Så här ansluter du din xbox till internet

Ansluta din Xbox till Internet kan göras några olika sätt, nämligen via en trådlös eller en trådlös anslutning. Båda metoderna kan göras enkelt och är ett måste för att fullt ut uppleva Xbox Live och spela online med dina vänner och familj.

Steg

Metod 1 av 3:
Anslut en Xbox One
  1. Bild med titeln Anslut din Xbox till Internet Steg 1
1
Anslut din Xbox One. Om du vill ansluta din Xbox One måste du följa anvisningarna för den konsolen som anges i länken. Metoderna är väsentligen samma men skiljer sig något.
Metod 2 av 3:
Kabelanslutning
  1. Bild med titeln Anslut din Xbox till Internet Steg 2
1. Använd en Ethernet-kabel. Xbox 360 levereras med en Ethernet-kabel som du måste göra en kabelansluten anslutning. Du kan också använda andra Ethernet-kablar så länge de är kompatibla med din konsol. Var uppmärksam på din konsols avstånd från internetkällan: du vill inte få en sladd som är för kort!
  • Bild med titeln Anslut din Xbox till Internet Steg 3
    2. Anslut Ethernet-kabeln. Du hittar Ethernet-porten på baksidan av Xbox 360. Anslut Ethernet-kabeln till den här porten och anslut sedan den andra änden till din router eller direkt till ditt Internet-modem. Se till att anslutningen är säkrad.
  • Bild med titeln Anslut din Xbox till Internet Steg 4
    3. Slå på din konsol. Du kan nu slå på din Xbox 360 efter att ha anslutit Ethernet-kabeln i båda ändarna.
  • Du kan slå på din konsol genom att trycka på strömkännaren i Xbox 360 på dess frontpanel eller genom att trycka på hemknappen på din Xbox 360-kontroller. Du kan också öppna facket genom att trycka på utmatningssensorn och konsolen slås automatiskt på.
  • Konsolen ska automatiskt anslutas till Internet vid uppstart.
  • Metod 3 av 3:
    Trådlös anslutning
    1. Bild med titeln Anslut din Xbox till Internet Steg 5
    1. Tillgång Wi-Fi. Xbox 360 kan enkelt komma åt Internet trådlöst på ett ögonblick! Den har en inbyggd Wi-Fi-adapter som gör det möjligt att ansluta till din router automatiskt.
  • Bild med titeln Anslut din Xbox till Internet Steg 6
    2. Kraft på din konsol. Första gången du slår på din konsol, kommer den inte automatiskt att ansluta till Internet, eftersom det inte har memorerat din routerens åtkomstinformation än.
  • Bild med titeln Anslut din Xbox till Internet Steg 7
    3. Anslut din router. I nätverksmenyn kommer Xbox 360 att visa alla Wi-Fi-hotspots inom sin signalens räckvidd. När Xbox 360 upptäcker din router i nätverket, välj den och du kommer att kunna komma åt Internet. Du kanske måste ange din routerns lösenord, beroende på routerns säkerhetsinställningar. Xbox 360 kommer nu att minnas den här trådlösa inställningen och använda den automatiskt på dina följande sessioner.
  • Om du har en Ethernet-kabel ansluten till din konsol, kommer den automatiskt att gå in i "Wired" Internet Connection Mode. Om du vill hålla kontakten trådlöst, koppla bara ur Ethernet-kabeln från din enhet.
  • Du kan behöva justera din konsols trådlösa konfigurationsinställning om din konsol misslyckas med att ansluta till Internet. När du är osäker, ställ in allt för att automatiskt eller helt enkelt återställas till standard.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kan behöva ha Xbox Live Gold Prenumeration för att helt njuta av Xbox Live.
  • Det sägs att anslutning via trådbunden metod ger mer stabil online-upplevelse.
  • Varningar

    Se till att du har den smala Xbox 360-versionen för den trådlösa metoden att fungera på din konsol. Annars måste du köpa en Xbox 360 Wireless Network Adapter för din gamla version Xbox 360.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande