Hur man är annorlunda på youtube

Att stå ut på YouTube kan verka hårt först, men det är något unikt om var och en av oss, inklusive dig. Din YouTube-kanal är den perfekta platsen för att markera det som gör dig speciell, och det enda sättet att göra det är att vara en sann individ. Försök att titta på att vara annorlunda på YouTube som en utmaning att vara så kreativ som möjligt. Tänk utanför lådan och var inte rädd för att vara lite konstig! Om du aldrig sett någon gör det förut, det betyder att du kanske har kommit med nästa stora trenden. Den här artikeln utforskar de många sätten du kan upptäcka och slutligen visar vad som gör dig stellar. Du kommer att känna dig som en stjärna på nolltid!

Steg

Metod 1 av 12:
Få ut det mesta av dina talanger.
  1. Bild med titeln vara en K Pop Trainee Steg 16
1. Vad är det som gör dig väldigt speciell? Tänk på de saker som gör dig annorlunda, oavsett om det är din vackra sångröst, din humor, eller din förmåga att hitta en positiv snurr på varje och allt i ditt liv. Dessa unika attribut av din personlighet hjälper dig att stå ut som en individ bland publiken.
  • Låt oss säga att du kör en makeuphandledning. Kanske är din dolda talang att du vet exakt hur man återskapar Angelina Jolies smink i filmen Maleficent.
  • Du kan ha videoredigeringskompetens som rivaliserar de största filmredaktörerna! Använd redigeringen för att ändra tonen. Till exempel, gör din video lite mer surrealistisk genom att använda korset upplösningsredigeringsteknik!
Metod 2 av 12:
Vet vem din publik är.
  1. Bildbeteckningen är annorlunda på YouTube Steg 2
1. Vem gör du dina videoklipp för? Så personligt som att göra dina videoklipp kan känna, publicerar de dem för världen att se. Vem har du i åtanke när du tittar på kameran, och vem tror du att ditt innehåll kommer att vädja till det mesta? Att göra ditt arbete med din specifika publik i åtanke kan hjälpa till att stärka ditt band med din publik, dra i fler tittare och hålla dem tillbaka för fler videor!
  • Kanske kör du en musikrecensionskanal. Om du gillar att granska Rare inspelningar, kommer dina tittare förmodligen att vara intresserade av musikhistoria. Försök att markera historien om varje album som du täcker!
Metod 3 av 12:
Hitta en förebild eller två.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube Steg 3
1. Vad YouTubers fick dig att inse att du kunde starta din egen kanal? Det var tvungna att ha varit några inspirationer, och det är de människor du verkligen kan lära av. Oavsett om det är deras självförtroende, deras expertis i genren eller deras knack för att välja de coolaste låtarna för att täcka på akustisk gitarr, granska vad som ursprungligen motiverade dig att vilja göra vad de gör. Även om du inte vill kopiera dem är deras arbete en stor inspirationskälla.
  • Om du granskar böcker, kolla vad de mest framgångsrika bokskritikerna på YouTube gör. Kanske fokuserar de på en specifik genrer eller tar ett djupt dyk i trilogier som Ringenes Herre.
  • Tänk på sätt du kan göra sina idéer din egen. I stället för att täcka trilogier, försök Rereading Old Children`s Series som de magiska trädhusböckerna och granska hur de har stått tidstestet.
Metod 4 av 12:
Få kreativitet.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube Steg 4
1. Ta dina inspirationer och gör något nytt med dem! Ett bra sätt att samla en fanbase är att göra något som ingen någonsin har gjort tidigare. Tänk på stjärnorna i vår tid som tog med sig något helt nytt för vad de gjorde. Människor som Lady Gaga och Prince hade chockerande outfits, gjorde surrealistiska och en-of-a-kind musikvideor, och var inte rädda för att tyckas vara lite konstig. Vad kan du göra som andra på YouTube inte gör det?
  • Spela eklektisk musik i bakgrunden av dina videoklipp eller använd foundage för att ge din film en trippy spin! Var inte rädd för att prova nya saker.
  • Kolla in reaktionerna i kommentarerna för att se om människor märker. Odds är, det som gör dig annorlunda kommer att vara allas favoritdel!
Metod 5 av 12:
Utveckla ditt personliga varumärke.
  1. Bild med titeln Pose för bilder Steg 26
1. Fråga dig själv vad som är viktigt för dig. Kanske är du väldigt passionerad om att betjäna ditt samhälle, eller du överväger passioner som sport och konst att vara de ledande krafterna i ditt liv. Oavsett dessa saker är de vad som utgör dina värderingar. Ditt personliga varumärke är i slutändan hur du kommunicerar dessa värden till din publik. Tänk på det som ett uppdragsförklaring för ditt arbete som du kommunicerar genom dina ord och presentation.
  • Brainstorm Vad är viktigt för dig. Skriv ner allt du älskar om livet, tänk sedan på hur dessa saker relaterar till dina YouTube-videor.
  • Bestäm hur du kan visa upp de motiverande faktorer i dina videoklipp. Om du älskar att vara en del av ditt samhälle, har du intervjuer med samhällsmedlemmar eller markera organisationer som tittarna kan stödja.
Metod 6 av 12:
Ge publiken något som de behöver.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube steg 6
1. Gör inte bara videor för att göra dem. Var medveten om hur du kan förbättra människors liv med dina videoklipp och vad saknar du kan fylla igenom ditt arbete. Oavsett om det gör att folk skrattar, ger hjälpsamma instruktioner eller välforskade rekommendationer, vill du att dina videoklipp ska tjäna ett bra syfte.
  • Kanske har du unika talanger när det gäller trädgårdsspetsar. Visst, det finns redan trädgårdsfilmer där ute, men om du har tillgängliga kommunikationsförmåga, kan det vara till nytta för nybörjare.
Metod 7 av 12:
Skriv en beskrivning för dina videoklipp.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube Steg 7
1. Göra ansträngningen att ge mer information till dina tittare. Genom att ta dig tid att tillhandahålla bakgrundsinformation eller ytterligare resurser, kommer du att kommunicera med tittare att du är trovärdig, professionell och pålitlig. Ditt extra arbete kommer att få dig att stå ut, eftersom inte alla där ute tar sig tid att ge sina tittare allt de behöver veta. Faktum är att dina köttade beskrivningar kommer att se dig som expert i din genre.
Metod 8 av 12:
Var uppmärksam på längden.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube Steg 8
1. Gör varje minut av ditt videoantal! En video som är för kort eller för lång kan få ditt meddelande att gå vilse för tittaren. Den perfekta längden beror på innehållet i din video, eftersom en musikvideo kommer att ha en annan idealisk längd än en spelhandledning. När du filmar och redigerar din video, se till att det inte finns någon bortkastad tid eller obesvarade frågor. Att hålla detta i åtanke kan hjälpa dig Redigera dina videoklipp så att längden känns precis rätt.
  • En video där varje ögonblick räknas ut till tittaren, eftersom ditt innehåll och meddelande kommer att vara klart och lika starkt som det kan vara!
Metod 9 av 12:
Använd Social Media Sites för att marknadsföra ditt arbete.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube Steg 9
1. Sociala medier är ett bra sätt att locka fler tittare. När som helst du har en ny video, låt dina anhängare på Instagram, Twitter och andra sociala medierplattformar vet! Detta hjälper till att expandera dina följande från helt enkelt de på YouTube, och kommer att få dig att sticka ut som skapare på sociala medier.
  • Postvideo Höjdpunkter på din Instagram, länk till nya videoklipp på din Twitter-sida och behåll ditt mest uppdaterade innehåll i din bio för snabb åtkomst!
  • Länk till dina sociala medieplattformar på YouTube så att tittarna kan följa och få uppdateringar där också.
Metod 10 av 12:
Lägg till en personlig header och profilfoto till din kanalsida.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube steg 10
1. Anpassa dina inställningar så att din kanalsida är unik för dig. Inkludera en headshot som ditt profilfoto så att tittarna kommer att känna igen vem du är, eller en relevant bild på dina videoklipp om du hellre skulle ta centrum.
  • Gå ett steg längre och lägg till en huvudbild. Detta gör att din kanal ser mer visuellt tilltalande och fullständig!
Metod 11 av 12:
Har en kanaltrailer på din kanalsida.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube Steg 11
1. En kanalvagn är mycket som en filmtrailer. Det är en kort video som låter tittare veta vilken typ av innehåll du gör, vilka videoklipp de kan kolla på din sida och uppmuntrar tittare att prenumerera på att lära sig mer! Det här kan vara ett bra sätt att vädja till tittare, eftersom det gör att du lär dig om ditt innehåll mycket enklare än kanaler som kanske inte låter tittarna känna till den här informationen strax utanför fladdermusen.
  • Alternativt kan du lägga till en utvald video. Välj en video som visar vilken typ av innehåll du gör. Välj ditt bästa arbete, eftersom det här kommer att vara tittarens första intryck av din kanal!
Metod 12 av 12:
Jobba hårt.
  1. Bild med titeln vara annorlunda på YouTube steg 12
1. Det kan vara minst roligt av alla steg, men det är nödvändigt att sticka ut. För att få det du vill ha i ett konkurrensfält som YouTube måste du applicera dig själv och göra ditt absolut bästa att arbeta hårt. Stanna dina färdigheter genom konstant övning, planera dina videoklipp i förväg och hålla dig uppdaterad om nya aspekter av ditt fält och till och med ta klasser för att vara skarpa.
  • Om du gör filmrecensioner, bli en filmexpert! Titta på varje film du kan och läs upp på filmhistoria. Tittarna kommer att uppskatta den tid du har tagit för att göra din kanal så bra som den kan vara.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande