Hur man skapar en twitter-tråd

Nyligen introducerade Twitter en ny funktion som heter Twitter Thread, det är också känt som Tweet-Storm. En twittergänga betyder det "En serie anslutna tweets från en person". Det hjälper dig att ansluta flera tweets tillsammans. Så, du kan enkelt bryta Twitters 280 teckengräns av den här funktionen. Läs nu Hur man skapar en tråd på Twitter.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa en Twitter Thread Steg 1
1
Logga in på Twitter. Gå till Twitter.com I din skrivbordsbrowser eller starta Twitter-appen på din smartphone. Om du inte är inloggad, gör du med ditt användarnamn / e-post och lösenord.
  • Bild med titeln Skapa en Twitter Thread Steg 2
    2. Komponera en ny tweet. Klicka på Tweet knappen på toppstången. I Twitter-appen, tryck bara på den blå fjäderikonen som du kan se längst ner på skärmen.
  • Bild med titeln Skapa en Twitter Thread Steg 3
    3. Skriv ner din tweet. Skriv något under 240 tecken i Vad händer? fält. Läsa Hur man skriver en bra tweet för tips om vad man ska säga.
  • Om du går över karaktärsgränsen, kommer texten som är över gränsen att markeras i röd färg. Så du kan enkelt kopiera den till din nästa tweet.
  • Bild med titeln Skapa en Twitter Thread Steg 4
    4. Lägg till en annan tweet. Klicka på plusikonen och skriv ner din Tweet i den nya Tweet-rutan. För att lägga till fler tweets, klicka bara på plusikonen igen.
  • Bild med titeln Skapa en Twitter Thread Steg 5
    5. Skicka din tråd. När du är klar klickar du påTweet Allt Knapp längst ner för att posta din tråd på Twitter.
  • Bild med titeln Skapa en Twitter Thread Steg 6
    6. Gjort. Klicka på Visa den här tråden Från din tweet för att se hela tråden. Färdiga!
  • Tips

    För att ta bort en tweet från din tråd innan du skickar på Twitter, klicka bara på ikonen avfall och bekräfta din åtgärd.
  • Du kan också lägga till ytterligare tweets till din tweeted tråd. För att göra det, öppna tråden och bläddra ner till botten. Klicka på knappen Lägg till en tweet och komponera en ny tweet och skicka den.
  • Varningar

    Du kan inte spara din tråd som ett utkast på webbversionen på Twitter. Den här funktionen är endast tillgänglig på Twitter-appen för Android och IOS.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande