Hur man får effekter på snapchat

Snapchat är en populär social nätverks- och meddelandekost känd för sina kreativa foto- och videoeffekter. Snapchats effekter inkluderar linser, som använder förstärkt verklighet för att omvandla hur du ser, och filter, som är färg- och designeffekter som du kan lägga till på foton och videoklipp. Du kan också lägga till stil i dina snaps genom att lägga till text, teckning och dekorera med klistermärken. Thistaaches du hur man experimenterar med de olika filtren och effekterna i Snapchat.

Steg

Metod 1 av 4:
Med användning av linser (ansiktseffekter)
  1. Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 1
1. Öppna snapchat på din telefon eller surfplatta. Snapchat öppnas automatiskt till den främre kamera, där du får se ditt eget härliga ansikte. Om du vill vända till baksidan, så kan du använda linser på en annan person, tryck på ikonen för två pilar på en torg i det övre högra hörnet.
  • Linser är speciella effekter som tillämpas i realtid med användning av ansiktsdetektering.
  • Linser används innan du tar eller spelar in din snap, medan filter läggs till efter att du har tagit snap. Du kan använda båda linserna och filtren på samma snap.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 2
    2. Tryck på ikonen Smiley Face. Det är längst ner på kamerans skärm. Detta expanderar lins karusellen längst ner på skärmen.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 3
    3. Håll din telefon bort så att du kan se hela ditt ansikte. Om du använder linser på en annan person, se till att hela sitt ansikte är i ramen.
  • Se till att belysningen är anständigt, eftersom mörkret kan hindra ansiktsigenkänningen.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 4
    4. Välj den lins som du vill använda. Svep åt vänster och höger över ikonerna i karusellen för att se vad som är tillgängligt och tryck sedan på en lins för att testa det.
  • På grund av det roterande urvalet, är den lins du letar efter kanske inte tillgängliga. Kolla tillbaka nästa dag eller två för att se om det har blivit tillgängligt igen.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 5
    5. Knacka Utforska att hitta fler linser. Det är i det nedre högra hörnet av skärmen. Här kan du bläddra i linser som görs av andra snapchat-användare! Söka efter något med hjälp av "Sök" Bar högst upp på skärmen, eller svep till vänster för att bläddra efter kategori, till exempel Trending och Ansikte.
  • Tryck och håll in mikrofonikonen längst upp till höger för att prova Voice Scan, en ny funktion som låter dig be om vilken typ av lins du vill försöka.
  • Tryck på en lins för att kolla in det. Om du hittar en du vill kan du trycka på Favorit knappen längst ner på skärmen för att spara den till dina favoriter. Att tappa en objektiv kommer också att lägga till det i din favoritlista, som ligger högst upp på utforska sidan.
  • Knacka på Värld flik på toppen av utforska sidan för att prova en världslins. Dessa linser lägger till effekter i din omgivning istället för ditt ansikte.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 6
    6. Följ anvisningarna på skärmen för den lins du valde. Många linser visar ett snabbt kommando för att få effekten att hända. Till exempel, för att göra den pukande regnbågen du uppmanas att öppna din mun.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 7
    7. Ta eller spela in en snap. När du har hittat en lins du gillar, tryck och håll in Capture-knappen för att spela in dig med den linsen. Om du hellre bara skulle ta ett foto, tryck på knappen Capture en gång istället. Din lins effekt kommer att spelas in i snap.
  • Om du tog ett foto kan du trycka på Stopwatch-ikonen på höger sida av förhandsgranskningen för att styra hur länge bilden kan ses av mottagaren.
  • Kolla in de andra metoderna för att lära dig om fler effekter du kan lägga till i din snap.
  • Metod 2 av 4:
    Använda filter
    1. Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 8
    1. Öppna snapchat på din telefon eller surfplatta. Snapchat öppnas automatiskt till den främre kamera-skärmen - om du hellre vill använda baksidan för att fånga ett annat ämne, tryck på ikonen för två pilar på en torg längst upp till höger.
    • Snapchat-filter läggs till efter att ha tagit snap, och de ger ditt foto eller video tillsatt pizzazz utan för mycket arbete. Bara svepa åt vänster eller höger för att komma åt dem, eller läs igenom de fullständiga detaljerna nedan.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 9
    2. Ta en bild eller spela in en video. Du kan lägga till filter till både foto och video snaps. På huvudknappens skärm trycker du på den stora cirkeln för att ta en bild eller tryck och håll den för att spela in en video.Om du tar ett foto, tryck på timglasikonen i raden av ikoner på höger sida av bilden för att välja hur länge fotot ska vara synligt för mottagare innan de försvinner.
  • Du kan till och med lägga till ett filter efter att ha använt ansiktslinser.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 10
    3. Dra igenom de tillgängliga filtren. Bara svep åt vänster eller höger på fotot eller videoförhandsgranskning för att se en mängd olika filter. Vissa kan ändra färger och belysning, medan andra har illustrationer.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 11
    4. Aktivera platsfilter att använda lokala filter. Om du inte har platstjänster för Snapchat aktiverat på din telefon eller surfplatta, blir du uppmanad att aktivera platsfilter samtidigt som du swiping genom filtervalet. Platsfiltret är filter för specifika platser och evenemang i ditt område. Till exempel, om du är i en sportevenemang, kan du hitta ett platsbaserat filter som har något att göra med arenan eller ett av lagen. Knacka Gör det möjligt, och då Tillåta Att låta Snapchat komma åt din plats.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 12
    5. Tryck på ikonen Lager för att laga flera filter. För att lägga till mer än ett filter, svep till ett filter som du vill, och tryck sedan på ikonen som ser ut som en stapel papper med ett plustecken precis ovanför sändningen till-knappen för att låsa den i. Sedan svep till ett annat filter som du vill, och tryck på samma ikon för att lägga till den i filterstacken. Du kan lägga till upp till 3 för foton och upp till 5 för videor.
  • Metod 3 av 4:
    Lägga till klistermärken och ritningar
    1. Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 19
    1. Tryck på knappen Stickers. Det är ikonen som ser ut som en vikad klibbig anteckning på höger sida av skärmen. Detta öppnar klistermärke Explorer, vilket gör att du kan dekorera din snap med en obegränsad mängd klistermärken.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 20
    2. Tryck på Star-fliken för att lägga till klistermärken. Bläddra ner för att se vad som är tillgängligt. För att lägga till en klistermärke, tryck helt enkelt på den. Du kan sedan flytta klistermärken till en viss plats på fotot eller videoen och ändra storlek på det om du vill.
  • Nypa att krympa, eller omvänd nypa för att förstora dina klistermärken. Du kan också rotera klistermärken genom att placera dina två fingrar i ändarna och rotera dem samtidigt.
  • För att välja en GIF som klistermärke, tryck på Gif Sökikonen i början av klistermärken.
  • Några av klistermärkena lägger till information baserat på din omgivning, till exempel temperaturen och mph-klistermärkena.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 21
    3. Tryck på blinkande ansikte för att lägga till bitmoji-klistermärken. Det ligger bredvid stjärnfliken. Om du har länkat Bitmoji till Snapchat kan du välja en av Bitmoji-versionerna av dig själv för att lägga till som klistermärke. Du kan ändra storlek och flytta dessa också.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 22
    4. Tryck på cameo-ikonen för att skapa en cameo-klistermärke. Det är den fjärde ikonen på toppen av klistermärke Explorer. Detta gör att du kan skapa en klistermärke som sätter ansiktet på en kropp som gör alla slags saker. Du kan även skapa kamoser med dig och en vän.
  • Knacka Skapa min cameo, Lina ditt ansikte i konturen och tryck sedan på Skapa min cameo Att snappa bilden.
  • Välj en kroppstyp och tryck på Fortsätta.
  • Knacka Använd denna selfie För att spara ditt arbete.
  • Om du vill skapa cameos med vänner, tryck på OK att låta folk se din cameo. Om inte, tryck på kryssrutan innan du trycker på OK.
  • Tryck på en cameo animation för att lägga till den i din snap.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 23
    5. Pin klistermärken till objekt i en video snap. När du trycker på och håller någon klistermärke på din videosnabb, pausar videon, så att du kan dra klistermärkena på ett objekt i ramen. Frigör klistermärken på det här objektet kommer "stift" Det, och klistermärkena kommer att spåra objektet när det rör sig på skärmen.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 24
    6. Tryck på Emoji-ikonen för att lägga till Emoji. Det är den sista ikonen i klistermärkeutforskaren. Detta låter dig lägga till en emoji till din snap som en klistermärke.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 25
    7. Gör din egen klistermärke. Saxikonet på toppen av klistermärke Explorer är där du hittar alla klistermärken du har gjort dig själv. Om du inte har gjort någon än, blir det tomt. För att göra en klistermärke, återgå till din snap och tryck på den större saxikonen där. Använd sedan ditt finger för att skissera någon del av videon, till exempel en persons ansikte. Nu har du skapat en klistermärke som du kan flytta till någon plats på skärmen med fingret.
  • Du kan ta bort klistermärkena från din bild genom att hålla och dra upp den mot ikonen Sticky-Note, som kommer att morph in i en trashcan när du närmar dig.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 26
    8. Rita på fotot eller video. Tryck på pennaikonen längst upp till höger för att öppna ritverktyget. Välj en färg i färgplockaren och tryck sedan på och håll ned skärmen för att rita. Om du inte gillar det du drog, tryck på Ångra-knappen (en vänsterpekande, krökt pil) till vänster om penna.
  • Tryck på Emoji med hjärtans ögon för att rita med en emoji istället för en färg.
  • Metod 4 av 4:
    Lägga till typad text
    1. Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 13
    1. Knacka på T För att lägga till text till en snap. Efter att ha tagit ett foto eller en video, knackar du på T I det övre högra hörnet kan du skriva lite text.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 14
    2. Ange din text. Du skriver din text i baren som körs horisontellt över skärmen. Texten läggs automatiskt till i mitten av skärmen.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 15
    3. Tryck på en textstil. För att ändra teckensnittet och storleken, tryck på ett av alternativen precis ovanför tangentbordet, till exempel Stor text, Glöd, eller Serif. Dra över alternativen för att kontrollera dem alla.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 16
    4. Dra skjutreglaget till önskad textfärg. Det är den vertikala glidpaletten i det övre högra hörnet.
  • Om du vill ändra ett enda brev eller ett ord, välj den bokstaven eller ordet och tryck sedan på färgplockaren för att ändra färgen som skrivs eller ordet.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 17
    5. Knacka Gjort För att se din text på fotot eller videon. Det är okej om du inte gillar det du ser, men det finns fler ändringar att göra.
  • Bild med titeln Få effekter på Snapchat Steg 18
    6. Flytta, ändra storleken och rotera texten. Tryck och dra texten för att flytta den till önskad position. Du kan också ändra storlek på texten genom att klämma fast den för att krympa den, eller omvänd klyvning för att göra det större. Vrid dina två fingrar ihop på texten för att vrida texten till den vinkel du vill ha.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande