Hur man köper filmbiljetter online

Att gå till biografen är en rolig och trevlig händelse. Tyvärr står i linje med att köpa filmbiljetter kan ta för evigt. Du kan behöva rusa för att få snacks och förlora på att få bra platser. En populär film kan till och med sälja innan du kommer dit och helt förstör din natt. Det bästa satsningen för att undvika dessa typer av problem är att köpa filmbiljetter online före tid.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en film
  1. Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 1
1. Sök efter biografer online. Gå till en sökmotor och typ "filmteatrar nära mig." Du kan också helt enkelt skriva in kakel av filmen du vill se om du använder Google. Välj sedan teatern efter eget val genom att klicka på namnet.
  • Efter att ha sökt i närliggande teatrar kommer det att finnas en lista över dina lokala biografer och deras platser. På vissa sökmotorer kan det också finnas en lista över filmer som för närvarande är i teatrar.
  • Om du sökte en filmtitel med hjälp av Google kommer det att finnas en lista över showtimes för filmen på närliggande teatrar.
  • Du kan också gå till en tredjeparts filmbiljettwebbplats som Fandango och ange din postnummer för att hitta en lista över teatrar nära dig. Var försiktig med tredje parts webbplatser som inte är bekanta med dig. Att köpa en biljett från en obehörig säljare kan innebära att din biljett vägras av teatern. Om du inte är säker på om en webbplats är behörig att sälja biljetterna, kontakta biografen innan du köper dina biljetter.
  • Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 2
    2. Välj en film. Om du inte är säker på vilken film du vill se kan du klicka på titeln i filmförteckningarna för att visa IMDB-data, släpvagnar och recensioner för att hjälpa dig att bestämma. Hitta filmen på listan, då måste du ange vilken som visar att du vill se.
  • Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 3
    3. Välj en showtime. Kontrollera listan över kommande tider som anges under filmen. Klicka på den visning du vill ha. Filmtiderna ska alla visas som klickbara länkar i din webbläsare. Vissa teatrar använder tredje parts webbplatser för att hantera sin online biljettförsäljning. Du kan omdirigeras till en av dem när du klickar på visningstiden.
  • Var noga med att välja en visning som tillåter dig tillräckligt med tid att komma till teatern.
  • De flesta teatrar erbjuder diskonterade matinee showings ibland när teatern inte är upptagen. Matinee Times kan variera beroende på din plats och filmen, men är vanligtvis ledningar tidigare på dagen. Överväg att gå till en tidig film om du vill spara några dollar.
  • Del 2 av 3:
    Betala för filmbiljetterna
    1. Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 4
    1. Ange antalet biljetter du behöver. Du måste också ange hur många barn, vuxna eller seniorer som kommer att vara med din grupp eftersom de i allmänhet kommer att få lägre biljettpriser. Vanligtvis är barnbiljetter till barn under 11 år, och senior biljetter är för tittare över 60 år. Dessa ålderspolicyer kan variera på teatrar, så var noga med att kontrollera ålderspolitiken på biljettsidan för att vara säker.
    • De flesta teatrar erbjuder också rabatter för studenter, men du måste ha ditt nuvarande studentidentifikationskort och ta det till teatern när du hämtar dina biljetter.
  • Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 5
    2. Välj dina platser. Många teatrar har nu platser som är märkta med rader och siffror och säljer biljetter med tilldelade platser. Detta hjälper till att se till att alla i din grupp får en plats och kan sitta ihop.
  • Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 6
    3. Ange din betalningsinformation. Du behöver vanligtvis ett stort kreditkort för att köpa dina biljetter. Skriv önskad personlig faktureringsinformation, kreditkortsnummer, utgångsdatum och säkerhetskod som anges i textfälten. Om du har några presentkort eller kuponger kommer du att kunna ange de som gäller även på betalningsskärmen.
  • Var medveten om att de flesta teatrar tar ut en bekvämlighetsavgift för att du kan köpa biljetter i förväg. Detta kommer att visas vid kassan.
  • Del 3 av 3:
    Lös in dina biljetter
    1. Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 7
    1. Kontrollera din orderbekräftelse. En bekräftelsessida visas vanligtvis när din betalning har behandlats. Du kommer också sannolikt att få ett bekräftelsemail. Vissa filmteatrar och biljettwebbplatser kan till och med skicka ett textmeddelande länk till bekräftelsen till din telefon.
  • Bild med titeln Köp filmbiljetter Online Steg 8
    2. Skriv ut orderbekräftelsen. Du kan klicka på knappen Skriv ut på webbsidan eller gå till e-postmeddelandet och skriva ut informationen därifrån. De flesta biografer har en streckkod som ingår i bekräftelsen som kan skannas för att verifiera ditt köp. Om du hade bekräftelsen skickad till din telefon, klicka på länken för att dra upp streckkoden.
  • Bild med titeln Köp Movie Biljetter Online Steg 9
    3. Ta med bekräftelsen till biografen. Du måste visa några minuter före showen för att checka in och få dina snacks. Vanligtvis kan du hoppa över biljettförsäljningslinjen och ta med din bekräftelse direkt till USER. Usher kommer att skanna en streckkod på din bekräftelse och rikta dig till teaterns läge. Vissa teatrar kan ha en elektronisk kiosk som skannar din bekräftelse eller låter dig skriva in bekräftelsesnumret och skriv ut dina biljetter.
  • Tips

    Biografer kan inte återbetala Fandango-inköpta biljetter, var noga med att tiden och datumet du valde är vad du vill eller köpa biljetterna från biografens företags webbplats.
  • Om du ser en mycket populär film som det är alltid en bra idé att köpa biljetter på nätet. Kolla teatrarna tidigt på dagen för bästa sittplatser.
  • De flesta teatrar låter dig få återbetalning på biljetter som köptes från deras hemsida online. Vanligtvis behöver du avbryta via telefon eller maila minst två timmar före showen.
  • Varningar

    Var försiktig när du köper biljetter från alla online-webbplatser som du inte är bekant med. Vissa webbplatser hävdar att sälja rabatterade biljetter som inte kommer att accepteras av teatrar.

    Saker du behöver

    • Kreditkort
    • En dator
    • Skrivare (tillval)
    • Anteckningsbokspapper (tillval)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande