Hur man lägger till extra effekter på fotobås

Photo Booth är en användbar och rolig applikation för att ta enkla bilder med galna effekter. Men nyheten av några grundläggande filter kommer snabbt att slita av, det vill säga om du inte vet hur man får nya effekter för dig själv. Medan PhotoBooth levereras med 16 effekter för att starta, kan du snabbt racka upp 20, 30 eller 40 mer unik effekt med några snabba datorknappar.

Notera: Detta fungerar bara på Mac-datorer, helst de kör leopard OS eller högre.

Steg

Metod 1 av 2:
Lägga till nya effekter från webben
  1. Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 1
1. Hitta de effekter du vill lägga till på Internet. Sök bara online för fototekseffekter och kam genom exemplen tills du hittar de du gillar. De flesta effekterna är bundna upp, vilket innebär att du laddar ner 10-20 effekter samtidigt. Du kan alltid ta bort effekter som du inte vill ha senare, men det är svårt att hitta enskilda effekter för nedladdning. Medan det finns massor av effekter där ute, är några av de mest välrenommerade:
  • Den ständigt populära Cateye-sviten erbjuder realtidseffekter i IChat och statiska effekter för fotobås och arbetar på flera versioner av OS X.
  • Det andra populära alternativet, mer iChat-effekter, lägger till en hel del 56 nya tweaks till dina fotobods sessioner, inklusive scener och överlagringar utöver några snyggt distorsionseffekter.
  • Bild med titeln Lägg till extra effekter på fotobås Steg 2
    2. Ladda ner effekterna. Klicka på nedladdningslänken till på webbplatsen för att få din effekt. Den bör ladda snabbt, och kommer då att hittas i din "Nedladdningar" mapp.
  • I vissa fall kommer effekterna i en ZIP-fil. Om så är fallet, helt enkelt klicka på filen och välj "Extrahera zip" För att få filerna.
  • Bild med titeln Lägg till extra effekter på fotobåsen Steg 3
    3. Öppna ett Finder-fönster med alla effekter när de har laddat ner. Detta är vanligtvis lika enkelt som att klicka på nedladdningslänken (längst upp till höger på skärmen) och dubbelklicka på mappen. Du får se alla dina nya effekter, redo att komma in i Finder.
  • Effekterna kommer att vara .QTZ-filer. Om du inte hittar dem söker du efter ".Qtz" i Finder för att avslöja de nya effekterna.
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 4
    4. Undvik skadlig kod och virus genom att kontrollera dina filer innan du hämtar. Om du är säker på att filen är en .QTZ-fil, du kommer sannolikt att bli bra. Men om du har några tvivel om filen, borde du hitta en annan webbplats och ladda ner den där istället. Använd din dators virusskanner, eller få en gratis en som AVG eller Sophos, för att kontrollera filen innan du öppnar den. Du kan vanligtvis göra det genom att högerklicka på filen i Finder och välja "Skanna efter virus."
  • Om webbplatsen har massor av popup-fönster, udda eller okända adresser (som inte slutar i .com till exempel) eller verkar alls fishy, ​​du ska gå vidare till en annan webbplats.
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 5
    5. Öppna ett separat Finder-fönster och navigera till "Kompositioner." Du kan använda sökfältet i övre hörnet, eller klicka på "Systemet" → "Bibliotek" → "Kompositioner."
  • Se till att fotobåset är stängd innan du försöker det här.
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effekter på Photo Booth Steg 6
    6. Klicka och dra dina nya effekter i mappen Kompositioner. Detta kommer att berätta för Photo Booth var att hitta effekterna, så att du kan använda dem alla. Börja med att bara ha några få effekter åt gången och kontrollerar sedan att de fungerar.
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 7
    7. Öppna foto och prova dina nya effekter. Programmet hittar automatiskt de nya effekterna och sätt dem att använda. Om fotobås kraschar betyder det att effekten inte hämtade rätt, men det finns inga större problem. Ta bara bort effekten som orsakade problemet och gå vidare till andra effekter.
  • Det är därför som det är till hjälp att bara kopiera över några få effekter i taget - det här sättet kan du se vilken som orsakade några problem.
  • Dessa kraschar är inte allvarliga. Av någon anledning, på grund av åldern av Photobooth och processen att göra anpassade effekter, kommer vissa effekter inte att fungera med vissa människors datorer.
  • Metod 2 av 2:
    Hitta Apples "Dold" Effekter
    1. Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 8
    1. Öppna två finderfönster. Du behöver dessa för att överföra några filer från en plats till den andra i din dator. Du borde vara på den grundläggande Finder Entry-skärmen, och du kommer att se "Användare" (som du heter), a "Hårddisk," och en "System" alternativ.
    • Se till att fotobåset inte är öppen.
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 9
    2. Navigera till din "Kompositioner" mapp i ett fingerfönster. Klicka på "Systemet" → "Bibliotek" → "Kompositioner" att ta sig dit. Du bör se många olika kompanpositioner, vissa som arbetar med foto och några som inte gör det.
  • Om du har problem med att hitta kompositionsmappen, använd sökfältet i det övre hörnet av Finder.
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effekter på Photo Booth Steg 10
    3. Navigera till bibliotekets mapp för ditt konto i det andra fönstret. Klicka på "Användare," eller klicka på din profil (det här är namnet som används för att logga in på din dator, till exempel Jsmith) i det andra Finder-fönstret. Klicka på "Bibliotek" När du har hittat ditt konto. Detta är biblioteket med dig användarkonto, medan den andra är biblioteket i hela din dator.
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 11
    4. Skapa en "Kompositioner" mapp i ditt bibliotek om det inte finns en redan. Du kommer att överföra kompositionerna (effekter) från systemmappen till det personliga biblioteket. Om det redan finns omfördelningsmapp här, fortsätt till nästa steg. Om inte, klicka på "Fil" → "Ny mapp" och namnge det "Kompositioner".
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 12
    5. Klicka och dra dina effekter från "System" Fönster till din nya kompositionsmapp. Inte alla dessa effekter kommer att vara perfekt för fotobås, men många användare har redan lagt upp de bästa effekterna för att kopiera. Försök med att ta över:
  • ASCII Art, Blue Print, Blur, City Lights, Färgkontroll, Färg Invert, Förening Ögon, Konsert, Kristallisera, Dot Skärm, Exponering Justera, Gamma Justera, Kalejdoskop, Linjeöverlagring, Linjeskärm, Monokrom, Neon, Pixelate, Pointillize, Posterize , Skärpa, tracer, zoomoskärpa
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 13
    6. Öppna en textredigerare, som Apples fastighetslista redigerare. Om du inte har en, kan du ladda ner Textwrangler gratis online, som låter dig redigera kompositionerna till foto-ffekterna. Bli inte skrämmad av den här processen om du inte vet kodning - allt du behöver göra är att ta bort 5 linjer.
  • Bild med titeln Lägg till extra effekter på fotobåsen Steg 14
    7. Öppna varje komposition i din textredigerare för att ändra den. Klicka på "Fil" → "Öppna," Hitta sedan dina kompositioner (blå, stadsljus, neon, etc.). Kom ihåg att titta i din nya mapp, som hittades av "Användare" & Rarr, "Bibliotek" → "Sammansättning."
  • Du kan också högerklicka på den effekt du vill redigera, som "ASCII-konst" och välj TextWrangler efter att ha klickat "Öppna med..."
  • Bild med titeln Lägg till Extra Effects till Photo Booth Steg 15
    8. Hitta och ta bort de fem linjerna som förhindrar effekten från användning i fotobås. Kodningen i dessa effekter innehåller några linjer som hindrar fotobås från att komma åt dem. Hitta följande rader, vanligtvis nära toppen, och helt enkelt radera dem alla. När du är klar, tryck spara.
  • uteslutnahosts
    com.äpple.Fotobås
    com.äpple.jag chattar
  • Bara prova en effekt i taget, se till att du har det rätt innan du går vidare.
  • Bild med titeln Lägg till extra effekter på fotobås Steg 16
    9. Öppna foto och se din effekt. När du har raderat linjerna är du redo att använda din effekt. Öppna fotobåset för att se effekten och börja använda den.
  • Vissa effekter kan orsaka att bildbåsen krascha oväntat, även om det här är sällsynt. Om du märker fotobås kraschar, ta bara bort den effektfil som orsakar problemet och försök igen.
  • Tips

    Apple lägger ofta till nya effekter på revisioner av fotobås. Medan det finns gratis effekter tillgängliga online, Uppgradera ditt operativsystem kan lägga till effekter utan behov av program från tredje part.

    Varningar

    Inte alla produkter från tredje part kommer att fungera på varje hårdvarukonfiguration eller version av OS X. OS X Mountain Lion och senare versioner erbjuder Mac App Store, som kan hjälpa till med att minska alternativen för din Mac.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande