Blåben:Under denna attack kommer du att se ett stort blått ben följt av ett litet vitt ben komma på dig.Du måste vänta tills det blå benet passerar dig och hoppar sedan över det korta vita benet medan du flyttar i samma riktning som det vita benet.Om du flyttar medan de blå benen passerar dig, kommer du att ta skada.
  • Höger och vänster solo:Under denna attack kommer du att sätta i Blue Soul-läge.En serie kortben kommer att komma på dig.Du måste hoppa på en serie plattformar ovanpå de korta benen för att säkert flytta över dem.Undvik de stora benen som kommer från toppen.Ett annat stort ben kommer att komma på dig från toppen i slutet.Benen och plattformarna kan komma till dig från höger eller vänster.
  • Benplattformar:Under denna attack finns det en serie plattformar med ben framför och bakom det rörelser över skärmen.Den på botten rör sig åt vänster, och den i mitten flyttar rätt.Du kommer att vara i Blue Soul-läge.Du måste hoppa och flytta i en cirkelrörelse för att undvika benen.Hoppa på bottenplattformarna som går rätt och hoppa sedan ner och flytta till vänster för att stanna framför benen.Hoppa ovanpå en annan plattform och flytta rätt, när det är säkert att göra det.
  • Monorail:Detta liknar benplattformen, förutom att plattformen flyttas höger och sedan till vänster.Det finns också en serie ben med luckor som rör sig upp och ner i mitten.Du kommer att vara i Blue Soul-läge.Det enklaste sättet att komma igenom det här avsnittet är att stanna på plattformen och bara flytta till vänster eller höger för att undvika de stigande och fallande benen.
  • Gaster-plattformar:Under denna attack finns tre uppsättningar plattformar som rör sig kvar längst ner och upp och rör sig i mitten.Gaster ansikten kommer att visas på olika nivåer och blastlaser.Du kommer att vara i Blue Soul-läge.Hoppa på plattformarna och undvik gasterblåsorna.
  • Benfickor:Under denna attack kommer stora ben på dig från vänster medan små ben kommer till dig från höger.Du kommer att vara i Blue Soul-läge.Det bästa sättet att komma igenom denna attack är att göra stora kontrollerade hopp över flera små ben medan du bor i utrymmet mellan de stora benen.
  • Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 4
    4. Läka när det inte går mycket. Du kommer inte alltid att undvika sansens attacker även efter det att den praktiken. Vid denna tidpunkt i spelet borde du ha ett par helande föremål. Om du kommer att läka under den första vågen av attacker, var noga med att göra om du är efter ett drag som du vet att du alltid kan undvika. Läkning går inte fram kampen.Det upprepar bara den sista attacken.
  • Ett annat bra ställe att läka är under sansen extra mellan del 1 och del 2. Under den här fritiden kan du läka allt du vill och ingenting kommer att utvecklas tills du slår Attack. Den sista platsen du ska läka är rätt före hans sista attack, som är strax efter sin slamattack.
  • Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 5
    5. Inte extra sans. Under pausen mellan del 1 och del 2 talar sans till dig och säger att du fortfarande kan vara en bra person, och han ger dig möjlighet att spara honom. Gå inte för det!Han kommer omedelbart att döda dig när du gör det.
  • Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 6
    6. Lär dig del 2 attacker.Efter sans reservbrott börjar attackerna bli lite svårare.Gör dig redo för nästa uppsättning av attacker.De är följande:
  • Clips:Den första attacken i del 2 är en serie av 4 snabba attacker som kräver att du reagerar snabbt.Du kan behöva hoppa för att undvika ben, flytta till sidan för att undvika gasterblaster, korsar gapet i benväggen.Det liknar del 1 attacker, förutom den här gången måste du flytta snabbt.
  • Menyattack:När du ser menyn efter den första attacken, märker det ett ben som rör sig in och ut ur menyn.Tiden din knapp pressar för att undvika benet eftersom det kommer att skada dig.Det kan inte döda dig, men det kan ta med din hk till 1.Senare i kampen kommer du att se Bones i menyalternativen längst ner på skärmen.Markera olika menyalternativ för att undvika benen.
  • Guidade Gaster Blasters:För denna attack kommer gästare att visas på skärmen och rikta en laser direkt på dig.De förstår bara en i taget, så titta på den ordning de visas på skärmen.Du kommer att vara i röd själ.Flytta i en stor oval eller cirkel medan du undviker laserblåsorna.Senare i kampen kommer lasrarna att bli större.
  • Upp och ner ben:Under denna attack flyttar en uppsättning ben ner till vänster och en annan uppsättning ben går upp till höger.Du kommer att vara i Red Soul-läge.För att undvika dem måste du flytta i en cirkulär rörelse i mitten för att undvika benen.
  • Slam:Detta liknar benlampa i början av spelet.Skillnaden är den här gången du kommer att bli smälld flera gånger mot flera sidor av lådan.Du kommer att vara i Blue Soul-läge, men tyngdkraften kommer att dra dig i olika riktningar.Omedelbart hoppa från väggen du bara slog mot för att undvika benväggen.
  • Särskild attack:Detta är sansens sista stora attack.Den består av 4 snabba ben slam i Blue Soul-läge, omedelbart följt av upp och ner ben i Red Soul-läge.Då måste du navigera genom en stor vägg av ben i rött själsläge som rör sig väldigt snabbt.Flytta upp och ner för att undvika benen.Så småningom slår du in i väggen till höger i Blue Soul-läget. Omedelbart hoppa kvar för att undvika benväggen.Då finns det fyra fler väggslamer i blått själsläge.För att undvika dem, hoppa upp, då diagonal ned-höger, diagonal uppåt, sedan höger.Då bildar gaskasprutor en cirkel och spränger dig från alla vinklar.Du kommer att vara i Red Soul-läge.För att undvika dem, flytta i en snabb cirkel i mitten.Det är lätt att bli överdriven, men efter denna attack är kampen i princip över.
  • Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 7
    7. Vänta tills sans somnar.Om du har överlevt den speciella attacken är du förbi kampens punkt där du kan dö.Du kan koppla av nu.Sans slutlig attack är att prata dig till döds.Det kommer att bli en hel del dialog.Ta dig tid att läsa den.Rör dig inte.Om du flyttar blinkar han och du kommer att flyttas tillbaka till mitten.Låt honom bara prata.Så småningom kommer han att somna.
  • Bild med titeln Beat Sans i Speciale Steg 8
    8. Välj Bekämpa.När sansen somnar kan du trycka lådan till vänster genom att flytta till vänster.Tryck sedan på lådan ner till "Bekämpa" Alternativ i menyn och välj den för att hantera ett slutligt slag mot sans.Grattis!Du vinner!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande